|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Tănasă poate să tragă în mai multe campanii dacă este susținător sau dacă nu ajunge să fie ales. Dacă ajunge pe loc eligibil la europarlamentare și mai este și ales, apoi nu mai are dreptul moral și politic de a mai candida la alte funcții. Trebuie să meargă și să își vadă de lucru acolo. E drept că într-o astfel de situație eu nu aș vota AUR, pentru că nu consider că Tănasă, Târziu, Baltasiu și poate și alții ar trebui să fie în parlamentul european, când la noi sînt atâtea probleme și atâtea de făcut, iar în parlamentul României chiar ar putea să aibă ceva putere după alegerile de anul viitor și într-o anumită configurație de alianță post-electorală, cel mai probabil cu PSD și poate și cu alți suveraniști (Dragnea, Chitic etc), că altă soluție realistă nu se întrevede acum. Pe de altă parte, mai mult nu aș vota AUR dacă Tănasă sau alții ar fi aleși ca europarlamentari, și ar renunța pentru ca să meargă să candideze pe alte liste. Așa ceva nu este corect politic, or din partea unora care vor să se recomande de la învățătura morală creștină, trebuie ei în primul rînd să o practice. Altfel, în scenariul unei astfel de șarlatanii politice, este clar că nu cred că AUR trebuie votat, dacă se va ocupa cu astfel de nemernicii. Nu mă interesează dacă alții fac șarlatanii, AUR-iștii nu au decât să îi denunțe public pentru așa ceva. Dar electoratul cu pretenții „de AUR” nu trebuie să accepte astfel de șarlatanii din partea AUR-iștilor. |
|
|||
|
|||
Citat:
În plus de asta, dacă rușii vor să slăbească UE prin suveranisme naționale, atunci nu este clar că AUR face „jocul rușilor” indirect doar prin faptul că se pretinde suveranist? |
|
|||
|
|||
Citat:
Rușilor le convine de minune progresismul, care înseamnă taxe mari, faliment, sărăcire, lgbt deci lipsă soldați care să apere o națiune, aș zice că ei mai degrabă se tem de o țară suverană care negociază tare cum negocia Ceaușescu înainte să fie eliminat. AUR merge P.E. să-l readucă la tratatele fondatoare, are destui experți pe juridic. Mai degrabă punctul din proiectul de guvernare AUR cu redevențe mari pe exploatări de gaze naturale intră în contradicție cu interesele acționariatului OMV comanditat de ruși.
|
|||
|
|||
Citat:
Deci poți candida la 3 rânduri de alegeri, ba chiar 4 și prezidențiale și să te duci după pe o funcție de ministru, nici măcar să rămâi, e legal. Într-o țară guvernată de un PSD-PNL fără scrupule tu te iei de faptul că unul ar candida ipotetic să ridice o listă, sau că pleacă în P.E. și nu mai stă în țară Dan Tănasă a stat o vreme în Spania, are și o deschidere culturală spre extern, vorbește mai multe limbi străine, are profil și pt extern. Citat:
Tocmai mentalitatea de a trimite un om la P.E. să scapi de el în țară cum ar face Ciolacu cu Fiirea, arată dezinteres, neseriozitate față de niște instituții care îți pot scumpi costul vieții, înăspri legea penală, limita drepturi și libertăți. Citat:
Ideea e că un partid are mai mulți pivoți, lucrează în echipă, că președintele partidului nu vrea să fie el întâiul pe listă deci partajează puterea și imaginea e ceva ok. Dacă mergea Simion la P.E. sau alții ați fi zis că umblă după leafa de europarlamentar că e un parvenit după leafă, nu merg candidați grei acolo domnle nu iau în serios, nicicum nu e bine. Ferească-ne Dumnezeu de așa o gândire încâlcită în viață că nu mai faci nimic.
|
|||
|
|||
Unde s-a mai pomenit un asemenea „țepar”, un șarlatan politic ca George Simion?
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=O7_ZUmwqFz8 https://www.youtube.com/watch?v=jkBQcmiGosY În 2019 spunea că de „12 ani cică lupta pentru unire”, acum putem să mai adăugăm 4 ani, și când tragem linia vedem rezultatul: subiectul este dispărut complet din programul de guvernare, acum când are și partid, când zice că are și ceva scor în sondaje, acum când zice că ar avea ceva perspective chiar să facă ceva, spre deosebire de trecut când era doar distribuit în diverse roluri de scandalagiu, golan, fals unionist și așa mai departe. Unde s-a mai pomenit un asemenea „țepar”, un asemenea șarlatan politic ca George Simion? |
|
|||
|
|||
Citat:
Pt tine Dragnia e model de patriotism care nu avea nimic pe tema unirii în planul de guvernare pe care îl glorifici, care nu era cu nimic mai bun decât planul AUR de redresare a țării. Când am votat în 2019 la europarlamentare nu l-am votat pt a face unirea ci pt a ne răfui cu jugul FSN, am sperat să se rupă acest front care poate ține România în dictatură zeci de ani de acum. Nu ai tu de unde să știi că unionismul nu se va face, dar trebuie făcut cu cap, întâi ai ani și ani de redresare economică și demografică și abia după aceea te gândești la costurile unirii și poți convinge și populația de dincolo de Prut pe baza nivelului de trai crescut și al infrastructurii superioare să accepte unirea. Germania încă plătea prin 2010 costurile reunificării, diferențele dintre Est și Vest ca să le umpli îți trebuie zeci de ani.
|
|||
|
|||
Citat:
Dacă Tănasă se vrea trimis la Bruxel pentru a se scăpa de el, bineînțeles pe banii frumoși de la Bruxel, și pentru a se lăsa nerezolvate nenumăratele probleme de care pomeneam, atunci putem să înțelegem asta, dar Tănasă și AUR devin NEVOTABILI în această situație. Dacă Tănasă și AUR vor să facă pe plac UDMR, Ungariei și extremiștilor maghiari, atunci asta este, dar devin NEVOTABILI. Din perspectiva mea, Tănasă trădează cauza cu care s-a lansat, asemănător cu felul în care Simion a trădat deja cauza așa-zisă unionistă (dovedindu-se un șarlatan politic), dar este problema lor, numai să nu mai aibă pretenția de a fi votați de electoratul naționalist și conservator. |
|
|||
|
|||
Citat:
Târziu este și președintele CNC, deci este clar că mesajul transmis este că va fi înlăturat din această funcție de conducere, că nu se poate conduce CNC în pauzele dintre ședințele de la Bruxel. Încă un eșec lamentabil. Târziu avea proiectul cu dezvoltarea unei școli politice naționaliste și conservatoare în cadrul AUR, este clar că nici așa ceva nu va putea face de la Bruxel. Încă un eșec lamentabil. Deci pare un fel de apus politic, la fel ca și în cazul lui Tănasă, așa încât asemănător, pentru mine AUR și Târziu devin NEVOTABILI și să nu aibă pretenția să fie votați, în urma unor astfel de cedări lamentabile și nu doar neexplicate, ci inexplicabile. Atunci cu cine va candida AUR la lupta politică internă care va fi foarte dură, cu Titi „patru mâini” și compania? Citat:
Iar eu nu văd nicio partajare a puterii. Dimpotrivă, ideea de a trimite mai toate vedetele partidului la europarlamentare mie îmi transmite exact ideea că se vrea să se scape de ei, se vrea să fie înlăturați de la putere din partid (spre exemplu Târziu nu mai poate fi președinte al CNC), tocmai pentru ca Simion să scape de orice contracandidați, pentru că îi este frică de cei care îi fac competiție în partid. Din punctul meu de vedere, strategia este greșită, este ambiguă și cu tente de șarlatanie, în astfel de situație AUR devine NEVOTABIL. Senzația pe care o am este că cineva vrea să mă escrocheze politic, iar eu așa ceva nu voi accepta, și sper ca mulți oameni să nu accepte o astfel de strategie mizerabilă, necredibilă, cu iz de escrocherie politică și deci să nu voteze AUR la anul, așa încât să transmită clar mesajul că ceea ce se face este greșit, că îndepărtarea vedetelor la Bruxel înseamnă eliminarea lor din politica internă și așa mai departe. Citat:
Apropo, deocamdată AUR nu are realizări, sau dacă are sînt foarte mici și nesemnificative. Deci dacă vrei să vorbim despre nimic, putem începe cu nimicul care este lăsat în urmă de AUR-iștii „sclipicioși”. |
|
|||
|
|||
Citat:
Iarăși ai repetat nevotabil și șarlatan ca un obsedat. Țara e în pragul lichidării, a distrugerii demografice, biologice, infrastructura feroviară și școlară se prăbușește și vii tu comentacul păcii cu vreo 2 luni pe site ca un șarpe în drum să înșeli pe aici, să arunci asupra altora umbre, să-i faci pe cât mai mulți să se răzgândească de la vot și să băltim iarăși în mocirla mioritică. Votează-l mă pe Dragnia și gata și să ai parte de FSN în așa măsură încât să pierzi casa, și să ajungi în stradă, îmi pare rău că mi-am pierdut timpul cu un manipulator ca tine, rolul tău pe aici e să bagi hâră și să convingi mințile slabe să se demotiveze, eventual să împroști și câteva fețe bisericești. Să-ți dea Dumnezeu după sufletul tău!
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 26.07.2023 at 12:28:52. |
|
||||
|
||||
Unde eÈti tu Vadim Tudor,sa faci ordine in tara asta plina de escroci.
Pai se compara maimuÈoii circari inutili de la AUR cu tine Èi Partidul România Mare? |
|