![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
E un lucru f ingeresant in povestea asta.
Tu o iubesti pe femeia asta mult de tot. Inca. Inca esti atasat la maxim de ea. Nu ai scris nimic cu rautate despre ea, ci doar cu parere de rau. Un copil schimba mult un om. De ce nu incerci sa o rupi de familia ei, sa iei controlul si sa ii refaci viata alaturi de ea si de copilul tau. Dar corect de data asta. Astea cu credite si altele sunt copilarii. Daca nu a furat de la altul nu e pbma, toate femeile mai ascund. Eu nu as da asa de usor cu piciorul la o femeie doar pt un credit.. Du-te la ea si vbeste cu ea rapid si te impaca. Scote-o si pe ea si pe copil si adu-i la tine in casa. Nu te mai jeli pe forum, du-te si ia-ti familia inapoi. Iti zic eu ca si ea tine la tine. Si orice drac de femeie sa stii ca are un punct sensibil. Ia un buchet mare de flori si da-i-l. Si spune pe forum cum a mers |
|
|||
|
|||
![]()
Haha..gpalama..esti copil.
Si cat esti copil cu varsta mai merge, pe urma vin treburi de oameni mari, care trebuie chibzuite ca oameni mari si luate decizii de oameni mari. Pricepi? Dar perceptia initiala e oarecum corecta...povestea e spusa pe un ton neutru, sec, mai ales pentru cineva care ar fi un actor principal in ea.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.09.2017 at 01:16:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu a acceptat.A spus ca rudele ei au ajutat-o in perioada asta si ca mama ei o ajuta foarte mult cu copilul.Nu s-ar putea desprinde. Atata timp nu s-a mutat cu mine fiind in acelasi oras.Nici nu ma asteptam sa accepte. Si inca ceva: i-am pus conditie ca de acum cardul ei sa stea la mine si ii justific fiecare leu. Nu mai accept ca nici un leu sa se cheltuiasca in afara familiei sau pentru copil. Nu a acceptat. Eu am incercat.Ultima incercare.Alegerea ei. Sper sa inteleaga baiatul cand va creste mare.Asta il rog pe Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales ca femei gen au grija sa le cultive sistematic un soi de antipatie fata de celalat parinte: ca e rau, ca i-a parasit (in timp ce intentionat pun piedici in calea programului de vizitare) etc..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe ce fel de lume ideală trăiți? Femeile pot fi extrem de rele (la fel ca bărbații, de altfel), pe unele trebuie pur și simplu să le ocolești, iar dacă ai făcut greșeala să te legi de ele, ei bine... lasă-le să meargă pe drumul lor și nu te condamna singur.
|
||||
|
||||
![]()
mai, mai mai...ce gandire primitiva!Sa inteleg ca barbatii sunt ingeri torturati de femeile draci?!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Categoric, o femeie care ajunge la chestii gen, nu se lasa induiosata de un buchet de flori. In general atentiile si complimentele sunt pentru ea o confirmare a faptului ca ea detine controlul - daca omul nu e dispus sa-i cedeze controlul absolut si sa-i satisfaca mofturile pana la ultimul, nu are sanse sa se inteleaga cu ea. Si da, femeile pot fi extrem de rele dar nu ca barbatii, ele au o dar special pentru asa ceva, si nu o zic eu: "Nici o rană nu este ca rana inimii și nici o răutate nu este ca răutatea femeii" (Ecclesiasticul 25:15)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.09.2017 at 15:26:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeule, care n-ai văzut femei rele nici să nu-ți dorești...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sperieturile si panicile tale nu au treaba cu viata omului astuia si nu-ti mai proiecta tu fricile tale in deciziile lui de viata. De departe povestea omului ala dincolo de toate cuvintele miroase a neingelegere pe niste probleme, cateva certuri si discutii. Ai vazut tu femeia asta sa stii ce e cu ea? Nu iti mai da tu cu parerea pe casa omului pe motiv ca "femeile e rele"... Stii cum arata un drac de femeie? Ai experienta cu asa ceva? Pt ca omul ala nu a zis mare lucru despre femei aia care safie cine stie grav. Si trebuie sa citim dincolo de cuvinte, suparare, certuri. Altfel ajungi in situatia aluia care a divortat ca nu i-a facut nevasta sarmale de Craciun si tu il aprobi neatiind ce e de fapt acolo. Eu nu vad motiv mare de divort si as merge pe impacare. Si sa iti zic si de ce. Oamenii se mai rodeaza in timpnsi ajung sa functioneze f bine impreuna chiar daca la inceput mai sunt discutii. Daca eate dragoste si un acord pe problemele mari, celelalte pot fi rezolvate daca ai putin cap. Eu ii recomand sa o sune in fiecare zi, sa o "prinda" din nou cu binisorul. Nu cedeaza ea din prima, frumos in cateva luni se schimba. Nu mai insista cu mutatul, incearca sa solidifici usor relatia cu ea sa o apropii di nou de tine si restul se rezolva. Dar nu mai accepta compromisuri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O femeie rea nu foloseste argumente rationale ci argumente de rautate. In cazul asta argumentele au o doza de motivatie in spate rationala. Daca ai sti cu adevarat profilul femeii rele ai sti clar tiparul ei de actiune si motivare, adica face rele ai vorbeste rele nejustificate pe diferite motive, si nu poti purta cu ea o discutie pe argumente. Ti-as servi una din replicile tale standard cand celalalt nu are nici dovezi si nici un fel de baza pentru argumentare, ceva de genul vorbesti prostii sau iti dai cu presupusul intr-o situatie descrisa "pe un forum". Complexitatea situatiei astea sta in detalii la care nu avrm acces niciunul. |
|