|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Athosul se roagă pt greci, cred că ar fi și mai rău pt ei fără rugăciunile de pe Athos, grecii mai au și Patriarhia Ierusalimului deci două mari obiective strategice din ortodoxie. Problemele cu legalizarea parteneriatului țin de faptul că va apărea educație pro lgbt obligatorie în școli ca să susțină toată treaba asta și să îndoctrineze noile generații și curente agresive care vor face ideologie din asta, pe oamenii obișnuiți și liniștiți nu-i va afecta, dar pe copiii sau nepoții lor posibil da.
|
||||
|
||||
Citat:
Oricum o influență scăzută a grecilor în Sfântul Munte poate să fie benefică Ortodoxiei, mulți se plâng de naționalismul grec, și românii ar vrea și ei o mănăstire acolo de multă vreme. De-aia și încerc să documentez pe OrthodoxWiki susținerea românilor pentru Athos să poată vedea oricine că avem temei pentru cerințele pe care le facem: https://ro.orthodoxwiki.org/Țăr..._Muntele_Athos Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Cum nici eu, nici tu nu am avea vreo vină dacă mâine s-ar legifera parteneriatul civil în România, consider că mi-am făcut datoria față de această țară participând încă din faza de strângere de semnături și am mers și la vot pe 7 octombrie 2018. Dacă prostimea a crezut că scapă Dragnea de pușcărie, că referendumul e pus de ziua lui Putin și e cadou pt el - manipulare aruncată de bot pe piață, că dragostea nu se votează eu îmi iau mâna de pe acești imbecili și nu fac parte din vulg și din masa de vite îndoctrinate de prostv și alte posturi. Cum nu e vina mea că crapă vaccinații dacă eu nu m-am vaccinat și am dat un vot de blam contra politicilor PNL și Ludovic Orban, și contra alte partide care i-au ținut trena și au dispărut PMP, Pro RO etc.
|
||||
|
||||
Citat:
Cum și când rămâne de văzut și pentru noi și pentru greci și restul.
|
|||
|
|||
Eu ma bucur ca s-a ales praful de religia si biserica emblemei voastre elene. Sper ca adevaratul Dumnezeu sa va puna in genunchi, sa va chinuiti rau de tot. Amin:)
|
|
||||
|
||||
Citat:
Se vede că vorbești de satana și sub inspirație satanică dacă dorești suferința oamenilor cu zâmbetul pe buze.
„Nu e rău televizorul ci e rău ascultătorul dacă rău îl folosește și rău vremea-și cheltuiește” - Părintele Cleopa Last edited by RappY; 19.02.2024 at 18:03:28. |
|
|||
|
|||
Citat:
Nu este el mandria ortodoxiei, cu 99% crestini ortodocsi? Aia care au legiferat poponarii erau musulmani, nu erau membri ai Bisericii Ortodoxe? |
|
|||
|
|||
Citat:
Tot răul se întâmplă și pt că electoratul creștin nu e atent ce votează, nu votează, anulează votul, fragmentează votul, e comod, îi lasă pe alții mai guralivi și plini de tupeu să sară în față, nu se asociază șamd. Mitsotakis ăsta era unul ce se revendica din vechiile familii grecești ca un fel de neam nobil, era lăudat de papahagi, paleologu, baconschi, cam astea sunt roadele. Faptul că nu a fost o opoziție reală și PMP și Pro Ro erau partide balama a dus la închiderea bisericilor de Paști și de Florii plus slujbe afară în timp ce păcănelele erau la liber în prima parte a anului 2020. Dacă exista o forță de vreo 55 de parlamentari care să poată contesta la Curtea Constituțională deciziile demente ale lui Orban, poate se amâna decizia de interzicere până treceau sărbătorile și nu se ajungea la oameni în saci, izolete care nu se foloseau în alte țări șamd.
|
|||
|
|||
Nu a biruit? Hristosul vostru spune ca veti birui, ca portile iadului(ratatii astia vestici) nu vor triumfa. Sau poate nu ati fost cu adevarat "Biserica", doar o amagire, un alt inlocuitor al adevaratului Cristos. Un fiu nelegimi, autoinfiat. MulÈi s-au autoproclam biserica desi nu erau ALESI, alesi spirituali, alesi datorita faptelor, alesi datorita sacrifiului, alesi datorita viziunii lui Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
Citat: