|
|
|||
|
|||
Rugaminte :(:(:(Va rog
Dragi frati si surori am ajuns si eu la o oarecare disperare fiindca problemele medicale si sufletesti nu imi dau pace.Daca ati putea ,ma puteti pune si pe mine in pomelnicele si rugaciunile voastre?Gandesc ca,odata cu rugaciunile mele si ale familiei si cu rugaciunile voastre sa imi gasesc si eu linistea.Nu am mai intrat pe forum din cauza problemelor.Totusi poate nu mai prost am scrisVa rog din suflet sa va rugati si pentru mine fiindca atunci cand rugaciunea este mai multa si facuta si de voi(2 secunde,1 minutel)poate este mai puternica.Numele meu este Alin.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze,fie voia Lui. si iertati-ma daca v-am gresit!
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul; Asculta, Doamne, rugaciunea robului tau Alin, cel ce ne-a poruncit noua, nevrednicilor, sa-l insotim prin rugaciune, in necazul lui ; ridica-l din necaz pentru ca sa nu se bucure de el diavolul ispititor, caci suntem slabi Stapane si grabnici spre cadere. Daca nu este voia Ta aceasta, atunci fie voia Ta, Doamne, cu noi pacatosii. Stiu ca Tu nu vrei moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu, deci decat sa-si piarda omul viata cea vesnica alaturi de Tine, mai bine sufera aici pe pamant toate cate, dupa a Ta bunatate, i le-ai randuit pentru ispasirea pacatelor. Faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant, fata de noi pacatosii! Dar intareste-l pe robul Tau Alin sa pot rabda toate, caci la Tine si-a pus nadejdea si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!
Last edited by Pr.Gheorghe; 27.08.2010 at 21:27:11. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |