Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2024, 14:56:08
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Cu tot respectul,dar ce spui tu și implicit reprezentații partidelor "(pseudo)naționalist-extremiste", reprezintă interpretări tendențioase ale unor erori generale și generate de noi toți în care țapi ispășitori sunt de regulă tot cei ce și le-au asumat voluntar (mai rar) și forțați de împrejurări (cam întotdeauna).
Prietene ești la guvernare decontezi, sunt sigur că există și căi de corijare a unor excese populare, interzicerea birturilor într-o zonă calamitată și amenzi mari pt cei în putere care nu ajută de pildă.

Văd în sectorul 5 unde e multă populație rromă că pe unde a adus Piedone asfalt nou și regenerare urbană se respectă, deci totul ținea să faci niște standarde și după să le protejezi cu amenzi, nu ține vrăjeala că e populația gregară, hoață și de aia se strică sau murdărește tot.

Citat:
Influențând masele cu tot felul de interpretări conspiraționiste și promisiuni de grădiniță sau de pahar.
Eu nu vorbesc de conspirații la o beută, eu vorbesc ce văd, industria românească e bună de fier vechi - Traian Băsescu, România nu are nevoie de autostrăzi Traian Băsescu pe vremea când era ministru al transporturilor.
Treaba cu fiare vechi a zis-o și Năstase.

Citat:
Ochiul votantului clasic nu trece de bannere electorale,de ce vede la Măruță sau Digi 24 (cei mai elevați puțin) și ce i se spune de către alți influenceri electorali regionali sau locali.
La Mărulă e prosteală maximă, dar tot s-a făcut de râs eroul din Nassyiria - Ciucă, nefiind capabil să înțeleagă o întrebare simplă în limba română și înaintând vehement în prostie la stupoarea moderatorului care nici nu voia să-l încurce.

Citat:
A furat dar ne-a și dat.
Asta e valabil și la Cluj Napoca, cât a furat Boc și cu Tișe și tot sunt zei pt prostimea locului, la fel și Bolojan are firme de casă către care se duc contracte preferențiale în Bihor.

Citat:
Lor le convine sa se miște nestingherit atâta timp cât atitudinea noastră pasivă le permite și noi intervenim maxim cu roast-uri la iumor sau articole de presă și ocazional anchete fără finalitate.
Dacă ar vota 70% din populația cu drept de vot la toate tipurile de alegeri, inclusiv referendumuri cum a fost cel pt familie, crede-mă că indiferent de partid nu și-ar permite să meargă pe logica - o să câștig oricum cu activul de partid, chiar ar mișca ceva sau ar dispărea în neființă politică de la un ciclu electoral la altul.

Vezi că și USR a dat candidați inconsistenți de tip Nicușor Dan fără realizări, doar că ura față de contracandidat era mai mare, și Clotilde sau Fritz au câștigat pe campanii de prosteala, kitch-uri strălucitoare, bliz-blizuri electorale și alte gogonele, n-a rămas nimic după ei în afară de taxe mărite, șantiere prelungite inutil, ineficiență, fonduri europene pierdute.
Dacă ești cinstit sufletește observi că prostia administrativă frânează dezvoltarea.

Last edited by Iorest; 10.10.2024 at 15:00:56.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2024, 17:20:59
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Lasă că acum nu avem nevoie de exclusionism și izolaționism.

Numai dintr-o zonă de inspirație ortodoxă,se pot împrumuta asemenea concepte într-un peisaj socio-politic.

Bun înțelegem puritanimnul ortodox și atitudinile anti-ecumeniste.

Însă chiar și BO(R) înțelege necesitatea integrării europene și mondiale.

Păi cu atât mai puțin trebuie sa o înțelegem ACUM, într-un sens larg și național.

Și dacă este să luăm calificare candidaților din acest punct de vedere , doar unul o îndeplinește.

Și mare atenție i-a fost acordată atât de Europa cât și de SUA,plus că paradoxal este acuzat de relații și cu Moscova....

Așa scoateți-va ochelarii de cal și prejudecățile și petele trecutului din etichetările nefondate și superficiale.

Priviți lucrurile în mod obiectiv și realist.

Toți putem fi maeștrii in a protesta și a identifica și vorbi coerent despre probleme noastre că țara și popor,dar asta nu ne recomandă sau califică și pentru a le rezolva.
Vechi 10.10.2024, 17:53:03
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Și dacă este să luăm calificare candidaților din acest punct de vedere , doar unul o îndeplinește.
Și mare atenție i-a fost acordată atât de Europa cât și de SUA,plus că paradoxal este acuzat de relații și cu Moscova....
Vezi că personajul la care te referi a fost trimis acasă în 2009, s-a făcut de râs în PSD când a încercat o răscoală cu filiala de la Dăbuleni când a pierdut șefia partidului, tatăl lui are trecutul tenebros cu securitatea.

Deci ne livrezi o marionetă, care are și probleme de sănătate, în mod normal ar trebui să li se interzică celor care au boli grave sau de inimă, vedem atâția care o mierlesc în funcții de primar sau consilier local, dar legea nu se respectă.

Dacă scrie la lege că trebuie să fii apt fizic ca să îndeplinești o funcție și tu ai diferite boli incurabile, respectă fișa postului nu forța nota, vezi-ți de sănătate.

Mircea Geoană se prăbușește în sondaje dacă ai fi urmărit ce a postat sociologul Mirel Palada, a gafat în emisiuni controlate unde i se puneau întrebări servite.

Mirel Palada

Evoluția în turul 1 a lui Mircea Geoană seamănă remarcabil de bine cu cea a celuilalt mare candidat independent providențial din 2009, Sorin Oprescu. Un start fulminant, cu vârf de 25%, urmat de o cădere puternică, spectaculoasă, foarte asemănătoare cu a funicularului lui Zorba. Și cade. Și tot cade. Și se prăbușește. Hey boss, did you ever see a more splendiferous crash?

Da click pe link si vezi și graficul.

Last edited by Iorest; 10.10.2024 at 17:58:11.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2024, 18:25:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Din ce spune Mirel Palada și e plauzibil ne vom trezi cu un slab intelectual de tipul Nicolae Ciucă ajutat să ajungă în T2 care probabil va culege votul anti-PSD și va câștiga.

https://youtu.be/5ombHogzvwM?t=363

Voturile Șoșoacăi cică nu merg spre Simion, jumătate nu votează, iar fracții mici pleacă spre Ciucă, Lasconi și candidații reziduali de tip Terheș, Georgescu.
Vechi 11.10.2024, 15:26:22
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Din ce spune Mirel Palada și e plauzibil ne vom trezi cu un slab intelectual de tipul Nicolae Ciucă ajutat să ajungă în T2 care probabil va culege votul.
.[/quote]

Noi nu de sociologi avem nevoie ptr evaluarea opiniei publice ci de un veterinar specializat în vite, mai ales în boi.
Faza cu fabricile de psihologi și sociologi care de decenii analizează testele sociale începute din anii 70 s a fumat de mult.
Cartea tehnica de sute de pagini de instructiuni în care bifeaza și o urmeaza toti "alesii" cu sfintenie este demult editata.
Acum doar de ZOOLOGI avem nevoie care sa decida fără sa clipeasca ce merita sa primească vita asta sau aia. Nimic altceva.
Vechi 12.10.2024, 00:56:12
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Noi nu de sociologi avem nevoie ptr evaluarea opiniei publice ci de un veterinar specializat în vite, mai ales în boi..
Boss te înțeleg că ești supărat că nu mai e Șoșoacă pe buletin, și nici dacă era nu era sigur că trece de 500.000 de voturi.

Până la urmă a fi conservator, suveranist, anti-fesenist înseamnă să votezi pragmatic pentru a produce efecte cu efort optim, nu să răspândești votul, să stai acasă sau să-l anulezi că astea 3 opțiuni le vrea și sistemul.

De bine de rău pesediștii, useriștii, udmriștii și pnliștii votează fără scrupule și fără să aibă accese de pudibonderie, de hipercritică referitor la candidatul lor și de asta au scorurile astea.

Și tu ai prezis că intră Ciucă în T2 și câștigă, până una alta dacă nu votăm masiv Simion, sigur intră Ciucă în T2 și după vreo 10 ani de haos, iarăși o să apară niște criptouseriști fiindcă fesenismul și extremismul progresist se alimentează reciproc.

Lupta clară la prezidențiale e dacă intră Ciucă sau Simion în T2, Călin Georgescu, Terheș sunt groparii suveranismului la această etapă electorală
Vechi 12.10.2024, 09:04:32
Senior Member

Implicit

Ca să încheiem subiectul prezidențiale sau politic pe acest post, sperând că îl vom duce într-o zonă mai apolitică....

Iese Mircea Geoană Președinte.

Și chiar dacă n-am mai votat de vreo 10 ani, probabil o să-l votez,nu fiindcă am neapărat afinitate la moaște sau persoane care se bucură de succese iluzorii.

Ci pentru că vine la pachet cu tot ce trebuie pentru situația actuală.

Adică omul a învățat de la Iliescu meserie și a fost ambasador în SUA .

Oameni buni sa te culci in Moscova și să te trezești în Washington, după care vi in Europa secretar la NATO.

Și voi vreți(voiați,da nu mai e posibil)să vă reprezinte una care a fost dată afară din parlamentul european la prima apariție?

Păi da și Ciolacu îți dai seama că merge așa cs wing man, că săracu pare că pierde mereu semnal și Ciucă că militar tot de NATO ascultă.

Deci mai rămâne AUR "dinafara sistemului".

Ce să zic noi acuma fix de asta avem nevoie să ieșim afară din sistem.

Sa ajungem o Transnistria sau Kosovo sau știu Io ce alți "independenți ".

Adică cum poți fi atât de naiv că om să votezi pe cineva că "ajută" sau nu știu ce promite sau alte rahaturi de genul pe care le tot promovați.

Păi tu n-ai nevoie de George Simion să intervină când ai indundatii,tu ai nevoie de un sistem bine pus la punct să intervină când sunt asemenea situații.

Că doar dacă îl alegi pe el și iese,nu vine george Simion să-ți ajute când te lovește viitura sau să-ți facă casa la 13000 de euro.

Noi și-asa avem destule probleme cu "sistemul" și defecțiunile sale,nu vrem sa ajungem mai grav.

Adică încet am ieșit și ieșim din umbră și întuneric și am reformat și remediat chestiuni chiar dacă târziu și lent.

Să intrăm într-un ev mediu politic nu este o opțiune.

Tocmai de aceea soluția va fi Mircea Geoană.
Vechi 12.10.2024, 11:49:36
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ca să încheiem subiectul prezidențiale sau politic pe acest post, sperând că îl vom duce într-o zonă mai apolitică....

Iese Mircea Geoană Președinte.
Nu e sigur că iese, Radu Moraru spunea că trag mulți din sistem sfori pt el, dar și dacă ar ieși, el sau Ciucă și tu ai fi trimis în prima linie sau te-ar băga în război că doar ascultă ordinele NATO o să-ți iasă pe nas acest laxism vizavi de vot.

Citat:
Și chiar dacă n-am mai votat de vreo 10 ani, probabil o să-l votez,nu fiindcă am neapărat afinitate la moaște sau persoane care se bucură de succese iluzorii.

Ci pentru că vine la pachet cu tot ce trebuie pentru situația actuală.
N-ai mai votat de zece ani dar în 2019 la europarlamentare ai votat USR, iar în 2018 la Referendumul pt familie nu te-ai dus probabil ai înghițit ca un pelican propaganda că scapă Dragnia de pușcărie.

Citat:
Adică omul a învățat de la Iliescu meserie și a fost ambasador în SUA .

Oameni buni sa te culci in Moscova și să te trezești în Washington, după care vi in Europa secretar la NATO.
Acuma Iliescu e bun, incredibil de la m... PSD în 2019 - la „a luat lecții de la Iliescu” în 2024 -dintr-o extremă în alta, păi Iliescu e simbolul distrugerii României și punerii ei pe tavă către interese străine.
E cel în timpul căruia s-a legalizat măcelul avortului de se omorau și prunci care aveau mai mult de 2 luni,a fost un măcel atunci în anii ăia.

Citat:
Și voi vreți(voiați,da nu mai e posibil)să vă reprezinte una care a fost dată afară din parlamentul european la prima apariție?
Păi tu vorbeai elogios despre ea acu câteva luni că vai ce gest de curaj, acuma o dai la-ntors.

Citat:
Deci mai rămâne AUR "dinafara sistemului".

Ce să zic noi acuma fix de asta avem nevoie să ieșim afară din sistem.

Sa ajungem o Transnistria sau Kosovo sau știu Io ce alți "independenți ".

Adică cum poți fi atât de naiv că om să votezi pe cineva că "ajută" sau nu știu ce promite sau alte rahaturi de genul pe care le tot promovați.

Păi tu n-ai nevoie de George Simion să intervină când ai indundatii,tu ai nevoie de un sistem bine pus la punct să intervină când sunt asemenea situații.

Că doar dacă îl alegi pe el și iese,nu vine george Simion să-ți ajute când te lovește viitura sau să-ți facă casa la 13000 de euro.
Prietene e un baraj la care s-a sistat construcția din timpul lui Petre Roman, iar apoi niciun mare prim ministru nici Boc nu au terminat lucrările, și se inundă periodic zona au fost în 3 ani diferiți inundații, fii sigur că acel baraj ar fi printre priorități dacă ajunge AUR să aibă pondere politică.

Vezi că dacă George Simion reușește în cele mici, va face și în cele mari, terenul, parte din materialele de construcție nu sunt de la buget unde contribuim ci din indemnizațiile lor și din donații.

[ Matei 25:21]Zis-a lui stăpânul: Bine, slugă bună și credincioasă, peste puține ai fost credincioasă, peste multe te voi pune; intră întru bucuria domnului tău.

PNL-PSD-UDMR-USR n-au mișcat niciodată să dea nimic din veniturile personale, au avut mână numai de jefuit, să ai parte de ei, dar nu ne trage și pe noi în închisoarea pe care o proiectezi prin votul tău, sau în război.

Last edited by Iorest; 12.10.2024 at 11:53:02.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2024, 12:07:39
Senior Member

Implicit

N-am votat USR,am fost membru și președinte de filială o lună:))

Îți dai seama că nu-s făcut pentru politica, sau cel puțin pentru cea actuală...

Poate un sistem scandinav da, însă nu suntem noi făcuți pentru așa ceva.

Pune tu pe Lasconi sau Simion gestioneze situația din România acum.

Abia o pot Ciucă și Ciolacu cu umbra de Iohannis.

Plus că ei sunt doar marionete, și abia fac față în această calitate.

Dar sa iei și decizii pe barba ta,asta dacă ți se va da voie.

Însă la un momentdat trebuie sa fimvși factori decizionali atât pe plan intern cat și extern.

Eu nu zic că Geoană este cea mai bună soluție, dar în situația dată este.

A fost pus în anumite poziții nu doar de către noi,deci are in grad de încredere internațională.

Repet,fie și în calitate de pion, marionetă etc.

Dar a avut de unde învăța,implicit și din greșeli și eșecuri interne, dar și dinafară.

Restul vorbesc pe lângă subiect,mai ales Simion și Lasconi.Cu cunoștințe și limbaj politic extrem de limitat.

Nu-i destul să urlii la proteste sau sa fi primar pentru a te arunca spre o funcție doar din ambiție.
Vechi 12.10.2024, 14:09:59
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Implicit

Iar politica mai? Am pus si eu o intrebare legata de Paraclisul Maicii Domnului aici si nu mi-a raspuns nimeni.

Ai ca zic si eu o parere: Diana Sosoaca facea treaba buna daca era diplomata. Trebuia sa faca totul pe la spatele lor. Macar sa se prefaca ca e diplomata in fata tuturor, macar atat, chiar daca scopul ei ar fi bun. Prin comportamentul ei a dat dovada de Extremism, not for me.

George Simion: pfff...era o vreme prin 2021-2022, cand il urmaream, dar cand vad ca se comporta diferit si dupa ce a aflat multe chestii o prietena de familie care era contabila la sucursala AUR de langa Constanta, nu mai am incredere in el deloc si nici in AUR. Tot pentru ei fac, pentru interesele lor, nu ale tarii.

Elena Lasconi: mi se pare o doamna modesta asa, umila. Stiu ca tine cu SUA, dar macar e pentru familia traditionala, chiar daca fiica ei ar fi bi.

Mircea Goana: hmmm....asa si asa...nu am feeling rau, dar nici prea bun.

Ciolacu: niciodata nu voi vota asa ceva, pe cineva de la PSD :)) =))))

Legat de titlul tau, nu mi-e rusine ca sunt roman. In schimb ma apar pe net de toti rasistii din alte tari, si alte secte. cum apar Ortodoxia si laud tara noastra Romania, ca nu e ca America, si roadele urate de acolo (chiar daca acolo exista un fel de "crestinism", dar degeaba au "crestinism" acolo ca zici ca e Babilonul in SUA, sau Sodoma/Gomora, ziceti voi alte titluri).

Last edited by Adr.iu91; 12.10.2024 at 14:14:29.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare