![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu neg sa ceva, am marturisit in crez.
Citat:
Citat:
In nimeni altul nu este mantuire decat in Iisus Hristos. Ori acum intreb, cum poate fi Iisus incarcerat numai in biserica ortodoxa? De altfel... cum pot fi mai mult de Una? Aceste culte si confesiuni sunt ramuri ale uneia si singure Biserici a lui Hristos. Ca unii sunt mai traditionalisti, altii mai conservatori, altii mai liberali - cine ii va judeca? Conditia apartenentei la Biserica Domnului? 1. pocainta; 2. marturisirea (la altii spovedania); 3. marturisirea de credinta (Crezul); 4. botezul; 5. impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului; 6. partasia frateasca; 7. umblarea necurmat in voia lui Dumnezeu. -------------------------------------------------------- Last edited by ucenic; 01.02.2012 at 01:38:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, Biserica este una singura, aceea in care suntem invatati cuvantul Domnului de preoti, urmasii apostolilor. taina preotiei le da acest har. o noapte linistita si Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
si dumneavoastra si celorlati.
miercuri, 1 ianuarie sunt de servici asa ca nu voi posta. Domnul sa fie cu voi cu toti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai sa ramai la nivelul sus amintit, sa nu te miri de consecinte sau ca ai sa ajungi in tot felul de fundaturi spirituale. Alea nu sunt ortodoxie, nu ortodoxia te-a dus acolo ci faptul ca ai avut ca reper doar pseudo-ortodoxia. Pune mana pe niste carti serioase de teologie si lasa ce ai auzit de la Gheorghe sau ai citit de pe blogul ultraortodoxului Ion. |
|
|||
|
|||
![]()
Pana una alta, banii vi-i luati pe considerentul ca sunteti supus fara comentarii sau parere personala ordinelor unor oameni, care pot include crima (din punctul lui Dumnezeu de vedere), iar acesta este un pacat! Nu puteti fi crestin, intelegeti. Banii aceia nu sunt castigati cinstit. Statul va plateste in ideea ca oricand va poate trimite unde are nevoie de cineva sa ucida (Iran, spre exemplu, daca Romania va participa cu trupe, fiind tara NATO)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ieri am scris:
Citat:
Citat:
Citat:
Doriana am observat ca din fericire nu e un user agresiv (cel putin asa am vazut pana acum). NU avem de unde stii ce e in sufletul unui om, asta tine de Dumnezeu. Dar ca nu spune adevarul putem vedea, e ceva observabil. daca unii ortodocsi considera ca si cultele neoprotestante sunt al fel ca ortodoxia nu inseamna ca sunt cu adevarat ortodocsi, ci ca s-au contaminat cu o invatatura straina de cea ortodoxa, cu idei ecumeniste. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eheiii... Mai e vreme. Până atunci, continuă să ne încânți.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 18:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 22:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 20:37:18 |
|