|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Vadim decăzuse rău se porcăia la un Late Night Show cu Mărioara Zăvoranu cu cuvinte obscene, nu cred că acesta e rolul unui președinte de partid să o dea în tabloidizare chiloțăreală- Râzi tu de AUR, dar C.V. Tudor nu a avut niciodată curajul să vină singur în Harghita sau Covasna, George Simion s-a dus să filmeze să vadă care e treaba cu cimitirul internațional de la Valea Uzului, acolo a avut ghinion că tocmai atunci plecau președintele C.J. Csaba Borbely și acoliții lui din cimitir și i-a întrebat pe un ton mai răstit de ce au pus sacii de gunoi pe crucile eroilor. Pt întrebarea asta a fost fugărit, i s-au spart două telefoane, caz de tâlhărie, doar pt o întrebare, e adevărat că nu puseseră maghiarii din UDMR sacii ci o activistă civic de prin Ungaria, s-a aflat mai târziu treaba asta. C.V. Tudor se lupta și cu Funar într-o vreme, a dus partidul unde nu trebuie, nu a știut să îl conserve, a avut primăria Clujului și puteau face mult mai mult, lasă băncile vopsite tricolor.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 28.07.2023 at 11:13:32. |
|
|||
|
|||
Citat:
Păi tratatele fondatoare sînt ălea neocolonialiste și care stau la baza neocolonialismului din trecut și din prezent. Poate că AUR-iștii nu știu pe ce lume trăiesc, dar asta este în primul rînd problema lor și evident și a celor care s-ar mai iluziona să îi voteze că „ar rezolva” ceva. Hai să fim serioși, deocamdată în România n-au rezolvat NIMIC, și deja vor să ia la rînd UE. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Hai lasă-mă din 2007 încoace unii din PNL, PDL, PMP, PSD, UDMR, chiar și-au rotunjit leafa fără să ridice nicio problemă, fără să facă nimic, când era campanie electorală se prefăceau că lucrează și plăteau jurnaliști să dea cu rahat în ventilator despre oricine era din afară și le periclita postul, inclusiv în independenți ca Peter Costea s-a dat dinspre PMP. Eu văd specialiști pe agricultură, pe juridic, antreprenori care ar putea ridica probleme în plen acolo.
|
|||
|
|||
Citat:
George Simion era un băiat care nu dădea pe afară cu banii, nu avea mașini scumpe, care a vândut și un apartament pt a putea organiza evenimente pt a strânge 100.000 de semnături la europarlamentare. În viața lui mai mereu pe drum a avut o prietenă care a plecat că era plecat cu marșuri unioniste, cu activități, la un moment dat a ajuns până în Andorra la un meci Andorra România. Sunt curios ce femeie s-ar căsători cu un bărbat care dă totul pt cauză adică și finanțele familiei le pune în pericol donând mult, și-a vândut apartamentul și stă în chirie, la cât sunt de materialiste femeile din ziua de azi, de aceea soția lui pare o femeie deosebită că duce o cruce mai grea. Părerea mea e că Simion își iubește soția, și-a luat o soție frumoasă, mai tânără ca el, nu are motiv să înșele, a zis că orice face e interpretat ca un act politic, dar el oricum s-ar fi căsătorit. A vrut să arate prin nuntă că știe să organize și lucruri la un nivel mai mare cu tot efortul logistic pe care îl presupune. Citat:
Eu am văzut că s-a tot contrat cu Csoma Botond, chiar nu pentru UDMR i-am votat, nici pt unionism, ci pt ca să se lupte cineva cu PSD și cu PNL cum o făcea pe vremuri PD-L o a treia forță care se bate cu acești mamuți învechiți în rele. Măcar PNL dacă l-am slăbi la vot să-l ducem sub USR să se învețe minte pt ce au făcut cu pandemia ar fi ceva bun de tot.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.07.2023 at 22:33:02. |
|
|||
|
|||
Citat:
Oricum pentru România să piardă populație de vreo 7 milioane de oameni, majoritatea români, este o pierdere cu consecințe incalculabile, colosale. La ora asta în mod normal România putea să fie peste Polonia atât economic, cât și demografic, iar Ungaria să fie un soi de piticanie pe lângă România. În schimb, vedem că România este tot mai amenințată cu invazia unui milion de oameni diferiți din punct de vedere etno-cultural, iar pe de altă parte cu spectrul dispariției ca țară în viitor. Iar „bomboana” de pe „colivă” este pusă de preamăreții șefi ai BOR care zic că nu știu ce s-a întîmplat și că ei nu ar fi responsabili de nimic, după ce și-au rotunjit bine și foalele și conturile. |
|
|||
|
|||
Citat:
Acum vedem că toate au fost niște înșelăciuni politicianiste, populiste, pentru ca el să devină un cât mai mare parvenit, iar o dată cu el să se promoveze și cei care au stat în spatele lui și care i-au coordonat „proiectul” și legendarea de mulți ani, încă de pe vremea când îl trimiteau (și îl filmau și îl făceau public, evident, că altfel „nu se putea”) în roluri de „nou” golan și scandalagiu (atunci parazita mitul Pieței Universității din 1990). „Cariera” lui a fost o permanentă legendare mincinoasă pe baza parazitării unor subiecte simbolice, subiecte însă care pe toate le-a făcut țăndări în timp ce el a devenit din ce în ce mai parvenit. A fost o permanentă parazitare de false identități, mai recent se prezenta în mod fals evident, drept „Orban de România”, apoi a fost la modă să fie „Zelensky de România”, mai nou are fantasmagorii de suveranist, deși n-are nicio expertiză și nicio dată din niciun punct de vedere în acest sens. Nu face decât să își continue „cariera” de parvenit, de „țepar”, de șarlatan politic. |
|
|||
|
|||
Citat:
Aici nu cred că a fost legendat cu nimic tu strecori șerpește informația asta, că UDMR nu ar avea interes să crească vreun vector naționalist. Cât privește acele marșuri unioniste, erau în nota Podului de Flori, adică de ce acea generație a lui Păunescu avea voie și el care a strâns donații pt cauze umanitare din Basarabia, a adus basarabeni să viziteze România nu ar avea voie. Citat:
Adică el a parvenit dar alții care adună mandate în Parlament și își fac vile și alte agoniseli trebuie apărați de tine prin atac indirect la opoziție. Tu ai stilul acesta foarte urât să transferi vinovăția pe alții, când pe preoți, când pe ierarhi sau pe partide fără majoritate care nu guvernează și nu fac ei Legislația României, tu nu îți asumi nimic, nu ai nicio vină, mereu cauți țapi ispășitori. Vezi că cu obsesia asta de găsi vinovați în toate și de a face tot felul de liste de acuzare ca un procuror o să cazi tu în judecăți aspre, treaba ta. Citat:
Numai tu ai dreptate, tu știi ce e în spatele lucrurilor, tu nu poți fi țepar când te legendezi pe forum drept muritor de grija a ce fac ierarhii și de grija țărișoarei domnle și a partidelor de 9% care nu lasă domnle țara să se dezvolte și pe săracii domni din PNL și PSD. Vezi că nici tu nu ai dat nicio dovadă că ai fi naționalist sau ți-ar păsa cu ceva de țară, sau ai face ceva bine în mod dezinteresat, la referendumul pt familie nu ai fost și nu ai zis nimic pe temă, în pandemie când se dorea vaccinul obligatoriu ai tăcut, deci vezi că ești pe dinafară și tu te-ai lăsat manipulat de presa mainstream.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 03.08.2023 at 23:12:22. |
|
|||
|
|||
Citat:
Eu mă refeream la faptul că legendarea i-a fost făcută în primul rînd de către anumite televiziuni care au dat imagini filmate de Simion. Altfel, nu cred că știa mai nimeni despre fugărirea lui Simion. Pe el îl știm, el s-a dus acolo să provoace, să facă scandal pentru ca ulterior să se dea „victimă”. Nu întîmplător imaginile ălea date de el erau filmate cam pe când era cam singur pe-acolo pe la cimitir, el trebuia să fie legendat așa pe persoană fizică, nu trebuiau să fie alți naționaliști pe-acolo. Dar, apropo de ce-ai zis, să știi că acum mă gândesc că și cei de la UDMR ar fi putut să aibă interese din acest punct de vedere. Pentru că pentru cei de la UDMR „pericolul naționalist românesc” este „mană cerească” din punctul de vedere al mobilizării „maghiarilor”, inclusiv din punct de vedere electoral. |
|