![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca nu exista, atunci ?
De ce te deranjeaza asa de mult ca le cer si ca vreau sa le cunosc ? Daca nu exista astfel de dovezi, atunci toate lucrurile pe care le-am enumerat sunt simple povesti, simple sofisme care n-au baza apostolica, si deci cu care n-am ce face. Ba mai mult, practicile sunt si idolatre pe deasupra. |
|
|||
|
|||
![]()
laurschepsis, te rog sa ma ierti daca te-am jignit cu ceva. Am vorbit cam nepritenesc, si cu putina intentie rea, recunosc. Sunt din fire mai taios cateodata. Adica la mine nu prea merge cu "crede si nu cerceta", "sa lasam ratiunea deoparte" si de-astea. Imi plac lucrurile concrete.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am destule motive sa imi cer iertare. Te rog sa ma ierti. Revenim la discutie, daca vrei, saptamana viitoare. Pana atunci, Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mi se pare ca cu cei necredinciosi, si in acest caz, cu osardie se indeplineste cuvantul: "Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te supara pe mine. Vreau argumente, nu vorbe de ocara, nici fuga de raspunsuri. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
EREZIILE romano-catolice | Daniel_Ortodox | Biserica Romano-Catolica | 823 | 27.10.2016 00:18:17 |
Un nou fericit al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 15 | 18.04.2015 01:04:18 |
Rozariile catolice-intrebare | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 9 | 13.11.2011 23:06:12 |
Un nou venerabil al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 7 | 07.07.2011 08:27:56 |
Învataturi si practici catolice | Traditie | Biserica Romano-Catolica | 99 | 11.02.2010 10:12:41 |
|