|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Da poate sunt eu in cap cu ce se intampla cu cativa ani in urma pe anumite Forumuri.Poate, atunci cand inca se mai mergea cu dial-up ,erau IP-uri fixe.
Vad ca acum iti mai cer mesaj de confirmare de pe telefon pe unele forumuri .Dar poti cumpara cate o cartela noua la fiecare clona.Deci 25 lei alta clona,sau telefoane ale prietenilor folosite la inceput. Am sa ma mai uit cum e pe alte Forumuri sa vad cum mai e la ora actuala.Vreo zi doua nu cred ca mai apuc sa intru ,dar am sa ma uit sa vad cum fac in zi de azi altii.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce folosirea statuilor e pacat? | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 81 | 21.09.2011 22:09:04 |
Folosirea limbajului | costel | Generalitati | 3 | 02.06.2011 23:40:57 |
Folosirea calendarului Iulian | sunsray | Generalitati | 3 | 13.04.2010 07:05:32 |
folosirea materialului genetic | cozia | Generalitati | 12 | 25.02.2010 18:53:14 |
|