![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
site-ul meu preferat de filme online pentru filmele crestine de pasti.
|
|
|||
|
|||
![]()
A apărut deja primul trailer al filmului continuare la Passion of Christ, regizat de Mel Gibson cu Jim Caviziel în rol principal:
The Passion of the Christ: Resurrection (2025) - First Trailer | Jim Caviezel
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe alocuri este foarte emotional prin candoarea reprezentarii scenelor evanghelice cum nu am mai vazut in nici o ecranizare evanghelica a vietii scurte petrecute de Hristos pe Pamant in mijlocul oamenilor. "Alesii"("The Chosen") este un serial foarte bine realizat cu fonduri modeste si cu foarte mult voluntariat din cate am citit. Din partea mea are nota 10+. PS: Mie-mi place de Mel GIbson dar filmul lui despre Patimile lui Hristos a avut un efect neplacut care a last multora un gust amar. Testul acestui film il faci prin a incerca sa-l mai vizionezi o data. Categoric Nu , sub nici o forma! Pe cand scenele din "Alesii" le-am revazut cu drag de foarte multe ori, si inca continui sa le revizitez cu mare placere. Un exemplu absolut superb si cutremurator aici: Unde Iisus il trezeste pe Evanghelistul Matei pentru a-i dicta modul/Harta pin care oamenii il pot gasi pe Hristos oriunde s-ar afla! https://www.youtube.com/watch?v=o5OnF3sg0cY
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 27.02.2025 at 08:06:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre Mel Gibson, părerea mea e ca e un scriitor foarte dur de filme. Am încercat odată de doua ori sa ma uit dar, nu am cum sa nu fiu lăsat păgubaș de proprile-mi emoții la acel film.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă m-aș uita în altă perioadă e ca și cum aș vedea vara pe caninculă un film despre Crăciun cu zăpadă și decorațiuni.
|
|||
|
|||
![]()
Culmea este ca Apocalipto se poate viziona linistit si detasat desi este cu mult mai violent.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât privește filmul Patimile lui Hristos, nu cred că se îndoia cineva că soldații romani erau niște brute fără școală, obișnuiți să-l chinuie pe cel aflat în stare de parțială și aparentă inferioritate fizică ca să-ți bage măreția Romei pe gât, dacă i-ar fi dus capul, n-ar fi fost pe post de călăi și torționari, aveau alte profesii.