|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
VB
Citat:
Clarificarea si limpezirea interioara a omului interior, copil, tata, frate, prieten, apropiat, deslusirea in adevar sunt intotdeauna bine venite. Pentru asta trebuie sa-ti pui intrebarile corecte: -Cine e tatal si mama mea, cine sunt fratii si surorile mele, cine sunt copiii si nepotii mei? Cine e sfantul, cine e seful, cine sunt apropiatii mei cei mai apropiati, mai intimi? Cui ma infiez si ma supun? Ce Dumnezeu am si cui slujesc? Care-mi sunt tzelurile si interesele? Oare vad bine? Oare vad clar si stiu cu adevarat ce doresc, ce vreau si ce fac in tot ceasul? Nu cumva toata ziua infiindu-mi din puii babilonului, purcelashii fermei animalelor, ma infiez la randul meu impreuna cu ei oricui da mai multa papica, caldurica-comoditati si ura de ”vrajmashi” bine platita din bani furati ca sa am o famiglie de tip bandams sau bardams? Da' daca nu ma simt si nu vreau sa-mi dau seama?.. ca poate sunt fiul pierzarii care a ramas sa se ascunda acasa si care se acopera cu faptele urandu-si defapt parintele si pe sora sa mai mica, risipitoare, intoarsa acasa din lume, pe membrii de familie care in mod neasteptat s-au regasit si se iubesc cu mare mangaiere si bucurie?.. exact ca in pilda. In concluzie Who'sYourDaddy stupid sonofabitch great worker-porker-extorcker?!? (retoric intreb hipo-teticii pui de VIPeresuri)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.03.2024 at 10:02:02. |
|