Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2014, 17:32:45
Claudiu2196 Claudiu2196 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.07.2014
Implicit

Cu ajutorul ei am ajuns mai aproape de Dumnezeu ... fara ea ... Si am nadejde , ma rog la Dumnezeu tot timplu , uneori mi-A ascultat rugaciunile de exp ...ca la sfarsitul zile sa vorbeasca cu mine , sa imi aceapte scuzele si chestii de astea ... Eu vreau sa ma iubeasca si sa aiba incredere in mine Vreau sa stiu cum ii recastig inima
Reply With Quote
Vechi 09.07.2014, 17:43:12
Junior Member

Implicit

Daca ea va fii sotia potrivita ? Eu nu o sa renunt la ea pentru nimic , ori ce ar patii , ori ce mi-ar face , ori ce ar zice ceilanti . Am sa lupt pentru ea mereu si am sa ma rog la Dumnezeu tot timpul sa ma ajute , sa-mi arate cum sa-i recastig dragostea . Si nu pot sa nu plang dupa ea ... nu pot sa ma controlez , azi am plans si la atrenamete si m-a vazut un coleg. Vreau sa fie a mea si v-oi face tot posibilul , tot ce e bine pentru ai recastiga inima ... Si ma voi ruga in fiecare zi la El . nu conteaza ca m-am impacam cu ea sau nu ... Am sa fiu mere de parte lui Dumnezeu si ma voi ruga , indiferent daca am sau nu am ce-mi doresc ... eu o vreau pe ea ... deci nu renunt indiferent .... Off viata asta :-<

Last edited by Claudiu2196; 09.07.2014 at 18:04:00.
Reply With Quote
Vechi 09.07.2014, 18:40:08
Junior Member

Implicit

Iti multumesc foarte mult antoniap pentru prima postare , chiar ma ajutat foarte mult . Dar eu nu pot renunta la ea si nu ma refer aici doar la dragoste ei ... ma refer ca nu am sa renunt la nimic din ce mi-a oferit ... prietenia , increderea , faptul ca e ca o sora si o mama pentru mine. O data m-am rugat sa-mi arate Dumnezeu un semn daca trebuie sa lupt pentru ea ... si mi-A aratat , exact cum m-am rugat. Mi-a aratat ca trebuie sa lupt pentru ea. Poate cineva o sa creada ca zic prostii dar asa a fost . Stiu ca Dumnezeu a ales ca ea sa-mi fie vitoarea sotie de pe acuma ... chiar daca abia am implinit 18 ani , stiu ca ea e aleasa si am sa lupt pentru ea si tot ce mi-a oferit mai frumos. Multumesc mult inca o data .
Reply With Quote
Vechi 09.07.2014, 21:16:09
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Rugaciunea Parintelui Gherontie Puiu:

"Într-o noapte, pe când dormeam", povestește părintele Gherontie, starețul mânăstirii Caraiman – o mânăstire din Bușteni, județul Prahova, "m-am trezit cu un bilețel în mână. N-am știut niciodată cine l-a scris și cum a ajuns la mine. Era dintr-o hârtie obișnuită, dar scrisul nu era deslușit; de-abia am putut să-l descifrez, de parcă erau litere chinezești. Si după ce l-am deslușit, am găsit în el scrisă o rugăciune. Aceasta:

"Doamne, întoarce-i la bunătate și la rugăciune pe toți vrăjmașii mei". AMIN!

Și mai scria acolo că trebuie spusă, cu credință, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, și că îndeplinește orice dorință a celui ce o rostește.

Și așa s-a întâmplat! Așa că de-atunci, am tras biletul cu rugăciunea asta, la xerox, și l-am dat la toată lumea. Iar aceluia sau aceleia care are ceartă ori scandal în casă cu soția sau cu soțul, le dau rugăciunea așa:

"Doamne, întoarce-o pe soția mea (sau întoarce-l pe soțul meu) la bunătate și la rugăciune, asupra mea".

Și care m-au ascultat și s-au rugat, s-au împăcat și au venit la mine zâmbind de la poartă, de mână. Au venit perechi de tineri și mi-au spus că au făcut rugăciunea și nu s-au mai certat..
. sursa:Cinstitul Parinte Gherontie Puiu,staretul Manastirii Caraiman.
Reply With Quote
Vechi 09.07.2014, 21:21:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

http://tainacasatoriei.wordpress.com...e-sa-divortez/

Iubirea nu trebuie să fie numai voință din partea ta, ci trebuie să fie și rațiune: „Iubesc pe cine trebuie?”. Și dacă ești deja căsătorită și constați că iubești pe cine nu trebuie, roagă-L pe Dumnezeu să-i deschidă inima și să-i lumineze mintea cu gând de răspuns la iubirea ta.

Până nu ai făcut așa din toate puterile tale, nu poți divorța. Zi: „Dă-i Doamne puterea și ajută-l să mă iubească și el cum îl iubesc eu, ca să mă simt și eu împlinită în iubire, că sunt iubită“.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
dragoste, iubire, relatie, rugaciune