![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tatal a binevoit, Fiul a gandit, Duhul Sfant a savarsit.
|
||||
|
||||
![]()
Dacă aveți probleme cu pagina, documentarele se pot găsi și la saccsiv: http://saccsiv.wordpress.com/2009/09...-limba-romana/
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O carte nu se poate scrie singura, un program la calculator nu se poate face singur si exemplele pot continua. Ceea ce vreau sa subliniez prin asta e faptul ca orice creatie trebuie sa aiba un Creator. Teoria evolutionista merge pe ideea ca totul e la intamplare dar nu are nici un argument in a sustine acest lucru, chiar si Darwin a admis ca teoria lui nu poate fi probata ci poti doar sa o crezi sau sa nu o crezi. Una din marile hibe ale evolutionismului e faptul ca lipsesc verigile de legatura. Adica dc omul s-a transformat in maimuta, unde sunt toate formele evoluate din maimuta? De ce avem om si maimuta dar nimic intermediar? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am gasit in VT un text scurt care zice cam asa, apropo de evolutia speciilor din una in alta: Daniel 7: "„Eu, Daniel, văzut-am în vedenia mea din vremea nopții; și, iată, patru vânturi ale cerului lovit-au năprasnic marea cea mare. Și patru fiare mari ieșeau din mare, deosebite între ele. Cea dintâi era asemenea unei leoaice, iar aripile ei erau ca niște aripi de vultur; și m'am uitat până ce aripile i-au fost smulse, iar ea s'a ridicat de la pământ și a stătut pe picioare de om; și o inimă de om i s'a dat." Aceasta viziune poate insemna mai multe lucruri, inclusiv metoda prin care viata a ajuns pe Pamant din spatiu, mai intai in mare, apoi dintr-o specie in alta pana la om, caruia Dumnezeu i-a dat ulterior suflarea de viata, deosebindu-l de celelalte fapturi.
|
|||
|
|||
![]()
Biblia afirma cu certitudine cum a fost facut omul. Asta cu incetisor nu tine, nu ai de unde sa stii tu cat de "incetisor" a fost.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-adevar, nu stim cat de incetisor a fost. Cert e ca nu s-a intamplat in 6x24h terestre.
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu vorbesc cu mortii! Nu de alta dar nu-mi raspund niciodata si dupa aia ma trezesc internat la spitalu 9 ca vb singur. :D
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 15:37:40 |
|