![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt curios de parerile altora..se poate mantui un datornic? ...cu datorii fie la stat,fie,la banci,fe la camatari...fie la alte persoane...poate fi oricare dintre noi in situatia asta cu siguranta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca mantuirea este conditionata de datoriile lumesti, caci sunt care nu au datorii si nu se mantuiesc. Oricum Dumnezeu stie ce e in sufletul omului si El il mantuieste sau nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista datornici de "meserie" si datornici de "nevoie", sa ne dorim sa nu fim in niciuna din situatii totusi.
|
|
||||
|
||||
![]()
As zice ca genul asta de datorii nu conteaza prea mult fata de altele..insa na, daca datornicul se intituleaza si escroc, sau profitor...imprumuta stiind in sinea lui ca nu va mai restitui nimic...se schimba situatia parca!
In fine, Dumnezeu stie cel mai bine...
|
||||
|
||||
![]()
Ma gandesc la talharul de pe cruce, daca a reusit sa-si achite toate datoriile sale. Nu cred ca acesta ar fi fost lipsit de datorii.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu e o intrebare cam prosteasca asta?
|
||||
|
||||
![]()
Si care intrebari de pe forum nu i se par prostesti fratiei tale?
Spune-ne limita intelepciunii tale ca sa nu punem intrebari sub nivelul tau sau al altora...Ca un absolvent al Facultatii de Teologie,trebuie ca esti mult peste ce se discuta pe foruml asta,asa-i? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca Dumnezeu si Mantuitorul nostru Iisus Hristos cauta la avutiile si datoriile lumesti, ci la cele ceresti. Acolo nu trebuie sa ramanem noi datori cat suntem in viata. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca esti asa de bun de ce mai pierzi timpul pe aici? Ai nevoie de confirmare zilnica a superioritatii tale? Esti un fel de Narcis si noi suntem oglinda ta? Atunci esti plin de complexe si nu mai esti superior. Daca esti intradevar net superior, fa-ti un site/blog si indruma oamenii pe calea buna, fii un far! Dupa numarul celora care te vor urma iti vei da seama de valoarea ta.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Actualul Papa - Exista mantuire in afara BC! | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 44 | 19.06.2012 01:57:33 |
Mai luptam pentru mantuire? | cosmin_lovin | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 06.10.2010 21:59:23 |
Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 20:26:41 |
Credeti ca exista mantuire fara Hristos? | lacrimi | Despre Sfanta Scriptura | 57 | 22.02.2010 23:39:35 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 14:48:29 |
|