|
|
|||
|
|||
ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI!
CAMPANIA ANTI-CIP merge mai departe! Semnaturile au fost duse la presedintele Romaniei si a fost inregistrata cererea de REFERENDUM. Orice alta varianta ar fi fost aleasa, tot de decizia presedintelui am fi depins. Presedintelui ii revine responsabilitatea de a organiza REFERENDUM-ul prin care poporul roman sa decida daca noile documente trebuie sa contina sau nu cip-uri. Presedintele trebuie sa cunoasca aceasta problema reala a unui numar foarte mare romani(dintre care aproape un milion si-au exprimat refuzul fata de microcip prin semnarea tabelelor anti-cip). Pe langa semnaturile stranse pana acum, trebuie sa adresam personal mesajele noastre PRESEDINTELUI fie prin scrisori, fie prin email.
Adresa presedintelui: Palatul Cotroceni, Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6 – Bucuresti – Romania, Cod postal 060116 email: procetatean@ presidency. ro detalii aici: http://apologeticum.wordpress.com/20...presedintelui/ |
|
||||
|
||||
eu am trimis ieri un mail "domnului" presedinte
desi nu cred ca vom face mare lucru ,poate doar vom amana un piculetz cip-uiala ... e dureros ceea ce ne asteapta ....sa ne rugam la Doamne ...
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
Care sunt argumentele logice aduse?
Ca vine Bau-Bau? Cu asa ceva sigur va va asculta!..:)) |
|
||||
|
||||
podolski_2 ®
|
|||
|
|||
Argumente ar fi, atat pe plan social cat si pe plan duhovnicesc. Pe plan social, nu stiu cui ii convine sa fie supravegheat 24 de ore din 24. Sa nu uitam ca acele cipuri pot fi perfectionate astfel incat sa fim condusi efectiv. Acum facem mare caz de drepturile omului, dar atunci cand ni se vor induce diverse senzatii si stari (inclusiv durere), nu stiu daca vom mai fi atat de relaxati si de indiferenti. Caci scrie ca nici cei ce vor accepta semnul fiarei nu vor avea liniste nici ziua , nici noaptea. (Apocalipsa )
Iar pe plan duhovnicesc, scrie in capitolele XIII, XIV si XV din Apocalipsa ce influente va avea primirea ,,numarului al carui semn este 666." |
|
|||
|
|||
Citat:
Cipurile DEJA exista in carduri TOTUL DEJA se stie despre tine si NU te deranjeaza, ca doar nu vrei sa renunti la salariu numai pentru ca il primesti sub forma de cec sau depuneree directa in banca deci cu ce altceva te mai poate in-durera? Ce argumente LOGICE ii poti aduce presedintelui Pe plan Duhovnicesc,...hai sa fim seriosi. Poate nu ai observat dar credinciosii fac parte dintr-un club separat. Politicienii nu au treaba cu Biserica si Apocalipsa, unii dintre ei doar se prefac cu maiestrie |
|
|||
|
|||
sa nu o luam de la capat cu polemica
cred ca problema aceasta a fost dezbatuta sub toate aspectele si sunt sigur ca a ajuns si la urechea presedintelui. Desi, presedintele s-ar putea sa stie mai multe ca noi. Cu toate acestea, problema se punea in sensibilizarea presedintelui si mai mult sa-si dea seama ca daca ar fi sa ne dea sansa referendumului, ar avea in spate ceva milioane de sustinatori, caci in mod sigur va fi sanctionat de catre mai marii lumii. Apoi, este si un exercitiu de unire, de colaborare intre noi, care ne va ajuta sa fim o echipa compacta ce va duce aceasta lupta pana la capat si ne vom sprijini unii pe altii, prin exemplul personal(de refuz a actelor cu cip) si prin rugaciunea pentru celalalt.
|
|
|||
|
|||
pentru andreicozia
Citat:
|
|
|||
|
|||
Chiar nu cred ca se urmareste ca Basescu sa obtina voturi... asta e problema lui. Scopul este sa se inteleaga ca e o problema cu adevarat nationala si ca trebuie luata in considerare de un presedinte ce ii pasa de poporul sau. Il putem face responsabil, daca suntem uniti si va vedea multimea de scrisori adresate pe aceasta problema. Problema cipurilor trebuie discutata in campania electorala.
|
|
|||
|
|||
Un articol excelent pe acest subiect de Victor Roncea
Anul acesta am participat, dupa slabele mele puteri, la o campanie extraordinara: avertizarea romanilor asupra pierderii unor drepturi prin instituirea controlului total. Fara a fi intrebati daca vor sa nu, romanilor li s-au bagat automat in acte un dispozitiv electronic prin care li se va putea monitoriza fiecare miscare, cand va fi cazul, asta basca, peste legea de urmarire a tuturor operatiunilor electronice, telefoane, fax, mail, web. La indemnul Parintelui Iustin s-au strans, in doar sase luni, pentru ca poporul sa fie, si el, intrebat, 1.000.000 de semnaturi pe adresa Presedintiei, a lui Traian Basescu. Am vazut si am transportat pentru prima oara in viata vointa a 1.000.000 de romani. Ma indoiesc profund ce vreun partid din aceast tara poate strange un milion de semnaturi. Mi-a aduc aminte de o televiziune, parca Realitatea TV, care in urma unei campanii de sute de mii de euro desfasurata la nivel national, cu mediatizare pe masura, a reusit sa stranga vreo 100.000 de semnaturi pe care le-a dus cu mare tam-tam la Bruxelles. Ceea ce stransesem eu si colegul meu, George Damian, pentru Campania Salvati Delta a Civic Media (nu aia copiata dupa a noastra de Cutuvencu), in doi-trei si fara nici o resursa financiara. Diferenta de IQ. Acum aveam sub ochi 1.000.000 de semnaturi, o cifra care ar trebui sa dea peste cap orice om normal, orice politician, daramite pe seful statului. Desigur, nu e vorba de euro sau dolari, ci de oameni. 1.000.000 de romani ii cer ceva. Sa-i ascult, nu? Credeti ca s-a intamplat asta? Pentru tot felul de recalcitranti figuranti si-a facut timp. Pentru 1.000.000 de credinciosi, nu.
Sa zicem ca poate n-a aflat. Atunci, cei care au semnat in campania Parintelui Iustin au de ce sa-i scrie acum: sa-i spuna, sa-i aminteasa si reaminteasca, lui si consilierilor de pripas. Nu-i bai, ne-a preluat ideea cu Referendum in acelasi timp cu alegerile, in interesul lui electoral. Atunci sa o extinda. Semnaturile au fost duse la presedintele Romaniei si a fost inregistrata cererea de REFERENDUM. Orice alta varianta ar fi fost aleasa, tot de decizia presedintelui am fi depins. Presedintelui ii revine responsabilitatea de a organiza REFERENDUM-ul prin care poporul roman sa decida daca noile documente trebuie sa contina sau nu cip-uri. Presedintele trebuie sa cunoasca aceasta problema reala a unui numar foarte mare romani. Pe langa semnaturile stranse pana acum, adesati-i presedintelui personal mesajele dvs, fie prin scrisori, fie prin email. Adresa presedintelui: Palatul Cotroceni, Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6 – Bucuresti – Romania, Cod postal 060116 Email: procetatean@presidency.ro sursa: http://victor-roncea.blogspot.com/20...000000-de.html |
Tags |
anti-cip, apologeticum, dictatura biometrica, microcip |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ati putea sa ma scrieti si pe mine in pomelnicul de la Sf Maslu? | andrutza151 | Umanitare | 2 | 13.03.2011 19:47:38 |
Rugaminte de rugaciunea la Dumnezeu pentru schimbarea guvernului si presedintelui | mihailt | Generalitati | 133 | 12.05.2010 16:48:30 |
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 30.04.2010 12:33:10 |
SCRIEtI CUMVA O CARTE ? | Ardeleanul | Generalitati | 3 | 09.09.2008 09:34:52 |
scrieti cumva o carte? | Ardeleanul | Nunta | 0 | 05.09.2008 21:39:25 |
|