|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
filmul este absolut SUPERB! nici nu am cuvinte sa-l descriu... l-am vazut de 2 ori in 2 zile :))
|
|
|||
|
|||
Se pare ca spre sfirsitul domniei, Ivan ce Groaznic a luat-o razna de tot, precum Stalin, si fiind deja haituit chiar de propria "securitate" - orpichniki- a cerut azil politic in Anglia
|
|
||||
|
||||
Citat:
Este tot link'ul acela de vizionare online. O sa'l vad aici. Multumesc mult.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Am facut rost de el, multumesc. Astept sa il vad. Poate pe seara.
|
||||
|
||||
astazi am vazut filmul cu subtitrare si mi-a placut foarte mult.Totusi trecerea de la un personaj pozitiv in Ostrov la personajul negativ din Tarul... ;mi-a placut mai mult actorul in rolul sfantului.Foarte bine a interpretat actorul din rolul mitropolitului Filip.
|
|
||||
|
||||
desi faptele lui Ivan cel groaznic au scos mult rau la iveala, mi se pare ca l-au tratat cu foarte mare obiectivitate in acest film - si cu rele si cu bune. la fel si cu cei de sub el, cu opricinii. predomina cruzimea dar ici, colo vedem si o licarire de lumina. de aceea mi s-a parut un film atat de aproape de realitate - nu au absolutizat raul, pentru ca nici un om nu este rau in totalitate. regizorul are o cugetare profund ortodoxa, de asta sunt sigur.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Am vizionat si eu acest film si, am vrut sa il recomand toturor oamenilor care intra aici pe forum. Cautand unde sa scriu, abia acum am vazut ca deja se stie de acest film. Ma bucur mult. Un film care te emotioneaza profund, si te pune mult pe ganduri... Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Vedeti si aici pt. a descarca filmul "Tarul".
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MONGOLUL, Film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 19.09.2010 04:18:13 |
LENINGRAD, film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.09.2010 03:38:28 |
Un film frumos | ViermeSiNuOm | Generalitati | 0 | 07.08.2010 23:27:28 |
|