![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta nu inseamna ca nu e stiinta, atita timp cit se bazeaza pe observatie si rationament. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa fie stiinta cand nu exista nici macar o singura dovada ca s-ar fi intamplat asa ceva vreodata??
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista foarte multe dovezi ca evolutia a avut loc
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pamantul poate avea si 200000 miliarde de ani,are importanta acest lucru in relatia directa cu creatorul?personal consider ca,NU. |
|
|||
|
|||
![]()
la faza asta era sa cad de pe scaun! =))
lista aia de carti sau documente poti sa mi-o trimiti mie, merci! eu am gasit o lucrare interesanta pe acest subiect: Misterul genezei si al civilizatiilor antice- Alan F Alford; din pacate nu am citit-o, doar rasfoit-o in magazin! acum citesc Atlantida-Robert Cohen- se poate descarca si de pe scribd.com |
|
|||
|
|||
![]()
acum ceva timp, din intamplare s-au descoperit intr-un "put" (din pacate nu mai imi amintesc unde si cand si cum, doar ca a fost un documentar) o specie de pesti care au ramas... exact la stadiul de evolutie la care erau cand au ramas in groapa respectiva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate doar adaptare a unor specii,asa ca nu confunda! Ce evolutie? Din ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adaptarea este o evolutie
|
|
|||
|
|||
![]()
Speciile foarte bine adaptate (vezi crocodilii) ramin neschimbate pentru o perioada mai lunga de timp
|
|
|||
|
|||
![]()
Gresit! NICIODATA o specie NU va evolua intr-o alta! Poate doar mici modificari,repet! De exemplu o specie de peste care a trait mii de ani in pesteri au ramas fara ochi,pt ca acolo le erau inutili si si-au dezvoltat alte simturi ceva mai bine (cum si un om orb are in mod automat celelalte simturi mai dezvoltate). Dar asta NU are legatura cu evolutia!
Fiecare specie e asa de la Dumnezeu,nu a evoluat nimic din nimic! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 13:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 01:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 20:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 20:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 23:09:45 |
|