Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afiºare
Vechi 30.03.2025, 20:49:16
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrãrii: 26.01.2019
Implicit DRAGNEA LIVIU vs. GEORGE SIMION, sau TRÃDÃTORUL LA TRÃDÃTOR TRAGE!

(Acel versus din titlu însemna inițial „înspre”, și asta este accepțiunea folositã de mine în acest caz, nu cea de „contra” care a survenit în românește cel puțin.)

Eu am avut o simpatie politicã pentru Dragnea de prin 2016-2017 încoace (din diverse motive), în ciuda unor proiecte sau tentative de proiecte cu care a reușit sã provoace mari nemulțumiri în societate (și voi da mai târziu și câteva astfel de exemple), sau cel puțin în anumite zone ale societãții, și inclusiv, cel puțin în ceea ce mã privește, datoritã faptului cã numai foarte recent am aflat de niște acte de trãdare comise, inclusiv avînd-o drept portavoce pe o altã trãdãtoare și oarecum o complice practic a „marelui” Dragnea, anume în martie 2019, deci aproximativ chiar cu 6 ani în urmã.

Asearã însã, fãrã sã îmi dau seama ce-a fost la mijloc, poate un „plan B” ascuns al lui Simion, în contextul nesusținerii acestuia de cãtre Cãlin Georgescu, Dragnea s-au autoinvitat, în cazul „câștigãrii” alegerilor prezidențiale de cãtre „energicul” sau mai bine zis energumenul Simion, sã îi ofere acestuia un plan de guvernare zis în vederea redresãrii economice a României, dacã va vrea sã facã apel la el, evident, pretinzînd cã planul deja ar fi fost întocmit, și evident avînd o anumitã „aurã” de favorabilitate, cel puțin pentru cei care nu pricep culpa extrem de gravã care stã asupra lui Dragnea, în condițiile în care este adevãrat cã guvernarea condusã din parlament de Dragnea a avut și mãsuri și efecte bune pentru societate, chiar și în condițiile în care România era acaparatã în același sistem neocolonialist care a produs și produce extrem de mari și practic inestimabile daune și pierderi românilor și României.

Inclusiv pretenția lui Dragnea cã programul ar fi deja întocmit sugereazã ideea de scenariu subteran, și care nu este exclus sã fi fost avut în vedere dacã nu de Simion direct, mãcar de „consilieri” de-ai lui, ideea de plan B, în contextul atât al eșecurilor electorale ale lui Simion și ale AURului, dar și al anulãrii alegerilor din 6 decembrie, ulterior a scoaterii din „joc” a lui Georgescu pe o perioadã nedeterminatã și a unei eventuale, și dovedite, nesusțineri de cãtre Georgescu a extremistului antiromân Simion.

În ceea ce mã privește, am aflat foarte recent de actele de trãdare ale lui Dragnea & co. sãvîrșite oficial, public în martie 2019, și evident cã pentru mine Dragnea nu mai are ce cãuta în spațiul politic, și în cel public în general, așa cum și Simion este un personaj total discreditat.

Dragnea, 29 martie 2025, la B1 TV:
Citat:
Eu vãd turul 2 între George Simion și Nicușor Dan. Așa-l vãd eu acum. Acum. Ce șanse are unul sau altul e greu de spus și eu m-am ferit… Dar ce pot sã spun eu acum cu toatã convingerea: dacã Simion va câștiga alegerile, eu o sã-i pun la dispoziție un program de redresare a României pentru urmãtorii cinci ani, care-i fãcut. (…)
https://www.b1tv.ro/politica/pe-cine...o-1571162.html

Citat:
Premierul Viorica Dãncilã, prezentã duminicã la Conferinþa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), desfãºuratã în SUA, a anunþat cã preºedintele Camerei Deputaþilor, Liviu Dragnea, va promova în Parlament trei legi importante pentru comunitatea evreiascã, cum ar fi acordarea cetãþeniei române pentru evreii ce au pãrãsit þara sub comunism (...)

„Preºedintele Camerei Deputaþilor din Parlamentul României m-a rugat sã vã transmit cã va promova în Parlament, în perioada imediat urmãtoare, trei legi deosebit de importante pentru comunitatea evreiascã din þara mea ºi din lume. Prima se referã la acordarea de drept a cetãþeniei române tuturor evreilor de origine românã care au fost obligaþi sã renunþe la cetãþenia românã, atunci când au pãrãsit þara lor, sub regimul comunist”, a precizat Dãncilã.
24 martie 2019
https://hotnews.ro/dancila-dragnea-v...ustului-329783

Este adevãrat cã era o perioadã grea pentru Dragnea, însã astfel de „rãspunsuri adaptative” din partea „dumnealui”, și care l-au transformat într-un trãdãtor extrem de periculos (foarte similar, dupã cum se poate înțelege, cu George Simion), au fost și sînt absolut inacceptabile, cel puțin în actualul „context cosmic”, sã-i zicem așa, și total descalificante.
Vechi 30.03.2025, 22:43:53
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrãrii: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Omule ai o problemã cu evreii, nu știu ce ți-a declanșat-o, dar vãd cã urmãrești obsesiv.

De fapt tema e falsã, dacã un evreu sau un palestinian vrea sã obținã cetãțenie românã stã câțiva ani și o ia sau o ia prin cãsãtorie, sau dacã se naște în Ro, sau are un pãrinte în Ro șamd.

În timpul ãsta cât tu arãți cu degetul spre un ipotetic proiect de lege, sunt sirieni care-și iau cetãțenie, oameni de prin Bangladesh, Pakistan, India cã de 10 ani se aduc muncitori strãini cu sutele de mii pe an/ cetãțeni din Ucraina care iau cetãțenia accelerat, tu faci o obsesie din treaba cã-și iau evreii cetãțenie cândva.

Cine a vrut dintre evrei și-a luat deja cetãțenie, iar cei care au rãdãcini sunt în general oameni bãtrâni dintre care mulți au deja cetãțenie.

Thread Tools
Moduri de afiºare