![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a aparut intampator pe TikTok o doamna care vorbea despre Cheia lui David. Nici nu auzisem pana acum despre asta (spre rușinea mea). Totuși, la o privire mai atenta am realizat ca vinde un produs fizic, o chinezărie de 3 lei din aliaj de zinc si le povestește "enoriașilor" despre cum trebuie sa te rogi la Cheia lui David, cum mama ei s-a vindecat de cancer cu ajutorul ei, cum ca cineva a câștigat la loto de 5 ori la rând, șamd. Colac peste pupăză, mai vinde si cărți de tarot, cristale energetice si alte tâmpenii.
Deuteronom 18:9-12: „Când vei intra în țara pe care ți-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu înveți să faci după urâciunile acestor neamuri. Să nu se afle la tine nimeni care să-și facă fiul sau fiica să treacă prin foc, care să fie ghicitor, vrăjitor, ghicitor de spirite, descoperitor de taine, care să întrebe pe cei morți, care să facă vrăji, care să cheme duhuri, care să fie vrăjitor sau care să consulte spiritele. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului și din pricina acestor urâciuni Domnul Dumnezeul tău le va izgoni dinaintea ta.” Ieremia 27:9-10: „Dar nu-i asculta pe prorocii voștri, pe ghicitorii voștri, pe visătorii voștri, pe vrăjitorii voștri, pe ghicitorii în stele, care vă spun: „Nu veți fi supuși regelui Babilonului.” Căci ei vă prorocesc minciuni, pentru a vă îndepărta de țara voastră și pentru a vă izgoni, și pentru a vă face să pieriți.” Oare acești oameni (nu dau numele doamnei) nu ar trebui opriți? Stiu ca exista si versiuni ale acestui produs care se aliniază cu credință, nu de aceia vorbesc. Doar de șarlatanii ăștia de TikTok care promit ca te vindeci de cancer si câștigi la loto. Last edited by mariusstan; 27.03.2025 at 00:04:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu as avea mare grijă când vin șarlatani din ăștia care îți zic ca o sa câștigi la loto dacă o sa ai talismanul făcut de ei. Talismanele funcționează complet diferit, și rar sunt facute fix pe fix pentru ca dorința personala să fie obținută imediat.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea este ca cine are intr-adevar puteri supranaturale, nicidecum nu s-ar lauda în gura mare și sa mai și încerce sa vândă în mod generic, ce găsești la orice card Shop, sau bookshop chiar și din Romania
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, nu ma refeream la ANPC :) Ideea e ca profita de pe urma suferințelor unor oameni când promite ca acea cheie vindeca boli incurabile, cum ar fi cancerul, iar comentariile gen "Am câștigat de 5 ori la rând la loto după ce am cumpărat Cheia ezoterică" sunt clar postate de ea cu un alt cont in încercarea de a vinde mai multe. Dar da, nu prea ai ce sa faci, poate un report la Tic Tok, dar nu cred sa se rezolve ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Toate talismanele astea sunt praful de pe toba, zero, comparate cu sistemul gigant, nu de sanatate, ci de ingropare a sanatatii cum il numesc oamenii destepti,
unde doctorii moderni nu ne vor sanatosi ci clienti permanenti service-uitzi storsi de bani, transformati in carpe de sters pe jos!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca, sistemul nostru de sănătate, în ciuda carentelor pe care le are, este de 1000Ś mai bun decat ce se întâmplă in State
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și când eu credeam ca le-am văzut pe toate... smh
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]()
Da, n-am nimic împotriva cheii respective. Si eu am cumpărat una, dar de pe un alt site unde scria clar exact asta, ca nu face minuni, e doar un obiect fizic care sa te aducă spiritual mai aproape de Dumnezeu in rugăciune, similar unei iconice. Nu e problema ca vinde un obiect, ca pana la urma, prost e ăla care da, nu ăla care cere. Felul cum pui problema e deficitar, sa promiti ca te vindeci de cancer si alte porcarii...
|
|