|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
ce slujbe se pot da unei rude adventiste?
O persoana foarte draga mie a murit.... Era adventista de cand s-a nascut. Inca nu am apucat sa imi intreb duhovnicul despre cum pot sa o ajut in viata de dincolo. Cred ca liturghii nu se pot da...din cate am inteles.
Ramane decat sa o pomenesc la rugaciunea mea personala? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Din ce stiu eu numai la rugaciunea personala putem sa pomenim pers. de alta religie.
|
|||
|
|||
Si la Psaltire, din cate am inteles...
|
|
||||
|
||||
Da la rugaciunile personale.
Iar la Biserica , se pune pe pomelnic numele unui ortodox de la el din familie si tot neamul lui cel adormit . Acolo intra cei care se sinucid si cei de alta religie, dar nu se pune numele lui, ci al ortodoxului.
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 09:20:07 |
Blasfemia satanelor adventiste: Trupul lui Hristos este un simplu trup fizic !!! | doctor_faustus | Secte si culte | 22 | 28.11.2010 13:40:00 |
slujbe pt raposati? | ioana30 | Generalitati | 14 | 24.10.2010 18:38:07 |
Reactia familiei adventiste la botezul ortodox al sotului | elenavioletacocos | Secte si culte | 0 | 27.10.2009 10:24:06 |
|