![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Desigur că există un popor ales. Mulțumesc Domnului că m-a învrednicit, peste nevrednicia mea, să fac parte din acest popor. Sper ca la sfârșit, după marșul prin deșert, să mă lase să mă bucur de Țara Făgăduită.
|
||||
|
||||
![]()
Pe tema asta, am discutat candva in facultate. Proful de demografie, care era protestant, a pus slaba noastra dezvoltare exact pe seama credintei ortodoxe majoritare. Oricum nu am ajuns la un consens, majoritatea covarsitoare din amfiteatru fiind ortodoxa a transformat respectivul dialog intr-o insiruire de onomatopee...
Eu nu vad poporul roman ca fiind pedepsit, poate incercat. Ar fi un pret mic de platit... daca ar duce acest popor la fericire vesnica...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
Ce va face sa credeti in Dumnezeu ,cum slaviti iubirea fata de divinitate | kappa_ii | Generalitati | 4 | 13.12.2011 23:07:35 |
Credeti ca exista mantuire fara Hristos? | lacrimi | Despre Sfanta Scriptura | 57 | 22.02.2010 23:39:35 |
|