|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
1 decembrie-Timisoara,Arad,Bucuresti,Cluj,Targoviste
Singura televiziune care a difuzat aseara ce se intampla in Piata Universitatii din Bucuresti a fost B1 tv,la emisiunea Nasul.
Episodic am vazut o secventa in direct cand derulam canalele,culmea...pe Etno tv! Mai tarziu,a inceput sa difuzeze si Otv-ul. Uimitor,celelalte televiziuni se faceau ca ploua si chiar si astazi de dimineatza au trecut "in revista" protestele care au avut loc anti PSD (comunism) ca si cum nimic extraordinar nu se petrecuse.Vesnicele crime,violuri si jafuri bineinteles ca se aflau la loc de cinste. Cei din Brasov si Focsani au iesit si ei in strada.Probabil astfel de evenimente au avut loc si in alte orase din tara,dar nu stim noi. http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri...-anti-psd.html http://www.youtube.com/watch?v=ZD1pW51e6zQ PS:Mi-as fi dorit sa postez o filmare de la un alt post tv,insa,din pacate nu am gasit decat cea a pro-tvului. |
|
|||
|
|||
Asa, si? Am fost si am ramas niste manipulati. Pe cine aparam, impotriva cui? Cine-i personajul pozitiv in acest film? Care sunt victimile?? Cui foloseste iesirea in strada sub aceasta forma? Dar e de-ajuns sa strige cativa bine platiti cateva slogane de nemultumire pentru ca ceilalti sa se dezlantuie. Vinovati nu gasim?!? Toti sunt vinovati, numai noi nu, numai "ai nostri" nu. Unde erau unii, unde erau ceilalti? Toti, o apa si-un pamant! Niciodata n-am vazut mai multa balacareala si manevre de culise de total prost gust. Asta ne trebuie noua? Indiferent cine va iesi, Geoana sau Basescu, lumea se va linisti dupa 6 Decembrie, iar noi, prostimea vom avea de suferit mai mult decat de obicei. Cine ne reprezinta? Ce interese au? Sunt ele cu adevarat acele interese mult trambitate? Toti sunt niste cameleoni! Timpul ne-a dovedit asta. Ne amagim cu gandul ca va fi mai bine daca... Si iarasi o luam de la capat. As vrea sa cred in puterea lui Klaus Iohanes, ca va da dovada de coloana vertebrala si de bun gospodar. In general nemtii sunt nativ dotati astfel. E un gand, un vis, poate o himera, dar ce-avem de ales? Presedintele, oricare-ar fi el, are (sau va trebui sa aiba) puteri limitate. Guvernul va trebui sa se miste intr-un fel, relatiile externe atat de sifonate vor trebui refacute cumva... Poate si ca imagine, Klaus ar da mai bine, desi intotdeauna cautam sa ne agatam de orice chichita, doar-doar va iesi si cum vrea poporul asta amarat!... Inceputul pare a fi promitator, dar istoria ne contrazice: care dintre politicineii nostri si-au tinut cuvantul dat in campanii, de obicei?
Dumnezeu sa ne dea intelepciune "la varf" ca sa ne bucuram cei de la baza! |
|
|||
|
|||
eu nu cred ca acest 1 decembrie nu trebuie asociat cu 6 decembrie. una-i una, alta-i alta... 1 dec. este ziua noastra a tuturora. sa ne bucuram de ea. ca sunt unii si altii care vor conjunctural altceva este treaba lor. ignorati-i
am gasit un filmulet pe youtub cu imnul tarii noastre cantat undeva departe in franta la toulouse de o echipa de jocuri sportive din tara noastra. sunt impresionante lacrimile jucatorilor dar si emotia putinilor romani aflati alaturi de acestia. comentarile filmuletului venite din lumea intrega sunt deasemenea impresionante, exceptie binenteles cateva... http://www.youtube.com/watch?v=LMAtCvSdBdA |
|
|||
|
|||
Uitati-va cine este in spatele lui Iohanes....
|
|
||||
|
||||
În spatele fiecărui politician, e cineva , ceva , un grup , ceva urât mirositor ! Politica e cea mai mare curvă a tuturor timpurilor , și nu ne va fi niciodată de folos în credința și liniștea noastră sufletească. Politica agită și spurcă totul în jurul ei !
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Cred ca 99% dintre primari au in spate niste mafioti care-i sustin. Nimic nou sub soare. Trist este ca nu avem nici dreptul nici puterea de a schimba ceva. Sa nu votezi? Ar insemna sa lasi altora posibilitatea sa castige la un scor nemeritat de mare; si-asa sunt aroganti, dar sa mai si castige cu 75-85%? Sa votezi, nu stii cu cine, ca toti un lucru stiu si-l fac: FURA!!!
Ma cam bate un gand ca sa putem face ceva, dar pare nebunesc si il mai las la dospit!... |
|
|||
|
|||
cat tupeu pot sa aiba televiziuile shi jurnalishtii? totzi vorbesc exact ca ceaushescu, exact ca Isarescu-Iliescu, totzi vorbesc la fel shi cred la fel, i-au pacalit pe totzi daca pana shi Doina Cornea shi Mircea Diaconu au crezut ca e vorba de o mineriada data de pdl cand ei erau plecatzi din orash! cica au vazut ei cunoscutzi printre oameni, ce e interzis sa manifeshti de 1 decembrie daca eshti simpatizant cu vre-un partid politic? deci cum se poate sa ajunga totzi sa vorbeasca exact ca ceaushescu dupa 20 de ani crezand cu totzii ca poporul curajos shi nemincinos e defapt declasatzii shi dicatatorii shi ca e vorba de agenturi shi provocatori shi ca e vorba de o mineriada data de oameni necivilizatzi... cum declara iliescu...
mie mi-e clar e dictatura bolshevic-masonica-cinic-capitalista distribuita cucerind toate cele ce sunt ale statului shi comertzul shi pamantul shi sufletele oamenilor, au pus mana pe toate puterile, iar puterea de minciuna vicleana shi propaganda e infioratoare, toate televiziunile ziceau ca e vorba de o mineriada pusa la cale de pdl care era plecat din orash, shi niciunii nevazand ca toata tzara a fost sfidata, toata tzara a fost batjocurita, revolutzia a fost confiscata din nou de televiziuni shi presa condusa din umbra de torztionari, TVR era cenzurat, televiziunile shi presa taceau ca in 89, ca in china, ca in uniunea sovietica... s-au pretat la cele mai josnice invartosari ale realitatzii... deci mi-e clar, e vorba de dictatura distribuita shi ei controleaza totul... transformand orice adevar in minciuna shi invers, cu viclenie shi lacomie... vor sa detzina tot shi nu pot scapa de Basescu... urla ca din gura de sharpe impotriva lui Basescu pentru ca sa-l transforme in raul cel mai mare iar pe geoana in raul mai mic, asha cum l-au linshat pe vadim asha fac shi acum... tactica politica! ca shi in 2000 vadim latra dar mineriadele, crimele, minciunile furtul, distrugerea tzarii a dat-o isarescu-iliescu cu echipa de bolshevici shi masonci caci toate institutziile erau in mana lor, toate puterile statului shi ei mimau democratzia... cand defapt era vorba de o dictatura distribuita shi asha l-au linshat pe Ciorbea, pe constantinescu shi pe totzi, fie compromitzandu-i ca pe Remesh fi capturandu-i ca pe ciuvica shi constantinescu shi restul fraierilor... deci nu le credetzi teoriile cu raul cel mai mic! votatzi dupa cum ganditzi voi, dupa cum va da Dumnezeu... raul cel mai mare explicat de ei e defapt o minciunavicleana shi lacoma cu iz de intzelepciune... tactica politica, manipulare josnica... dar la noi observ ca totzi au innebunit, totzi seamna cu mesajul lui ceaushescu, isarescu-iliescu, totzi vorbesc la fel... vorbind fie despre dicator asociindu-i faptele altora sau transformand faptele shi cuvintele in rele fie vorbesc mereu despre declasatzii shi boschetarii vagabonzi shi golani... daca cineva indrazneshte sa vorbeasca Adevarul... neglijand shi batjocorind shi distrandu-se totzi ca la comanda de ei... ridiculizandu-l in mod cinic... totzi tac sau vorbesc shi urla dar exact pe dos... deci e dictatura, primul lucru au cucerit televiziunile... e dictatura in TVR... n-au dat nimic ci au zis ca e o bataie intre simpatizantzi... era vorba de sfidarea revolutiei, vanzarea shi tradarea mortzilor noshtri, era vorba de confiscarea revolutziei de catre psd isarescu-iliescu iar Timishorenii cinstitzi shi nemincinoshi shi curajoshi au reactzionat, tzara a strigat din ranile sale shi ei au zis ca-i mineriada impotriva psd... vai de noi cat de jos am ajuns... vai de voi jurnalishti... vai de tine TVR suntem mai rau ca inainte de 89 ca atunci era dictatura dar acum cu ce ne acoperim minciunile? cu ce ne acoperim fatza? nu se vede ca pana shi Mircea Diaconu shi Doina Cornea au ajuns in cel mai mare grad de pacaleala... deci cine a reushit sa-i pacaleasca pana shi pe disidentzi ca sa creada ca psd-ul a fost provocat? cred ca rad de noi stalin shi lenin shi totzi masonii credulitatea shi prostia din massmedia e fara margini... dar cine sapa groapa altuia el cade in ea! shi pentru ce? pentru ca s-au asociat la lapidarea preshedintelui asha cum au lapidat regii shi pe totzi romanii... pentru ce s-au asociat cu astfel de practici murdare? e cumplit, cinismul e fara margini... ne rostogolim spre iad... totzi seamana cu ceasushescu isarescu iliescu shi altzii, totzi au acelashi mesaj: agenturile, declasatzii, golanii, animalele, necivilizatzii, shi alte forme de batjocorire a romanilor ce nu au mai putut sa rabde batjocurirea shi furtul revolutziei shi emanarea la merite... a tortzionarilor care ne dau lectzii shi ne rescriu Iistoria... ei ne vorbesc de democratzie shi ne promit masuri shi ieshri din criza... poi ei ne tzin in criza insuportabila de 42 de ani de comunism shi de 20 de ani de minciuna vicleana shi lacomie shi vanzare de neam shi de tzara! Bravo Timishoara, Bucureshti, Iashi, Cluj, Brashov... Bravo Romania celor dreptzi, brevo Romania celor smeritzi, curajoshi shi nemincinoshi... sunt mandru ca Romania a demonstrat ca deshi a fost calcata in picioare peste 65 de ani, sufletul ei arde de dragoste de CER... de sfintzenie... de Adevar... Sus Romania! Draga mea Romania! Rushine talharilor care atzi avut tupeul sa sfidatzi Timishoara... Rushine furilor care atzi capturat revolutzia ca s-o vindetzi bolshevicilor sau masonilor sau capitalishtilor cinici! Rushine mincinoshilor vicleni! Last edited by vsovi; 02.12.2009 at 12:15:24. |
|
||||
|
||||
Si alte materiale pe care le-am gasit despre ceea ce s-a petrecut aseara in Piata Universitatii:
http://www.youtube.com/watch?v=WyhEZ...embedded#at=19 Last edited by heaven; 02.12.2009 at 12:24:41. |
|
|||
|
|||
vsovi, nu inteleg de ce atata inversunare? Nu esti cu nimic mai prejos decat cei care striga impotriva lui Basescu. Aceleasi manipulari politice. Cine-a iesit in strada? Au iesit cei de buna credinta? NU. Aia au stat acasa. De sila, de scarba, de rusine. Ce-mi foloseste sa iau apararea unuia sau a altuia? Nimic nu ma convinge. Situatia tarii la ora actuala e de tot rahatul, dar noi strigam, strigam, strigam! De ce-as fi avocatul diavolului? Al unuia sau al altuia... tot la masa cu mogulii stau!!! Ce tot il bagi pe Isarescu in discutie? El a fost acolo dintotdeauna, indiferent de guvernele care s-au perindat! Sau cumva tanjesti dupa Constantinescu si Ciorbea??? Trezeste-te, omule. Putine elite avem, dar astia doi sunt departe de a ne face cinste!
Nu-mi place Geoana, dar n-am nimic impotriva lui Iohanes!! Deocamdata! Cat despre Basescu, n-am vazut in viata mea un om mai curva ca el. NU-L MAI VREAU. PUNCT!!! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic in Targoviste | ginye55 | Preotul | 4 | 09.12.2013 17:20:29 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 11:36:19 |
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 12.12.2008 21:34:46 |
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 23:26:35 |
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 23:23:25 |
|