Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2010, 21:11:23
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit Rugaminte :(:(:(Va rog

Dragi frati si surori am ajuns si eu la o oarecare disperare fiindca problemele medicale si sufletesti nu imi dau pace.Daca ati putea ,ma puteti pune si pe mine in pomelnicele si rugaciunile voastre?Gandesc ca,odata cu rugaciunile mele si ale familiei si cu rugaciunile voastre sa imi gasesc si eu linistea.Nu am mai intrat pe forum din cauza problemelor.Totusi poate nu mai prost am scrisVa rog din suflet sa va rugati si pentru mine fiindca atunci cand rugaciunea este mai multa si facuta si de voi(2 secunde,1 minutel)poate este mai puternica.Numele meu este Alin.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze,fie voia Lui. si iertati-ma daca v-am gresit!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 21:17:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Dragi frati si surori am ajuns si eu la o oarecare disperare fiindca problemele medicale si sufletesti nu imi dau pace.Daca ati putea ,ma puteti pune si pe mine in pomelnicele si rugaciunile voastre?Gandesc ca,odata cu rugaciunile mele si ale familiei si cu rugaciunile voastre sa imi gasesc si eu linistea.Nu am mai intrat pe forum din cauza problemelor.Totusi poate nu mai prost am scrisVa rog din suflet sa va rugati si pentru mine fiindca atunci cand rugaciunea este mai multa si facuta si de voi(2 secunde,1 minutel)poate este mai puternica.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze,fie voia Lui. si iertati-ma daca v-am gresit!
Alin ! Te rog , fruntea sus indiferent de situatie . De curand am trecut si eu prin multe necazuri si incercari , si sa sti ca Dumnezeu nu ne LASA ! ! ! Bine era de treceai cele scrise de tine la umanitare sau la rugaciuni pentru a citi toti prietenii ! Daca ai si alt nume in afara de Alin , te rog sa-l scri . Te voi pomeni la rugaciunile de seara (noapte ) si la Sf. Liturghie ! Te rog nu deznadajdui ! Doamne ajuta !
Vechi 27.08.2010, 21:25:09
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul; Asculta, Doamne, rugaciunea robului tau Alin, cel ce ne-a poruncit noua, nevrednicilor, sa-l insotim prin rugaciune, in necazul lui ; ridica-l din necaz pentru ca sa nu se bucure de el diavolul ispititor, caci suntem slabi Stapane si grabnici spre cadere. Daca nu este voia Ta aceasta, atunci fie voia Ta, Doamne, cu noi pacatosii. Stiu ca Tu nu vrei moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu, deci decat sa-si piarda omul viata cea vesnica alaturi de Tine, mai bine sufera aici pe pamant toate cate, dupa a Ta bunatate, i le-ai randuit pentru ispasirea pacatelor. Faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant, fata de noi pacatosii! Dar intareste-l pe robul Tau Alin sa pot rabda toate, caci la Tine si-a pus nadejdea si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Last edited by Pr.Gheorghe; 27.08.2010 at 21:27:11.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:18:26
claudiu-marius claudiu-marius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Dragi frati si surori am ajuns si eu la o oarecare disperare fiindca problemele medicale si sufletesti nu imi dau pace.Daca ati putea ,ma puteti pune si pe mine in pomelnicele si rugaciunile voastre?Gandesc ca,odata cu rugaciunile mele si ale familiei si cu rugaciunile voastre sa imi gasesc si eu linistea.Nu am mai intrat pe forum din cauza problemelor.Totusi poate nu mai prost am scrisVa rog din suflet sa va rugati si pentru mine fiindca atunci cand rugaciunea este mai multa si facuta si de voi(2 secunde,1 minutel)poate este mai puternica.Numele meu este Alin.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze,fie voia Lui. si iertati-ma daca v-am gresit!
cu multa bucurie ne vom ruga .tu insa fi tare cai cu orice pret trebuie sa mergem inainte si sa ajungem la liniste si la pacea cea de sus .totul trece si vin si clipe mai bune .ti-o spune un om cu experienta in greu din pacate daca eu am reusit si reusesc mereu cat de putin poti si tu si Dumnezeu nu lasa pe nimeni ,ingaduie doar ca sa vada cat suntem de tari si de aproape de El
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaminte anaid37 Rugaciuni 8 21.07.2012 14:35:17
Rugaminte la dvs. MariusPetre Generalitati 14 16.09.2010 16:36:45
rugaminte brindusa Teologie si Stiinta 0 06.01.2010 22:06:52
Rugaminte Tia Rugaciuni 9 04.12.2009 15:53:49
Rugaminte eduardd Slujba inmormantarii 5 12.10.2009 23:52:03