|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Și de-aia a lăsat Dumnezeu bărbații: (și) ca să le ajute.
Mă așteptam mai mult de la tine Copăcel, că te pricepi.
|
|||
|
|||
Este singura care are astfel de probleme (pt ca nu este atenta pe ce butoane apasa, si se grabeste si trage concluzii gresite pe care le expune ca probleme)
|
|
|||
|
|||
Mai Copacel, nu apas pe alte butoane si ma pricep destul la PC si internet.
Nu stiu daca sunt singura, daca nimeni nu scrie aici. Nu-mi dau seama daca este de la forum, sau de la browser, sau ce altceva poate fi. La chestia cu editatul am observat ca acelasi buton este prevazut si pentru stergere (edit/delete) si poate nu se diferentiaza bine functia. La programare nu ma pricep.
|
||||
|
||||
Iar nu merge citarea editată.
|
||||
|
||||
Încearcă să schimbi browserul. Eu aveam probleme în firefox și am trecut pe chrome.
|
|||
|
|||
Multumesc mult Cristian.
Da, Mozilla (Firefox) am si eu. Chrome-ul are si el problemele lui. O vreme m-am inteles bine cu Chrome si Iron, dar cred ca depinde si la ele ce Windows folosesti. Uite ca acum merge editarea. La Iron este scrisul foarte mic (inclusiv aici pe forum). Si nu se regleaza.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 23.11.2016 at 17:34:26. |
|
||||
|
||||
Ba nu merge.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Nu zic mai mult. Sunt probleme contradictorii.
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce folosirea statuilor e pacat? | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 81 | 21.09.2011 22:09:04 |
Folosirea limbajului | costel | Generalitati | 3 | 02.06.2011 23:40:57 |
Folosirea calendarului Iulian | sunsray | Generalitati | 3 | 13.04.2010 07:05:32 |
folosirea materialului genetic | cozia | Generalitati | 12 | 25.02.2010 18:53:14 |
|