Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de alynnna
Ce va plangeti atat? Da ce vreti mantuire fara suferinta? Vreti micul dejun la pat si trandafirul pe perna in fiecare dimineata? Hristos care a fost fara de pacat a rabdat atat si noi ne plangem cand ni se cere putina nevointa! Mama mea a rabdat o viata in batai si injuraturi si a murit ca o cuvioasa, cu rugaciunea pe buze. Nu cautati sa va primti plata pe pamant ci in ceruri. Vai vai ce necaz?!:dozingoff: Casnicia este pe duca, e cu in picior in groapa:dontgetit: Da de unde ati scos acestea? Din ce statistici? De la Dan Diaconescu? Formula As? guasar, pentru tine ce conteaza mai mult ce scrie in statistici sau ce vrei tu de la viata? Vrei mantuire, du soro o viata dupa Hritos si vei avea o casnicie binecuvantata! Sa nu traim ca in povestea drobului de sare:angry::angry: Lumea devine mai buna datorita fiecarui om, nu datorita unor ziare, barfe, psihologi!:angry:
|
Da, aici ai dreptate. Pai daca stau si ma gandesc cate a indurat si cate mai indura bunica mea de la "bunul" meu bunic, asta ar fi insemnat ca ea sa fie divortata de multi ani, iar eu probabil nici nu ma mai nasteam, nu? Dar nu, nu a divortat, pentru ca a fost o femeie credincioasa si cu frica de Dumnezeu, indurand totul pentru a pastra FAMILIA UNITA. Tare va mai plangeti ca sotiorii dumneavoastra va bat si sunt betivi si mai stiu eu ce vicii au ei si va face viata un calvar, dar vreau eu sa va intreb stimate doamne, inainte sa va casatoriti, nu ati stiut cu ce "sacal" veti trai? Oare atunci nu stiati ca el are inclinatii violente sau ca are alte convingeri si traieste dupa alte principii si ideologii? Si nu mai pun la socoteala ca poate ati stat si o vreme impreuna inainte sa va cununati, pai in tot acest timp nu ati avut timp sa va cunoasteti viitorul sot? Si vorba Alynei, Raiul nu se dobandeste confortabil, ci cu sacrificii pentru ceilalti, macar pentru copii sa nu fi divortat. Daca va iubeati copiii, nu divortati, ca mai mult rau le-ati factu decat daca a-ti fi ramas impreuna!
Eu am un prieten care a trait cu mama vitrega si va spun ca acum este un rebel si un razvratit impotriva vietii pe care o are, din motiv ca nu a avut mama adevarata, iar cand venea la mine imi spunea frustrat de fiecare data: "- Vezi Stefane, tu ai mama adevarata, se comporta frumos cu mine cand vin la tine, se vede ca este altfel cand familia este unita, nu ca la mine ca nici pe tine nu te lasa sa intri in casa din cauza ca nu suporta sa am prieteni! :("
Asa ca vedeti ce faceti, pentru ca chiar si cu un sot mai rau, familia trebuie pastrata unita, nu sa o destrama-ti, ca doar voi singurele va-ti lasat duse de val la inceput, fara sa vedeti inauntrul sufletului vitorului sot, fiind orbite de acea dragoste de la inceput!
|
Bai Stefane ce usor iti este sa vorbesti...dar tu nu ai macar un cunoscut care baiat de familie buna fiind,crescut crestineste dupa ce s-a insurat si a trait bine cu sotia,din cauza anturajului sa ajunga un alcoolic si un desfranat?ei uite ca eu am o asemenea cunostinta...asa ca sotia lui nu poate fi invinuita ca stia cu ce shacal se casatoreste,pt ca ..fata asta,da,stia,cu un barbat bun,care a ajuns cum a ajuns.Si sa nu iti inchipui ca are de gand sa divorteze...daca aud o femeie care spune ca o mama trebuie sa suporte toate prostiile sotului pt ca failia tre sa ramana unita,DA chiat cred ca vine din convingere,dar cand aud un barbat spunand asta.....???...ma lasati,ce stiti voi cum e sa-ti sara dintii din gura pt ca ai vorbit prea tare,sau sa nu iti poti face rugaciunea,sau sa nu pot tine post pt ca sotiorul,cel bun de la inceput,din primii ani de casatorie acum a ajuns cum a ajuns si vrea sa manance numai carne...
|