Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2025, 12:56:41
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
[b]Este vorba despre o tactică a potențării reciproce prin „conflict”, folosindu-se „principiul” tot mai menționat și folosit și de alții al „publicității sub orice formă”, „și publicitatea negativă fiind tot publicitate”. A fost, printre altele, o tactică a celor doi impostori de a „polariza” atenția asupra unei așa-zise „reprezentări” a naționalismului românesc de către „ei”, ba mai mult, au fost mulți trimiși prin media să „ceară împăcarea suveraniștilor”.
E o tactică falimentară cea a conflictului, în primul rând că nu trebuie să se lupte între ei, ci cu abuzurile, nedreptățile și lucrurile care merg prost, deci ar avea sute de motive să facă câte un protest sau acțiune / săptămână.

În al doilea rând, efectul când două tabere apropiate dau una în alta - nu e că-și mută votanți dintr-o parte în alta, ci că oamenii nehotărâți, indeciși, care sunt vreo 3-4 milioane minim nu mai votează. Deși, poate i-ar fi votat dacă rezonau măcar cu un punct din ce fac ei.

Foarte mulți se decid în ultimul moment -ziua votului dacă să meargă sau nu, dacă să anuleze sau nu, dacă să treacă în tabăra oficială sau nu.

Citat:
Mai mult, însuși șarlatanul de Simion a spus, și cred că de mai multe ori, că diferitele „cursuri ale apelor” „suveraniste” sînt folosite pentru a capta cât mai mulți votanți de tipuri diferite, pentru ca într-un final să aibă loc „unificarea apelor”. Ceea ce s-a și întîmplat parțial, în special în ceea ce o privește pe Diana „Spoitoarea”, fapte care până la urmă confirmă înțelegerile ascunse dintre unii așa-ziși „suveraniști”, exemple de contexte care trimiteau la așa ceva fiind „jurămintele de la Țebea”, „călătorii paralele dar sincronizate prin Austria” și multe altele.
Prietene e ineficientă așazisa publicitate negativă și Vadim se înjura prin parcări la un late night show și rezultatul e că nu a mai trecut de 50k de voturi, de la 2,5 cât avusese la punctul maxim în anul 2000.

Deci nu așa funcționează lucrurile, iar în al doilea rând scandalurile astea nu fac decât să o îmbolnăvească.

Last edited by Iorest; 20.01.2025 at 12:59:00.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2025, 17:56:01
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
E o tactică falimentară cea a conflictului, în primul rând că nu trebuie să se lupte între ei, ci cu abuzurile, nedreptățile și lucrurile care merg prost, (...)
Eu am înțeles ce înseamnă pentru tine falimentar în politică, și în ciuda faptului că ar trebui să fie vorba de falimente publice, să le zicem așa, este vorba despre falimente personale. Eu însă prin falimentar înțeleg falimente de nivel public, social etc., iar din acest punct de vedere chiar nu înțeleg cum de îl susții până în pînzele albe pe un vădit cvasi-falimentar politicește, G. Simion. E drept că mai are o șansă la viitoarele alegeri, însă un asemenea personaj realmente falimentar, care a luat 13% în condițiile eliminării „doamnei Diana” și pentru care ar mai trebui eliminat âncă și Georgescu, spre exemplu, pentru ca el să aibă vreo șansă măcar la alegerile prezidențiale, nu poate fi considerat decât un eșuat, un nemernic despre care se dovedește în mod repetat că „parazitează” politica națională, făcînd astfel servicii unor grupuri de interese antiromânești, și chiar a unora antiortodoxe, anticreștine.

În ceea ce o privește pe Diana Iovanovici, este clar că strategia ei de protejare a extremistului antiromân G. Simion, personaj care este foarte clar o amenințare cât se poate de clară la adresa securității naționale a românilor și a României, a fost una relativ falimentară, să-i zicem așa, inclusiv din perspectivă personală, probabil iluzionându-se că „neinflamând” suficient de tare pe stăpînii trădătorului G. Simion, i se vor trece și ei cu vederea anumite aspecte, deși insinuările sau „predicțiile”, să le zicem așa, ale unora „oraculau” încă din ianuarie-februarie 2024 cu privire la tanti Diana Iovanovici. Și anume este vorba despre sionistul H.D. Hartmann, care în două emisiuni a vorbit despre niște aspecte, despre care, chiar dacă nu am citit hotărîrea CCR, s-ar fi regăsit cumva în argumentația CCR, așa cum am citit prin presă, spre exemplu zisul antisemitism sau diverse declarații politice „inflamante” ale „doamnei Diana”. Ar putea unii să spună că ar fi doar niște co-incidențe, însă cred că este mirabilă atitudinea „pacifistă” a „doamnei Diana”, aceasta făcînd relativ recent niște mențiuni la niște vorbe de mai demult ale sionistului Hartmann, doar că menționând despre nu știu ce „diamante șlefuite pe jumătate”, „jumătatea ei personală” (nu se referea la Hartmann, ci, zicea ea, la personaje trimise înspre ea „cu ispite” de către servicii secrete iudaiste), „șlefuieli” etc.

H.D. Hartmann, în 12 ian. 2024: „Nu poate să ajungă o antisemită de extremă dreapta legionaroidă președintele României”
https://www.youtube.com/live/VCp_ckN...4-y4VGO7&t=972
sau
https://www.youtube.com/watch?v=VCp_ckN9V0w&t=972s

Același, în 9 feb. 2024, referitor la faptul că Diana Iovanovici va fi sancționată, nu se știe de cine („la un moment dat se vor sătura de acest spectacol grotesc și o vor întreba, „ce-ai spus, cucoană, acum trei zile?””), dar pe baza unor afirmații pe care ea le-a considerat și le consideră afirmații politice:
https://www.youtube.com/live/_PkEebh...x990AbDF&t=651
sau
https://www.youtube.com/watch?v=_PkEebhY9EU&t=651s
Vechi 20.01.2025, 23:28:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu am înțeles ce înseamnă pentru tine falimentar în politică, și în ciuda faptului că ar trebui să fie vorba de falimente publice, să le zicem așa, este vorba despre falimente personale. Eu însă prin falimentar înțeleg falimente de nivel public, social etc., iar din acest punct de vedere chiar nu înțeleg cum de îl susții până în pînzele albe pe un vădit cvasi-falimentar politicește, G. Simion. E drept că mai are o șansă la viitoarele alegeri, însă un asemenea personaj realmente falimentar, care a luat 13% în condițiile eliminării „doamnei Diana” și pentru care ar mai trebui eliminat âncă și Georgescu, spre exemplu, pentru ca el să aibă vreo șansă măcar la alegerile prezidențiale,
Prietene Georgescu l-a depășit și pe Ciolacu, favoritul la locul 1 în T1 și l-a depășit și Lasconi în condițiile în care PSD are subvenția cea mai grasă de la stat, expunerea mediatică cea mai mare, avantajul vizibilității funcției de premier, cei mai mulți trepăduși infiltrați prin toate structurile locale și centrale ale administrației.

Simion nu era favoritul, e cel mai tânăr, la o săptămână după vot a dus partidul la 20% în condițiile în care toate alegerile trebuiau organizate separat cu o perioadă de campanie de 2 luni pt fiecare pt ca să nu se confunde temele.

Vrei să recunoști că Georgescu i-a spulberat pe toți, analiști, institute de sondare, propagandiști antena 3 și securiști digi, jurnaliști pestilențiali în atitudini și exprimări retrogradați la canale youtube de tip Bot, a fost ca un torent care a măturat totul în cale și nu s-ar mai fi oprit până la Cotroceni.

Deși nu l-am votat, mi se pare impresionant cât de fulgerător a câștigat, e ceva unic în istoria României.

Revenind la rezultatele AUR nu uităm amestecăturile făcute la locale-europarlamentare cu liste suplimentare la europarlamentare amestecate cu celelalte, 1 milion de voturi anulate șamd.

Citat:
[b]În ceea ce o privește pe Diana Iovanovici, este clar că strategia ei de protejare a extremistului antiromân G. Simion, personaj care este foarte clar o amenințare cât se poate de clară la adresa securității naționale
Vezi că la Diana e altceva, ea și-a alimentat fanii pe logica conflictului și din asta se hrănește din păcate, și dacă ar vrea să revină pe o linie a dialogului, construcției, negocierii nu mai poate că fanii ei cer scandal.

Posibil să fi fost sfătuită prost de indivizi alunecoși precum Ninel Peia, Lazarus și alții care profită pe spatele ei să prindă mandate, anumite punctaje de atacare a lui Simion le auzeam în emisiuni de la Peia prima dată nu de la dumneaei.

Ea chiar a profitat de faptul că au interzis-o la CCR că se chinuia să intre în Parlaementul European, nu intra fără diaspora, iar la locale nu a intrat în niciun Consiliu Local important adică nici la Brașov, Sibiu, Constanța șamd e ZERO Barat la locale SOS a aruncat la coșul de gunoi doar, sute de mii de voturi, ea, Terheș, Partidul Patrioților al bătăușului de Lasca și alții de teapa asta.

În loc să fi dat suveraniștii direcția dezvoltării în comunitățile locale cu 4-5-8-10 consilieri locali și județeni și să fie negocieri la sânge pentru proiecte vitale, voturile au fost risipite, disipate, împrăștiate la gunoi.

Last edited by Iorest; 20.01.2025 at 23:38:34.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2025, 14:54:32
Senior Member

Implicit DIANA „ȘOȘOCARA” se adîncește în autodiscreditarea ei totală d.p.d.v. politic!

Citat:
(...)
Discreditarea, auto-discreditarea totală din punct de vedere politic a acestei „spoitoare” avut loc în noaptea dintre 3 și 4 ianuarie a anului curent, (...)
Și de parcă nu era destul, Diana Iovanovici ține să se adîncească mai mult în autodiscreditarea ei totală din punct de vedere politic, „licitând” oarecum chiar mai mult decât a „licitat” (în „combinația” din 3-4 ian.) cu trădătorul și extremistul antiromân și antiortodox, anticreștin George Simion, zis și Georgică „Che Gargara” (dar iată că o avem și pe Diana „Șoșocara”), anume prin „incantația” antiromânească, antisuverană și antiortodoxă, anticreștină că „avem deja (...), deja sînt 3 (trei) milioane de evrei veniți în România”, o „incantație” care nu doar că nu este adevărată, dar este de o natură extrem de periculoasă și de mîrșavă, cu tentă cât se poate de clară împotriva securității naționale a românilor și a României, și cu atât mai gravă cu cât a fost făcută la una dintre cele mai urmărite televiziuni „de informare” din România, poate chiar cu cea mai mare audiență, fiind și televiziunea la care a avut loc incidentul lui Simion de acum aproape 3 ani, anume fiind vorba despre afirmațiile lui, absolut incalificabile și evident încadrabile din punct de vedere juridic (nu doar politico-securitar), privind acordarea a aproape unui milion de cetățenii ale României unor străini care sînt cetățeni ai unui alt stat și nu ai oricărui stat, afirmații (cele ale lui Simion) cu atât mai murdare cu cât au fost făcute într-o zi în care la creștinii ortodocși (și nu doar la ei) era sărbătoarea ÎNTÎMPINĂRII DOMNULUI IISUS HRISTOS (a lui MESIA, adică), ceea ce evident că ridică suspiciuni inclusiv referitor la caracterul „ritualic” antiortodox, anticreștin, antihrist al intervenției escrocului politic Georgică „Che Gargara”.

„Incantația” antiromânească, antisuverană și antiortodoxă, anticreștină a Dianei Iovanovici (zisă și Diana „Șoșocara”) că „am avea deja”, „ar fi migrat / invadat deja” 3 (trei) milioane de evrei „veniți” în România, „incantație” săvîrșită la data de 12 ianuarie 2025, deci la o săptămână după înscenarea „ieșirii din viața publică” făcută cu o săptămână înainte (circulând atunci și niște știri, evident la B1 TV...):
https://youtu.be/fToV5hlV8Vo?feature=shared&t=481
sau
https://www.youtube.com/watch?v=fToV5hlV8Vo&t=481s
Vechi 25.01.2025, 15:37:13
Senior Member

Implicit

Citat:
Ea chiar a profitat de faptul că au interzis-o la CCR (...)
Eu cred, prin prisma argumentelor pe care le-am adus eu aici pe forum, că este bine că a fost interzisă de CCR, fără să mă pronunț eu asupra motivelor de acolo, nici nu am citit măcar decizia respectivă și motivarea ei, dar este cât se poate de clar că un astfel de personaj nu are ce să caute nici măcar să candideze la președinția României, deși evident că nu este singurul personaj care să se încadreze într-o astfel de categorie, sînt mulți alții, inclusiv extremistul antiromân favorit al „Șoșocarei”, Georgică „Che Gargara”, cărora nu ar trebui și nu ar fi trebuit să li se permită nici măcar să candideze la acea funcție (și cred că n-ar trebui și n-ar fi trebuit să fie lăsați nici pentru altele).
Vechi 02.02.2025, 21:52:49
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
Eu cred, prin prisma argumentelor pe care le-am adus eu aici pe forum, că este bine că a fost interzisă de CCR, .
Eu sunt convins ca a "fost interzisa sa candideze" strict la CEREREA EI, nu a altora. Nu elaborez... Restul este joc de glezna, circ, teatru... A fost cea mai lejera iesire din cursa. Rolul ei nu este de presedinte ci altul...Din nou. parerea mea, nu explic.

GLOBAL trecem printr-o perioada de varf a emiterii minciunii, prefacatoriei si a manipularii fara precedent in istoria documentata.
Vechi 02.02.2025, 22:03:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eu sunt convins ca a "fost interzisa sa candideze" strict la CEREREA EI, nu a altora. Nu elaborez... Restul este joc de glezna, circ, teatru... A fost cea mai lejera iesire din cursa. Rolul ei nu este de presedinte ci altul...Din nou. parerea mea, nu explic.

GLOBAL trecem printr-o perioada de varf a emiterii minciunii, prefacatoriei si a manipularii fara precedent in istoria documentata.
Mă bucur că ai început să vezi jocurile ei, dar soluția nu e dezarmarea, lehamitea, neimplicarea că haștagiștii au luat și ei 30% doar că s-au fărâmițat în partide de tip Demos, Vlad Gheorghe, REPER Cioloș, Nicu Ștefănuță și alții.

Nu știu dacă ar fi avut vreo intenție să nu candideze, cred că dorea expunere mediatică pe la emisiuni, măcar la cele gratuite sau unde erau nevoiți să o cheme.

Dar i-a explodat scorul la SOS după interdicție, iar apoi după ce l-a atacat pe C.G. s-a prăbușit ea ca și cota de imagine la sub 10% și partidul în jur de 5% de la 10% și încă nu a început uzura mass media împotriva ei și nici plictisul oamenilor de ea că nu face nimic notabil.

Posibil să nu mai prindă pragul la următoarele alegeri, deja la alegerile locale e un eșec, nu a avut acces în niciun Consiliu Local important și în niciun Consiliu Județean nu cred, doar a furat 2-3% din voturi care ar fi fost extraordinar de utile unei alianțe electorale realist suveranistă.
Vechi 03.02.2025, 17:29:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Patru deputați din partidul Dianei Șoșoacă au părăsit formațiunea. Reacția liderului grupului parlamentar S.O.S România

Marea debarasare, SOS pierde primii membri încă de la începutul primei sesiuni parlamentare, cât era ea singură critica în stânga și-n dreapta și dădea fără milă-n AUR, acum nu a fost în stare nici ea să-și facă liste curate, deși toate candidaturile au trecut prin filtrul ei și al mâinii ei drepte.

E clar că singura opțiune realist suveranistă e să nu se fărâmițeze votul pe mii de partidulețe de garsonieră!

La Alegerile Locale din vina ei, a partidului lui Mihai Lasca, a lui Terheș și PRM s-au pierdut sute de mii de voturi care au ajutat de fapt clicile PSD,PNL, USR, UDMR să-și consolideze regimurile de putere și extorcare a bugetelor în localitățile unde câștigaseră.

Last edited by Iorest; 03.02.2025 at 17:32:46.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2025, 04:37:05
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
... s-au pierdut sute de mii de voturi care au ajutat de fapt clicile PSD,PNL, USR, UDMR să-și consolideze regimurile de putere și extorcare a bugetelor în localitățile unde câștigaseră.
Oricat te-ai stradui sa infierezi pe altii, IN VECI nu vei putea convinge pe nimeni ca voi nu veti face la fel.

In 35 de ani!!!... singurele momente in care v-ati comportat cu tandrete fata de bugetul inca inexistent(pentru voi) a fost in timpul alegerilor, fix in CAMPANIA ELECTORALA, paranteza inchisa, dupa care daca castigati negresit urmeaza marea transformare in bestii...pe bune dovada ca satanizarea persoanei, a politicianului EXISTA( si implicit este o dovada clara a existentei lui Dumnezeu..pentru cine mai are dubii)!-metamorfoza in care brusc va pierdeti memoria, auzul, vazul si mai ales inima, ca in Povestea Scarii din folclorul bulgar rescrisa de Hristo Smirnenski în 1922.

Last edited by cozia; 04.02.2025 at 04:41:18.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2025, 09:40:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Oricat te-ai stradui sa infierezi pe altii, IN VECI nu vei putea convinge pe nimeni ca voi nu veti face la fel.

In 35 de ani!!!... singurele momente in care v-ati comportat cu tandrete fata de bugetul inca inexistent(pentru voi) a fost in timpul alegerilor, fix in CAMPANIA ELECTORALA, paranteza inchisa, dupa care daca castigati negresit urmeaza marea transformare in bestii...pe bune dovada ca satanizarea persoanei, a politicianului EXISTA( si implicit este o dovada clara a existentei lui Dumnezeu..pentru cine mai are dubii)!-metamorfoza in care brusc va pierdeti memoria, auzul, vazul si mai ales inima, ca in Povestea Scarii din folclorul bulgar rescrisa de Hristo Smirnenski în 1922.
Și atunci soluția care e să rupem votul pe diferiți candidați care fac show pe tik tok și să ajutăm tot puterea ?

Deși te lovești zilnic de modul cum e administrat un oraș referitor la curățenie, iluminat public, lipsa trotuarelor, taxa pe parcare, impozitul mărit, tot felul de scheme de sifonare a banului public și deci Primăria și Consiliul Județean sunt cele mai importante, văd că toți se înghesuie la prezidențiale.

Localele și Parlamentarele sunt cele mai importante voturi, dar lumea merge masiv la prezidențiale să nu iasă ăla sau altul, sau că are antipatie susurată tot de presa plătită la comandă să fie asmuțită împotriva unuia și altuia.

Chiar mă uit la diferite orașe, la primăria Timișoara AUR are vreo 3 consilieri locali care mai temperează din abuzurile lui Fritz, dacă respectivii cetățeni care au adus altă forță în Consiliul Local nu mergeau la vot Fritz ar fi împărățit cum ar fi vrut la al doilea mandat, că lua USR 51%, iar cu fiecare mandat în mod normal scade popularitatea celor de la putere.

SOS, Partidul lui Terheș, PRM au pulverizat câteva mii de voturi care ar fi scăzut și mai mult influența nocivă a unui partid care vrea să conducă discreționar și să fure din contracte cu dedicație.

Când ești la putere scazi, numai acest diletant administrativ a crescut în preferințele electoratului cu vreo 10.000 de voturi, nefăcând nimic dar partidul lui a scăzut.

Electoratul nu prioritizează și văd că e foarte ușor de păcălit când presa îl umflă pe unul și-l coboară pe altul, mușcă la astfel de mesaje.

Thread Tools
Moduri de afișare