|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Evident de la pașopt, neicușorule!
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
2. Ar fi trebuit sa fiti corect si sa dati link-ul de unde ati preluat invatatura, pentru a fi analizata in intregime, cu toate explicatiile care urmeaza. Iata link-ul, pentru cei care vor sa cunoasca si argumnetele care insotesc aceasta invatatura, despre lucrarea Domnului Iisus Hristos in Sanctuarul Ceresc (doctrina specifica bisericii adventiste): http://www.adventist.ro/index/convin...ul-ceresc.html |
|
|||
|
|||
Citat:
2. Corectati dvs. greseala cu anul 1844. Luati profetia cu 2300 de seri si dimineti (din Daniel cap. 8) si spuneti-ne cand incepe si cand se termina. Dati-le o lectie adevarata adventistilor (ca pana acum ati venit doar cu avocatisme). |
|
|||
|
|||
Ca să aibă ocazia Iuliu să ne vorbească aici despre arhangheli, după ce a invadat topicul respectiv cu spam despre duhuri...
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Da aici e vorba de alta invatatura.Ma intreb cum a aparut anul 1844.Cine a calculat exact si de ce e asa de important cand incepe Iisus sa "curete sanctuarul".S-a gandit cineva : "Ok hai sa calculam cand incepe curatenia " sau s-a folosit "mostenirea " de la Miller si s-a brodat o alta poveste pe langa ea ca tot ne stransesem de-o biserica. |
|
|||
|
|||
În esență, acesta e adevărul.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
Cred că n-ați înțeles. Când am spus că "acesta este adevărul" mă refeream la adevărul că AZ7 a reciclat o "profeție" millerită (ca să nu spun, mai simplu, o minciună).
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 22:10:48 |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 21:49:41 |
ce slujbe se pot da unei rude adventiste? | onyx235 | Generalitati | 4 | 20.11.2009 23:08:48 |
|