|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citesc cu mare placere postarile tale muncite si iti si multumesc pentru efortul tau. Dumnezeu Cuvantul sa te rasplateasca!.
De postarile astea nici nu stiam. Voi reveni mai incolo.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
Citat:
Pentru modul în care uneori mă ia valul și devin impertinent,ironic și arogant in exprimare,de parcă m-aș certa sau lua la trântă cu ..... Știți voi....Cel de necuprins.... Din păcate sămânța satanică a rebeliunii.....Asta e... Incerc sa găsesc UNITATEA dintre Bine și Rău.... ORIGINEA
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Însă modul în care o spun îl mai regret de multe ori. Sincer m-aș bucura daca aparenta mea aiureală "mișcă" pe cineva, întrucât îl poate provoca să-și întărească, caute sau lepede credința..... In oricare caz reprezintă o evoluție...
|
|||
|
|||
De ce satanica, ca doar nu este o rebeliune a faradelegii ci este de bine, ziditoare.
Cred ca mai rebel ziditor ca Hristos nu a mai existat nimeni pe Pamant. Fara casa, fara haine, fara job, fara sef, fara bani, masini, propietati, fara corporatii suprastatale, fara dorinte totalitare.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
Citat:
Eu de exemplu as vrea sa citesc despre ocupatiile oamenilor inainte de potop, sau a celor din Sodoma sau poate a cananitilor etc. Crezi ca plantau panselute? Ca sa fiu rau as incerca sa-mi imaginez un cetatean din prezent, mare umanist, teleportat in fapt de seara pe strazile din Sodoma. Supus la un viol anal colectiv de, nu stiu, sa zic 1000 de localnici. Si (daca dupa aia mai ramane in viata) sa se supere rau pe Dumnezeu ca vrea sa nimiceasca locul cu pricina. Last edited by ALARIC; 08.07.2024 at 12:40:31. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Crezi Ca Avram avea o parere buna despre ei sau vre-o prietenie cu ei? Si totusi mijloceste pentru ei in fata lui Dumnezeu. Si culmea Dumnezeu nu se supara pe el, chiar ii promite ca daca 10 oameni din cetate sunt drepti cetatea va fi iertata. Stiu ca e greu de inteles asa ceva. |
|
|||
|
|||
Citat:
Acum insa in orice oraș mare aterizează sute de turiști pe minut plus cei de pe autostrăzi și maritimi și este un talmeș-balmeș, "pe alese" De aceea nu vezi hoarde de localnici"sodomiti" doritori de împreunare în sfincterului anal la aeroport pentru ca este o abundenta continua de " prospaturi" și nu mai este evident.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|