Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2024, 00:16:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Sondajele(estimările) sunt una, iar votul e alta, însă în amândouă procentul se presupune obiectiv că este același, indiferent de numărul de votanți care se prezință la secțiile de votare.
Nu aș zice asta, 1.334.905 cât i-a dat sistemul cu voturi valide (fără alea furate-anulate-schimbate din pix la procesul verbal în dreptul PNL-PSD) - e 19.07% din 7.000.000 și e 22,2% din 6 milioane cât au fost la vot la Parlamentare 2020.

Deci comasarea clar a ajutat gunoaiele din PNL.

Să nu uităm că AUR a fost scos de pe tv în afară de realitatea care a primit amenzi că a mediatizat caravana medicală, nu a apărut la Digi, Protv, Antene cu ceva pozitiv, când apăreau erau denigrați, iar presa sistemistă-securistică online, hotnews, ziariștii, libertatea, bandele g4 i-au denigrat.

A mai apărut și Șoșoacă și alți naționaliști de carton care au uns cu dejecții cât au putut, deci a luat atâtea voturi în condiții de maximă ostilitate, nu ca jegul de Dominic Fritz care e legendat ca ceva bun pe toate posturile și ziarele de circulație și se mai și victimizează.

Citat:
Dacă în ziua votului plouă, toate partidele sunt defavorizate, nu doar AUR, astfel că nu se poate susține că 1.300.000 de voturi ar fi fost obținute în orice marjă de participare la vot.
Cine vrea să voteze merge pe ploaie, pe vipie la 40 de grade, pe gheață la - 10, nu contează.

Acum va fi un adevărat test să nu se plece în vacanță de 1 Decembrie până nu se votează.

Citat:
Pe baza procentului obținut cu cele 1.300.000. de votruri se poate calcula care este participarea la vot a populației; dacă se prezentau doar 7 milioane de votanți (și nu 9,444 milioane) atunci nu s-ar fi obținut 1.300.000 de voturi, ci doar 963.500, conform procentului de susținători.
Cine a vrut să voteze AUR a venit montat, nu și-a luat părerille de la presa sistemului, nici de la primar, nici de la ratați care se dau influenceri.

Iar prezența mică la vot ar fi dezavantajat-o pe Șoșoacă, a se vedea cazul PMP în 2020 când la prezență mică nu a mai prins 5%, dar AUR a luat 8% fără redistribuire și doar 1 din 4 votanți auziseră la ora aia de AUR.

Deci la fel există 2 falii, oamenii care sunt total desprinși de AUR și cei care vin la țintă indiferent cât de accidentat e terenul de ciumații de comsați.

Last edited by Iorest; 21.07.2024 at 00:19:14.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2024, 15:04:06
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Ești și nesimțit cum formulezi, doar pe la realitatea apare rar și nu la orele de maximă audiență, USR, PNL, PSD au cea mai mare expunere mediatică, la B1, Antene, Digi24 șamd tu chiar ne minți cu tupeu jegos.
Faptul că am avut și am dreptate în legătură cu ultraprotejatul Sistemului, George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”, s-a văzut și se vede în mod esențial prin felul în care este protejat privitor la afirmațiile și faptele lui despre care am mai vorbit și care sînt de natură de amenințări la adresa securității naționale a românilor și a României, inclusiv prin amenințarea gravă a DREPTURILOR (și a DREPTULUI în general) și a intereselor naționale românești; practic mare parte din presa așa-zisă „românească” a fost și este într-o stare de complicitate tacită referitor la aceste grave încălcări ale dreptului și demonstrează âncă o dată că sînt antidemocratice, împotriva românilor și a drepturilor și intereselor acestora, așa cum au demonstrat de nenumărate alte ori după lovitura de stat și dată statului și nației române din și de după decembrie 1989.

Un alt exemplu de protecție, este că în timp ce mai toți candidații „relevanți” la președinție sînt atacați din sculare în culcare de așa-zise structuri media, Georgică Che Gargara este protejat chiar și privitor la fapte care nu sînt extrem de grave, dar care dovedesc âncă o dată mîrlănia și „caracterul” execrabil ale „bombardierului” Simion, precum este scandalul provocat de acest derbedeu în raport cu primarul din Pechea, scandal care este făcut exclusiv în marja unor afaceri electoraliste pline de mîrșăvie întrucât urmărește exploatarea electoralistă a necazurilor acelor oameni, acelor sinistrați.

Cozmin Gusa · „Lui George Simion “i-a sărit acul de la pickup”.”
https://www.facebook.com/cozminhorea...43340319618144

„George Simion SCANDAL cu primarul din Pechea, Galati” - 24 sept. 2024

„Scandal George Simion - AUR cu primarul din Pechea, Galați” - 24 sept. 2024

Inițial singura sursă la care am văzut o înregistrare a fost o emisiune a lui Gușă Cozmin, apoi am mai căutat ceva pe YT, însă nu am auzit să fi fost difuzate înregistrări la vreo televiziune, necum să se facă vreo „propagandă” împotriva impostorului George Simion, ba chiar l-am auzit exclusiv pe „Che Gargara” făcînd contrapropagandă la tv, deși nu știa mai nimeni dintre telespectatori la ce evenimente făcea referire escrocul politic pestilențial, extremistul antiromân George Simion.

(Georgică cică ne „rînduiește” el viețile, ne „pune el pe direcție”, ne „somează” el să o luăm „într-o direcție sau alta”, că așa îi vine „dumnealui” „necesitatea istorică” cerîndu-se la înfăptuire...)
Vechi 12.10.2024, 16:06:34
Senior Member

Implicit

Citat:
În primul rând că nu se știe dacă sunt reale acuzele, doar tu forțezi nota că-l face pe Terheș hoț, nimeni altcineva n-a înțeles că ar face așa.

El nu s-a dus acolo să dea în colegii lui de alianță, n-a vorbit neîntrebat,
Pe lângă nesimțirea ordinară a nemernicului de Simion la adresa unor „tovarăși de drum” reali sau închipuiți, avînd în vedere desfășurarea evenimentelor cu așa-zisa trădare a lui Terheș, îmi este clar că Georgică știa sau era dinainte înțeles cu Terheș privitor la „trădarea” acestuia, așa încât prin afirmațiile lui nu doar nesimțite dar și prefăcute, să creeze falsa impresie că nu ar fi „pe blat” cu Terheș. Practic, este vorba despre aceleași mecanisme de escrocherie „politică”, de minciuni, falsuri, induceri în eroare și înșelătorii „cât cuprinde”, specifice impostorului ordinar George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”, în unele dintre vorbele căruia numai un ultranaiv, ca să nu zic altfel, s-ar putea încrede, avînd în vedere că Simion nu minte cum respiră, el minte chiar mai des de cum respiră, la el minciuna, falsul, escrocheria, înșelătoria fiind, ajungînd practic modul lui de viață, niște trăsături fundamental definitorii pentru această pramatie.

Citat:
Valeriu Nicolae i-a aruncat întrebările astea, nici nu știa ce va fi întrebat că n-a negociat grila emisiunii.
Gușă și Alexa au spus foarte clar că au informații că era pregătit cu săptămâni înainte de zilele în care a fost difuzat pe net; de altfel anumite aranjamente sînt mai mult decât vizibile, spre exemplu este clară premeditarea „sincerului” Simion, avînd în vedere inclusiv și declarațiile lui Ciolan, și ele la fel de pregătite dinainte, privitoare la „noua” lui orientare țigănistă, și ăsta este doar un exemplu.
Vechi 12.10.2024, 17:11:35
Senior Member

Implicit

Citat:
Simion la prima încercare la Europarlamentare a luat în jur de 100.000 voturi, nu știu cine e șarlatanul, dar tu ești cel care umblă după intrigi, minciuni, conflicte.
Cine este șarlatanul este foarte clar, anume cel care a exploatat josnic sentimente naționale ale românilor, în modul lui specific de escroc, fluturând pervers așa-zise stindarde ale unionismului, după care a trimis unionismul la „lada de gunoi” (și s-a apucat să terfelească alte valori ale unui popor din care el nu doar că nu face parte, etnic vorbind, dar a dovedit clar că nu face parte, amenințările la adresa securității naționale a românilor și României instrumentate prin intermediul lui fiind incalificabile), orice referire „autentică” la Moldova de est și la unionism dispărând total din discursul public și din planul de guvernare, atât ale lui cât și ale AURului, confirmând practic că „Planul Simion” n-a avut de fapt niciodată vreo legătură cu unionismul, ci a fost doar platforma-escrocherie a lui Simion și a celor din spatele lui pentru a declanșa promovarea parvenitismului lui și al celor din spatele lui, al celor care l-au „legendat” de-a lungul anilor încă de pe când vechiul golan Simion parazita imaginea lui Marian Munteanu și a altor participanți la mitul Pieței Universității din 1990.

Citat:
A votat la referendum, nu a făcut campanie fiindcă nu era o persoană publică precum după 2019.
Georgică nu a participat la „campanie”, deși el este personaj public cel puțin de prin 2012 încoace (a se vedea „Acțiunea 2012” etc.), eu știam de el cu ani înainte de 2012, însă el n-avea nicio treabă cu conservatorismul și cu politica de factură conservatoare, în ciuda minciunilor lui mai recente și ale altora puși să mintă și ei pentru a îl „acoperi în fals” pe falsificatorul, escrocul patentat George Simion, cunoscut și ca Georgică „Che Gargara” (poate și pentru că pe vremuri avea și alte „anumite orientări” decât cele pe care și le pretinde de câțiva ani încoace), aspect însă care oricum a fost dovedit prin aceea că spre exemplu unionismul are, teoretic vorbind, legături cu conservatorismul, or lepădarea de unionism, aruncarea lui la gunoi din toate punctele de vedere de către Simion demonstrează autentica inaderență a acestui impostor la conservatorismul național românesc, vizibilă de altfel și prin „noua” lui orientare țigănistă.
Vechi 13.10.2024, 02:09:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Iarăși spumegi ca un prostovan, te-au activat și pe tine acuma înainte de campanie când simți că sunt șanse să ajungă în turul 2.

Un nesimțit și un manipulator de cea mai joasă speță ca tine ar merita un conducător care să-l târască în război, să-l jupoaie cu taxe și să-l lase la mila naturii, a dezastrelor naturale și calamităților.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Georgică nu a participat la „campanie”, deși el este personaj public cel puțin de prin 2012 încoace (a se vedea „Acțiunea 2012” etc.), eu știam de el cu ani înainte de 2012, însă el n-avea nicio treabă cu conservatorismul
Tu nu știai de nimic, nu ai dovedit nimic în sfera conservatoare, ai apărut ca un mizerabil aici de un an de zile și ai avut rolul de a da cu rahat în oricine.

Nici tu nu ai fost aici în 2018 la Referendumul pt familie.

Ești doar un nesimțit care speră să prostească pentru PSD, ți-e frică de fapt că în Turul 2 dacă ajunge Simion o ia Ciolacu cum a luat-o Năstase de la Băsescu în 2004.

Last edited by Iorest; 13.10.2024 at 02:13:03.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2024, 12:59:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
Faptul că am avut și am dreptate în legătură cu ultraprotejatul Sistemului, George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”, s-a văzut și se vede în mod esențial prin felul în care este protejat privitor la afirmațiile și faptele lui despre care am mai vorbit și care sînt de natură de amenințări la adresa securității naționale a românilor și a României, inclusiv prin amenințarea gravă a DREPTURILOR (și a DREPTULUI în general) și a intereselor naționale românești
Oare de ce exista ordinul general sa nu fie criticat?
Dacă ceva este absolut înspăimântător pentru toți, este fix acest demers sinistru unde toti ca unul sa nu sufle o vorba negativa despre acest individ. Asta I efectiv cutremurător, acest ciorap murdar vârât în gura masmediei.

Știi ceva detalii. Cred ca mulți cititori ar vrea sa afle detalii concrete și punctuale mai ales legate de finantari( cheia a tot ce se invarte) deoarece mai incolo va fi prea târziu.

Ceva ceva este foarte bine ferit de ochii publicului care simte ca în spatele acestor ajutoare individuale nu exista de fapt programe naționale ci altceva.
Daca programele sociale de creare de locuri de munca și instructaj-ucenicie, si sociale de ex. ar fi fost acceptate de superiori ele ar fi fost activate și pana acum, insa nu sunt.
Vechi 14.10.2024, 23:13:49
Senior Member

Implicit

Citat:
Iarăși spumegi ca un prostovan, te-au activat și pe tine acuma înainte de campanie când simți că sunt șanse să ajungă în turul 2. (...)
Cu „activările” probabil că știi despre ce este vorba, eu nu am legătură cu astfel de proceduri, mai mult ai dat de înțeles indirect de ne-numărate ori că ori ești AURist, ori ești ceva în spatele AURului sau unor AURiști, spre exemplu numai în speța aceea cu referendumurile executive, o dezbatere începută de tine, ai venit cu niște idei pe care la Georgică Che Gargara le-am auzit (eu, cel puțin, dar este adevărat că nu sînt în situația să nu dorm noaptea pentru vreun „laiv” al lui Georgică) doar începînd cu câteva luni încoace la o emisiune cu Tucă, cu alte cuvinte ai venit pe forum cu anumite idei cu câteva luni înainte ca Georgică să iasă cu ele în spațiul public, cel puțin după umila mea știință.

În al doilea rînd, un minim bun simț față de un om care ți-a repetat de câteva ori că s-a făcut și se face, adică în formă continuată, poliție politică represivă împotriva lui, și nu prin intermediul chiar al oricui, te-ar fi oprit de la astfel de palavre care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea.

Ba mai mult, chiar recent am observat că elemente vestimentare mi-au fost înlocuite cu unele similare, doar că totuși diferite prin anumite însemne, prin anumite imprimări, pe care acele bluze ale mele nu le aveau, ceea ce evident că am perceput ca o formă de amenințare din partea unora „cu ochi albaștri”, că ăia se ocupă cu astfel de lucruri, cu astfel de intrări ilegale în locuințe („fără să lase urme”), cu monitorizări de factură infracțională, deși eu am mai avut semne și indicii clare că sînt monitorizat infracțional la domiciliu cel puțin de vreo câțiva ani, cel puțin de vreo 6 ani încoace, ba mai mult unii dintre „beneficiarii” de așa-zise informații venite din aceste monitorizări absolut infracționale sînt și au devenit, cel puțin de la o vreme încoace, inclusiv personaje cu funcții înalte în anumite structuri ale BOR (și cunosc cel puțin trei astfel de personaje absolut sinistre din BOR care se ocupă cu astfel de colaborări abjecte, absolut vomitive). Și astea le spun tot așa apropo de așa-zisele activări din elucubrațiile tale verbale lipsite și de cel mai elementar bun simț.
Vechi 14.10.2024, 23:28:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În al doilea rînd, un minim bun simț față de un om care ți-a repetat de câteva ori că s-a făcut și se face, adică în formă continuată, poliție politică represivă împotriva lui, și nu prin intermediul chiar al oricui, te-ar fi oprit de la astfel de palavre care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea.
Nu prea te cred dacă erai vreun oprimat al sistemului urai PNL-PSD-PDL-UDMR sau alți centri de putere, nu un partid nou - new entry.
Și poliție politică aduce mai mult cu ce e în țări de tip China,Iran, Coreea de N, sau ce a fost în Ro la instaurarea guvernului sovietic.

Citat:
Ba mai mult, chiar recent am observat că elemente vestimentare mi-au fost înlocuite cu unele similare, doar că totuși diferite prin anumite însemne, prin anumite imprimări, pe care acele bluze ale mele nu le aveau, ceea ce evident că am perceput ca o formă de amenințare din partea unora „cu ochi albaștri”, că ăia se ocupă cu astfel de lucruri, cu astfel de intrări ilegale în locuințe („fără să lase urme”), cu monitorizări de factură infracțională, deși eu am mai avut semne și indicii clare că sînt monitorizat infracțional la domiciliu cel puțin de vreo câțiva ani, cel puțin de vreo 6 ani încoace, ba mai mult unii dintre „beneficiarii” de așa-zise informații venite din aceste monitorizări absolut infracționale sînt și au devenit, cel puțin de la o vreme încoace, inclusiv personaje cu funcții înalte în anumite structuri ale BOR (și cunosc cel puțin trei astfel de personaje absolut sinistre din BOR care se ocupă cu astfel de colaborări abjecte, absolut vomitive). Și astea le spun tot așa apropo de așa-zisele activări din elucubrațiile tale verbale lipsite și de cel mai elementar bun simț.
Textul e de psihopupu, pe mine nu mă interesează cine ești, când vii de nicăieri cu diferite denigrări pe un site ortodox care nu caută neapărat polemica, intriga și scandalul și numai asta faci e clar că tu ești cel care ticluiește jocuri de interese ascunse.

Nu te-am văzut să dai în Ciolacu, Ciucă, Lasconi, Câțu, Orban, Fritz, Armand, sau ce vrei să zici că dai în Simion ca să scapi de persecuție printr-o înțelegere cu sistemul ?

Last edited by Iorest; 14.10.2024 at 23:30:37.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2024, 23:30:27
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
(...)
Îmi cer scuze, că am mai observat una, alta, însă în ce privește acest fir de dezbatere am observat că ieri ajunsese nu știu de la cât la vreo 1700 de vizualizări, azi dimineață se făcuseră peste noapte la propriu vreo 2500, acum văd că sînt aproape 3900, ori nu știu cât pot să continui să particip prin scris la dezbateri în condiții în care „miroase” a sute sau mii de „cititori” fictivi; prefer totuși să mă citează „zece” cititori reali, chiar dacă unii dintre ei sînt personaje sinistre, „supraveghetori” cu ordine de monitorizare din servicii secrete (care se dovedesc că nu sînt în realitate de „informații”, ci oricând instrumente de poliție politică represivă și ilegitimă).
Vechi 14.10.2024, 23:39:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dacă ceva este absolut înspăimântător pentru toți, este fix acest demers sinistru unde toti ca unul sa nu sufle o vorba negativa despre acest individ. Asta I efectiv cutremurător, acest ciorap murdar vârât în gura masmediei.
Unde e ordinul să nu fie criticat ?
Văd că e criticat cu fulgi cu tot în toate mediile, presă locală sau națională, scrisă sau audio-vizuală
Bot face 3-4 live-uri pe zi ca un obsedat despre el, deci sunt valuri de căcat internautic revărsate pe el.
De la e homosexual, mason, bișnițar de petarde, prost-incult-analfabet,galerist, încornorat de nevastă, cu tată negricios care era un irakian de fapt, nu s-a scăpat nimic.

Inclusiv poze trucate cu el de pe vremea când avea 18-20 de ani cu inteligență artificială prezentat în șorțuleț, deci probabil că era ucenic de la 14 ani dacă abia-i mijise barbișonul și deja purta mânușițe și însemne cu echerul și compasul ca un titular.

Ba din contră dacă se vrea un loc unde să fie analizat mai obiectiv, imediat apare burzuluiala că nu se lipește și aici pe site eticheta generală a sistemului.

Citat:
Știi ceva detalii. Cred ca mulți cititori ar vrea sa afle detalii concrete și punctuale mai ales legate de finantari( cheia a tot ce se invarte) deoarece mai incolo va fi prea târziu.

Ceva ceva este foarte bine ferit de ochii publicului care simte ca în spatele acestor ajutoare individuale nu exista de fapt programe naționale ci altceva.
Șoșoacă are probleme și cu finanțarea partidului și lipsa de transparență, acum nu cred că un singur lider poate verifica ce face fiecare șef de filială, până la probe contrarii, dar faptul că tu marșezi pe tema asta, când Șoșoacă și-a încălcat statutul partidului cu membrii care să facă parte din forul de conducere, invalidări și numiri nestatutare, când ea taie și spânzură după mofturi și dispoziție e incredibil.

Nu mai spun că cel mai suspect e Mircea Geoană, are voluntari, apariții tv, spoturi promovate pe net și afișe de câteva milioane de euro, iar tu nu te întrebi de unde vine un independent cu resursele astea ?

La fel ca și la urâciosul site-ului, de ce nu ești echidistant față de Lasconi, Dan Barna, Nicușor Dan, Fritz, Ciolacu, Ciucă eius farindem ?

Adică de ce atâta energie în surparea candidaturii lui Simion ?

Last edited by Iorest; 14.10.2024 at 23:42:21.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare