![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Păi asta nu face decât ca trădarea să fie și mai mare.
Apropo de Târziu, să zicem că nu știu ce l-a apucat de a menționat „unirea cu Basarabia” în discursul de acum câteva zile de la prezentarea pentru europarlamentare. Avînd în vedere că acest obiectiv nu face parte din programul de guvernare al AUR, și avînd în vedere că eu am fost singura persoană care am sesizat această chestiune în spațiul public, înseamnă că Târziu a făcut cum, necum și a pus urechea la ceea ce am criticat eu aici. E ceva, nu? Dar asta nu anulează dispariția abjectă din programul de guvernare al temei reunirii Moldovei de Est cu România. În plus, s-a văzut și se vede foarte clar că UE nu are nicio intenție de a sprijini reunirea Moldovei de Est cu România. Mai mult, a pus permanent bețe în roate. Deci în niciun caz Claudiu Târziu nu va rezolva o astfel de problemă din PE, dacă nici măcar în programul de guvernare al AUR nu există subiectul. Deci Târziu s-a făcut de rîs, dar poate are impresia că nu și-a dat nimeni seama de acest lucru. Citat:
Din punctul meu de vedere, este clar că AUR și Simion au trădat cauza națională și ideea suveranistă din acest punct de vedere. E adevărat, în ceea ce îl privește pe Simion nu a făcut decât să dovedească faptul că el niciodată nu a fost un unionist, el doar s-a folosit de temă pentru a i se crea a imagine publică, pe baza căreia ulterior să poată parveni (cam asemănător de altfel, cu ce a spus Dragnea că i-a spus Coldea despre Simion). Însă problema este mult mai gravă, avînd în vedere că este vorba despre un întreg partid, despre o întreagă conducere care a promovat așa ceva. Citat:
Simion nu are nicio expertiză și de fapt nimic care să îl recomande că ar reprezenta așa ceva. Despre Târziu sau despre alții din AUR se poate spune că reprezintă așa ceva, însă despre Simion în niciun caz. Simion zicea că el reprezintă „curentul unionist” în AUR, și acum vedem foarte bine că și asta a fost doar o propagandă mincinoasă în slujba acestui șmecheraș oportunist și șarlatan politic, făcută ani de zile doar pentru a i se crea o falsă imagine și pe baza acesteia să poată parveni politic. Iar în ceea ce privește zona naționalistă, suveranistă, acolo este clar că mai sînt și alte nume, și faptul că îl menționez doar pe Dragnea, nu înseamnă că ar fi singurul nici ca persoană și nici ca partid. Iar Dragnea are ceva la istoric din punctul ăsta de vedere, cu toate păcatele lui, care nu sînt mici, dar are ceva la istoric. A contribuit la un program de guvernare care în mod clar a adus beneficii societății, și mai mult, el a fost un deținut politic al Sistemului exact datorită unor politici economice favorabile României și românilor. Simion este un „terchea berchea” pe lângă Dragnea, hai să fim serioși. Și Dragnea nu este singurul nume care poate fi dat. Și încă o chestie, Simion nu are niciun „20%”, ăla este doar un scor mincinos în favoarea AUR, nu a lui Simion. Ăstea sînt poveștile de adormit fraierii ale Sistemului care mai nou face sondaje mincinoase în favoarea AUR, la fel cum în trecut a făcut sondaje mincinoase în favoarea altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avînd în vedere că programul de guvernare este totuși un document, nu o hârtie igienică a „domnului” Simion și a altora, atunci este clar că Simion și AUR-iștii au trădat cauza națională și ideea suveranistă, din perspectiva subiectului reunirii Moldovei de Est cu România, cu documentul pe față și, aparent întîmplător, nu se sesizează nimeni din presă sau din spațiul public cu privire la această mizerie incalificabilă din partea AUR-iștilor, mizerie care îi decredibilizează masiv în fața oricărui om de o minimă bună credință (și se pare că unii de prin AUR se încadrează doar la categoria „fanatici” sau poate „incapabili”, de vreme ce nu sesizează această mega-țeapă pe care ne-au dat-o și ne-o dau cei de la AUR tuturor, avînd în vedere că minciunile lor s-au adresat în timp întregii societăți). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu știu dacă va fi pe loc eligibil primii 8-10, trebuia să fie și politicieni pe listă pt că probabil erau obiecții. E chiar bine să fie pe listă măcar un vicepreședinte AUR pt că așa e politica trebuie să înveți și munca din Parlamentul European. Atunci cine merită în P.E. dintre celelalte partide, ce au făcut ceilalți să merite ba chiar adună mandate în plus, lasă că o să votăm mulți lista AUR și după AUR succesorii lor și tot așa niciodată PNL, PSD etc. Dacă nu mergem la vot câștigă PNL, PSD, crește ponderea USR prin elementele cele mai radical anti-conservatoare care-i votează, tu asta vrei să provoci absenteism, confuzie, delăsare. Chiar și prin simplu fapt că mai mulți Parlamentari AUR ar împiedica directive periculoase pt libertățile oamenilor și alții din celelalte partide i-ar copia ca să nu piardă și mai mult electorat, merită deja să trimitem cât mai mulți în P.E. Măcar dispare radicalismul progresist o perioadă. Citat:
Dacă are doar membri de partid, nu diferă cu nimic de PSD și PNL care tranzacționează locuri ca la licitație unor oameni pe care nu-i recomandă nimic. Faptul că unii încep campania acum și vor fi ba la Locale ba la Parlamentare pt că nu au mai prins lista, e de fapt o muncă în plus că o să facă 2 sau 3 campanii, dar numai bine lumea ajunge să îi cunoască, să îi identifice și vizual când vor ajunge să pună ștampila pe niște nume. Citat:
Ai intrat în fibrilații, tu unde erai la Referendumul pt Familie ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 25.07.2023 at 12:51:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Merg prin țară prin caniculă și iarna, nu stau acasă și plătesc agenți de opinie aka ziariști să mânjească cu rahat alți contracandidați prin fițuicile lor online cum fac PNL, PSD, USR, ziariști ale căror idei tu le preiei cu sârg și le ventilezi mai departe crezând că spui ceva deștept. În mod sigur cei care au vorbit deci și Avram Fițiu și Târziu, Lulea vor fi și avocata Georgiana Teodorescu, Ramona Ioana vor fi în primii 10, și Peter Costea va fi că altfel o lua iarăși pe cont propriu dacă nu era pe loc de 8-10. Citat:
Unii spuneau că la ei în țară nu reușesc să strângă nici măcar săli de 500 de oameni. Judecătorul croat care e europarlamentar era încântat de faptul că președintele de partid cedează locuri, partajează puterea și nu se bagă el pe listă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 25.07.2023 at 15:32:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avînd în vedere că se preconizează că totuși AUR ar putea lua mai multe voturi anul viitor, și avînd în vedere că Tănasă n-a rezolvat deocamdată problemele mari care sînt în județele Covasna, Harghita și Mureș, s-ar fi cuvenit, avînd în vedere trecutul activităților lui, să candideze la parlamentare sau chiar și la locale, pentru a își duce lucrarea mai departe. Dacă ar candida la europarlamentare pe loc eligibil, părerea mea este că e o eroare politică, și nu trebuie votat pentru așa ceva. Dacă ar ieși ales pe loc eligibil, și s-ar retrage de pe listă și nu s-ar duce efectiv să lucreze în parlamentul european, atunci la fel, pentru o astfel de șarlatanie politică, nu cred că trebuie votat AUR. Eu cred că vor fi și alte partide, și alți candidați, inclusiv în zona suveranistă, conservatoare, naționalistă și așa mai departe. Există și partidul lui Dragnea, există și Diana Iovanovici, există și grupul suveranist din jurul lui Dan Chitic și poate or mai fi și alții. Povestea asta că AUR ar fi singura alternativă nu va fi neapărat una adevărată la anul la alegeri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, dacă am înțeles bine, multe dintre locurile eligibile sînt deja stabilite, chiar dacă neoficial, dar te aștepți ca ceilalți să „tragă” pentru Simion și la urmă să nu se aleagă cu nimic, că de fapt multe dintre locuri erau deja știute neoficial. Eu cred că este un calcul prost din partea lui Simion să creadă că aceia de pe locuri neeligibile se vor zbate să îl facă pe el „mare” și să nu se aleagă cu nimic pe urmă. Și astfel de calcule proaste își vor vedea consecințele la vot, când mulți nu vor vota pe „Simionul de AUR”. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e șarlatanie că oricine va fi pe lista AUR, nu cred că va încălca principiile de vot suveranist și conservator, că e el, că e altul toți știu că doar votul conservator i-a dus unde sunt. Citat:
Citat:
https://adevarul.ro/politica/codrin-...m-2200745.html Citat:
Faptul că e asmuțită contra AUR nu face decât să ne dovedească că rușii urăsc AUR și trimit vârful de lance să-l distrugă, au încercat prin ea să preia puterea în Partidul AUR, nu s-a reușit acum schimbă jocul. Șoșoacă la 3-4% la ora asta în sondaje, nu ne arată decât că 100.000-200.000 de voturi vor fi aruncate la coșul de gunoi, și se vor redistribui la PNL, PSD, USR, UDMR care fac pragul. Chitic și alți naționaliști nu se unesc cu Șoșoacă, dovadă de ce capacități de leadership are.
|
|||
|
|||
![]()
Ăstea sînt doar părerile tale. Îți mai spun că dacă AUR-iștii nu conving este problema lor, că umblă cu tot felul de șarlatanii politice și așa mai departe. Pe de altă parte, ți-am zis, s-ar putea ca până la alegeri să apară și alte partide, și alți oameni, Dragnea are partid Mișcarea România Suverană, mai este și gruparea din jurul lui Dan Chitic și așa mai departe. Povești de-ăstea absurde, extreme, cum că Simion ar fi ultima șansă pentru români și România, cred că doar Simion poate să creadă așa ceva și doar dacă e băut bine sau își intră prea mult în noul rol în care a fost distribuit de forțele obscure care au stat și stau în spatele lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dan Chitic nu strânge nici măcar semnăturile pt candidatură trebuie pe partid să strângi 200.000, nici Dragnia nu le strânge. Dacă mă uit la Teleorman păstorit de Dragnea e cel mai depopulat, sărăcit și îmbătrânit județ, asta nu e naționalism să provoci sărăcie ca oamenii să aibe standarde joase și să-i faci dependenți de ajutoare sociale, e feudalism PSD, e baronet nerușinat. Nu e musai să te convingă pe tine AUR, tu ești doar o piatră de poticnire care-ți faci misiunea de diversiune, dezbinare, asta e există și oameni ca tine, dar nu trebuie toți să te creadă. Citat:
A mai fost în 2019 o tipă candidat independent care milita pt autostrăzi, i-a încurcat și pe Peter Costea și pe Simion să intre ca independenți atunci, dintre cele 100.000 de voturi luate dacă măcar 50.k mergeau spre Peter intra în Parlamentul European și nu era doar Terheș erau doi gladiatori în arena cu lei. Ce să vezi a risipit și voturile și a dispărut în ceață ca o fumigenă, măcar Peter Costea și Simion sunt consecvenți și merg mai departe. Există iepuri ai sistemului aruncați din joben ca să prăduiască voturi pe culoarul naționalist dar nu mă prostesc pe mine sau pe cititorii creștin ortodox.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 25.07.2023 at 17:08:53. |
|