|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
De ce să nu cer cor dacă vreau să cânte la nuntă?
Uite aici ce frumos e sa iti cante corul: https://youtu.be/ceU9lMosLp4?t=313 Fără absolut niciun ban. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Nu-i jupuit de piele, asta e în capul tău care n-ai intrat niciodată la o cununie ortodoxă, nu știi taxele. Eu știu personal preot care cunună gratis, dar oricum de la 300 de lei la 10% din ce câștigi 30-40 de ani de muncă e cale lungă. Mai rău ca fiscul sunt cei care iau 10% din orice, că și fiscul te mai păsuiește de impozit dacă nu realizezi venituri.
|
|||
|
|||
Nu te contrazic, drag coleg, cred că există astfel de preoți. Oamenii sunt diferiți. Și eu cunosc personal zeci de biserici evangelice în care nu se practică zeciuiala ci alte forme de dărnicie
Este însă normal ca bisericile să fie susținute de enoriași. Indiferent de forma abordată de diferite comunități, principiul rămâne același: biserica se susține din generozitatea membrilor ei. |
|