![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ti-am zis ca cineva te-a mintit cu nerusinare legat de evolutionism. Ce ti se pare tie logic nu are legatura cu stiinta. E doar o manevra creationista dar intra in categoria erorilor logice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ni s-a micsorat/marit craniul si suntem mai putin parosi, nu presupune evolutie, ci adaptare. Nu a mai fost nevoie sa ne luam la tranta cu animalele si intre timp insectele nu ne-au mai facut atat de multe probleme ca in trecut. Last edited by Laur28; 24.06.2010 at 22:12:37. |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Simt nevoia sa detaliez putin.
Asta e grav dar nu-i timpul pierdut. Inca te mai poti informa despre ce inseamna evolutionism. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asadar, daca vrei sa ataci evolutionismul invata macar ce-i ala evolutionism. Si poate n-ai sa mai fii atat de usor de fraierit altadata. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca mai repeti mult aberatia cu "astazi" o sa-mi pun mari semne de intrebare legate de capacitatea ta de intelegere. Ti s-a explicat ca "astazi" e o perioada mult prea scurta pentru astfel de revolutii cum pretinzi tu. Documentare stiintifica exista de cel mult cateva sute de ani. Ia fa tu un calcul cate generatii s-au scurs in 200 de ani. Dupa care trecem la probleme mai dificile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta s-a intamplat in 4 MILIARDE de ani! Nu "astazi"! 4miliarde=4,000,000,000.
In plus, noi nu suntem scopul suprem al evolutiei. In traducere, evolutionismul nu presupune ca musai din alge dupa un timp suficient de lung vor evolua oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
Frica de Dumnezeu inseamna sa fii constient ca pacatul are consecinte groaznice si sa te feresti de el ca de foc. Inseamna sa fii responsabil.
Frica de la cel rau inseamna teroare, inhibare, lipsa libertatii si a increderii. E frica de a te apropia de Dumnezeu. E ceva destul de aiurea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS Si stiu si eu ca, daca privim din perspectiva evolutionismului, omul nu a aparut peste noapte dintr-o alga. Pasi intermediari i-am eliminat ca pur si simplu mi se pare absurd ca dintr-o planta sa ajungi la o creatura atat de complexa. Ca si cum un creion, daca l-as ingropa azi in pamant si peste zece mii de ani l-ar gasi cineva, ar da peste diamant. Last edited by Laur28; 24.06.2010 at 22:39:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate reusesti totusi sa calculezi pentru orice specie vrei tu care este numarul de generatii care s-au succedat in 200 de ani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca elimini toate etapele intermediare evident ca pare absurd ca omul sa fi aparut din alge. Intrebare semi-retorica: cati cromozomi are un creion? |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca nu vrei sa intelegi intentionat ce vreau sa spun. Nu conteaza cate generatii s-au succedat in ultimii 200 de ani. S-au succedat destule in ultimele zeci de mii. In ultimele sute de mii de ani o specie, numai una singura, trebuie sa fi fost aceeasi pana in zilele noastre, de cand cercetarile au devenit serioase, ca sa se observe o transformare a ei. Sa luam crocodilul. E de pe vremea dinozaurilor (asa se zice). Nu conteaza acesti 200 de ani. El e acelasi. Maine (si nu maine propriu-zis) in viitorul apropiat ar putea sa apara ceva nou din el. Tot asa, o alta specie, aceeasi de zeci de mii de ani, in ultimii 200 de ani sa se fi preschimbat in altceva. Nu trebuie neaparat sa exista poze cu ea din epoca de piatra. Pur si simplu sa se intample. Dar nu se intampla.
Last edited by Laur28; 25.06.2010 at 00:17:41. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 15:37:40 |
|