![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Mai stie cineva,ce insemnatate istorica are aceasta data?ne mai cunoastem trecutul,istoria si valorile?sa ne rememoram valorile.sa le aprindem o lumanare.dormi in pace,Mihail Eminovici
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Intrebarea pusa cam de sus...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Un poet....UN poet
http://www.youtube.com/watch?v=eohwrFb0uWY Frumos spune Alexandru Zarnescu..
|
||||
|
||||
![]()
cu ce profil sa fie faculta?nu inteleg
|
|
||||
|
||||
![]()
Da pentru ca sa sti ca pe 15 ianuarie s-a nascut Eminescu nu iti trebuie facultate ,doar scoala generala,cum sa uiti de Luceafarul,Mai am un singur dor ce este si romanta si atat de multe alte poezi minunatate.Eu una imi alin sufletul cu acest mare poet
|
||||
|
||||
![]()
Eu chiar nu inteleg aluzia.
|
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=4]Nu voi mormânt bogat[/SIZE]
Nu voi mormânt bogat, Cântare și flamuri, Ci-mi împletiți un pat Din tinere ramuri. Și nime-n urma mea Nu-mi plângă la creștet, Frunzișului veșted Doar vântul glas să-i dea. În liniștea serii Să mă-ngropați, pe când Trec stoluri greu zburând La marginea mării. Să-mi fie somnul lin Și codrul aproape, Lucească cer senin Eternelor ape, Care din văi adânci Se-nalță la maluri, Cu brațe de valuri S-ar atârna de stânci - Și murmură-ntruna Când spumegând recad, Iar pe păduri de brad Alunece luna. Reverse dulci scântei Atotștiutoarea, Deasupră-mi crengi de tei Să-și scuture floarea. Nemaifiind pribeag De-atunci înainte, Aduceri aminte M-or coperi cu drag Și stinsele patemi Le-or troieni căzând, Uitarea întinzând Pe singurătate-mi. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace pe cel care, ca nimeni altul si-a inmultit talantul. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
textul integral al volumului in format electronic pe SCRIBD
(va rog sa nu bagati in seama imaginea care apare in dreapta) http://www.scribd.com/doc/4511706/EM...DIREA-POLITICA Daca ai html-ul dezactivat: Copiezi (cu PASTE) link-ul in browser si apesi ENTER. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar mai inainte de toate, a fost un BUN ROMAN,...UN CREDINCIOS al neamului care l-a odraslit ! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 12:35:56 |
ceausescu-ura sau lacrimi?26 ianuarie se naste un mit | iulyaan | Generalitati | 334 | 24.08.2013 13:30:16 |
Lucrul facut bine naste invidie | costel | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 27.07.2012 12:55:26 |
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 19.03.2009 17:15:31 |
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE | Iustin44 | Generalitati | 41 | 17.11.2008 12:47:41 |
|