Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2025, 23:58:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu a fost doar problema influențărilor, deși și aia a fost o mare problemă, avînd în vedere o campanie nedeclarată financiar, motiv pentru care Georgescu ar trebui să primească interdicție la o ulterioară candidatură, cel puțin pentru viitoarele alegeri, dacă și când vor avea loc; însă a mai fost și problema foarte clară a așa-zișilor „comentatori” și a structurilor de boți care au activat în acest sens (de „origine” rusească, nerusească sau de care or fi fost, că nu am văzut informații clare, însă clar au existat, un alt motiv pentru care candidatura lui Georgescu trebuia și trebuie oprită), care au orientat de fapt campania „incognito” finanțată pentru Georgescu de fapt înspre persoana acestuia, pe fondul sau în contextul neintervenției sau favorizării tacite din partea unor rețele, din câte am înțeles în principal tiktok.
Nu cred că a fost nimic neobișnuit la campania lui Georgescu, văzusem boți la Lasconi inclusiv la maneaua cu Ciucă erau idioți care susțineau repetat zeci de comentarii că vor vota Lasconi probabil tot cu tactica de a călări algoritmii prin cuvântul cheie Lasconi

https://www.youtube.com/watch?v=nZ-hHx9yh0s

Georgescu e de ani de zile în spațiul public dar nu l-au văzut decât institutele de sondare la 15-20% în săptămâna dinaintea campaniei, moment în care prostalăii din PSD și sau Iohannis care conduc instituțiile prin numiri politice s-au gândit să-i interzică campania online

https://www.digi24.ro/alegeri-prezid...online-3015319

Efectiv l-au crescut exponențial prin efectul invers, lumea a devenit curioasă sau a crezut că e anti-sistem sau e ceva bun de vor să-l interzică.

Iar cealaltă jumătate de prostie a făcut-o PNL-ul, deci PNL a plătit bani grei pt o campanie care cică promova verticalitatea și principiile în politică, dar care era copiată după campania Frate pentru frate din Rusia.

https://stirileprotv.ro/stiri/politi...georgescu.html

Reține - PNL a plătit o campanie copiată după modelul rusesc - lucru grav deja, care e posibil să fi folosit pt a-l săpa pe George Simion prin divizarea votului suveranist.

Campania ar fi scăpat de sub control fiindcă i-au călărit algoritmii oamenii pro Georgescu postând că votează cu el în comentarii și sistemul i-a pompat lui ca vizibilitate videoclipurile.

PNL nu a încercat să oprească platforma aceea de promovare când a văzut că ar fi deturnată deci i-a convenit, ba mai apoi Iohannis s-a folosit de un raport CSAT că e o campanie clonată după modul rusesc de lucru, deși ei au plătit așa ceva deci cumva ei trebuiau să fie trași la răspundere.

Deci cei 2 tâmpiți ai politicii românești PSD și PNL au avut contribuția lor la Georgescu pe locul 1,

Dacă se anulează alegerile după bunul plac deja e dictatură, așa că nu mai contează cine vine fiindcă va fi tot rău, oameni ca tine ar merita un parazit care nu s-a sinchisit să-și caute de lucru precum Căcărău Crin Antonescu președinte, sau Mucușor Dan care are fenomenul Peter Pan de întârziere, sau chiar un analfabet ca Marcel Ciolacu cu bacul neluat la timp.

Vezi că au generat criza energetică tot PNL-PSD că au convenit să închidă minele de cărbune și au încetinit crearea de hidrocentrale, pe ministrul energiei care era în conflict de interese și legifera în propriul interes având franciză de benzinării soția lui l-au trimis la un salariu uriaș în Parlamentul European pe listă comună în total dispreț față de popor.

Să nu încerci mizerabilule să arunci vina tot pe AUR și Georgescu pentru hăul energetic în care ne-au aruncat Iohannis când s-a grăbit să liberalizeze prețul, PNL-PSD că nu reduc TVA- la energie și nu vor să producă energie prin toate modalitățile cărbune, hidrocentrale și nu ridică chestiunea la UE mai ales că dăm energie și în Republica Moldova.

Last edited by Iorest; 05.01.2025 at 00:35:06.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2025, 16:48:17
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred că a fost nimic neobișnuit la campania lui Georgescu, văzusem boți la Lasconi inclusiv la maneaua cu Ciucă erau idioți care susțineau repetat zeci de comentarii că vor vota Lasconi probabil tot cu tactica de a călări algoritmii prin cuvântul cheie Lasconi
Asta este părerea ta că n-ar fi fost nimic neobișnuit, din contră, eu constat că au fost foarte multe lucruri neobișnuite, iar neobișnuitul continuă și în prezent, spre exemplu am observat apariția sau ieșirea la lumină a multor canale de pe YT prin care se distribuie propagandă „georgistă” numai în ultimele câteva săptămâni, este efectiv o invazie, probabil asemănător cu ce s-a întîmplat înainte de alegeri pe anumite rețele, una dintre metode fiind clar „activarea” unor conturi mai vechi, ale unor neica-nimeni și pe care nu le prea băga nimeni în seamă, asemănătoare acelor „reactivări” de conturi sau de mulțimi de conturi de pe „rețele” lăsate „în adormire” chiar și cu ani înainte de 2024.

Faptul că ție ți se par normale astfel de strategii nu mă surprinde; nu cu multă vreme în urmă Simion spunea că lui i se pare relativ normală manipularea oamenilor sau tentativele de manipulare, asemănător oarecum cu „principiul șoșocar” de tip „bravo mie că pot, bravo mie că am tupeu”.

Faptul că astfel de strategii au fost folosite și de către sau în sprijinul altor candidați decât „poporistul cel ales” Georgescu nu face decât să coroboreze decizia de anulare a alegerilor prezidențiale; practic în timp și eu aflând noi informații îmi dau seama de corectitudinea (relativă, evident) din multe puncte de vedere a deciziei CCR de oprire și anulare a alegerilor prezidențiale.

Problema este organizarea viitoarelor alegeri, care nu are dreptul, și nu l-a avut nici până acum, să mai fie de factura celor organizate de guvernul condus de extrem de dubiosul și „alunecosul” Ciolacu; cred că recentele campanii electorale, din toamnă cel puțin, au fost cele mai aberante campanii din România cel puțin din ultimele decenii.

Citat:
Georgescu e de ani de zile în spațiul public dar nu l-au văzut decât institutele de sondare la 15-20% în săptămâna dinaintea campaniei, moment în care prostalăii din PSD și sau Iohannis care conduc instituțiile prin numiri politice s-au gândit să-i interzică campania online

https://www.digi24.ro/alegeri-prezid...online-3015319

Efectiv l-au crescut exponențial prin efectul invers, lumea a devenit curioasă sau a crezut că e anti-sistem sau e ceva bun de vor să-l interzică.
Nu știu de unde ai venit cu acele procente, eu am citit că prin ultima săptămână diverse așa-zise „sondaje statistice” îl dădeau pe Georgescu la 6-7%, dar poate că tu ai primit și altfel de informații decât cele publice (am observat că ești un „insaidăr” în anumite chestii ce țin de AUR), opinia mea fiind că au existat acțiuni coordonate de prezentare a unor sondaje false, greșite pentru spațiul public (și există structuri care să se ocupe cu astfel de lucruri, cum zic ei, de operațiuni secrete), care conțineau cifre „statistice” mincinoase despre care sînt convins că unii candidați știau dar au acceptat și ei să joace în această dănțuială a minciunii, a escrocheriei, a manipulării antidemocratice, iar „surpriza georgistă” a fost lăsată să se „detoneze” de-abia practic din prima noapte de după alegerile primului tur, așa încât ceilalți candidați și alte personaje și structuri să nu fie forțați să întreprindă de fapt nimic electoral vizavi de „poporistul cel ales”. În această așa-zisă campanie, care numai electorală și democratică nu a fost, a fost o coordonare permanentă ocultă și practic de putere care descalifică total din punct de vedere moral și politic așa-zisa „campanie” și pe foarte mulți dintre participanți, profund nesimțiți, de cea mai joasă speță, la această panaramă sinistră, aproape „apocaliptică”.
Vechi 06.01.2025, 17:15:19
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
(...) Efectiv l-au crescut exponențial prin efectul invers, lumea a devenit curioasă sau a crezut că e anti-sistem sau e ceva bun de vor să-l interzică. (...)
Ăstea sînt niște teze false; sionistul H.D. Hartmann explica cum „poporistul cel ales” ar „buscula (chiar și) primul loc” la alegeri, cu două zile înainte de ziua votului pentru turul întîi, menționând și un aspect, care și el a fost ținut ascuns (și încă este în mai toată presa), inclusiv în ceea ce privește finanțarea, anume al colaborării de peste un an de zile dintre Georgescu și unul dintre cei mai mari analiști de meta-data din lume. Concluzia „întîmplătoare” practic seamănă cu acea „anunțare” făcută de un PSD-ist cu vreo 2-3 zile înainte a „scoaterii din joc” a Dianei Iovanovici care s-a concretizat în acea decizie a CCR din 5 octombrie.

„H.D. Hartmann, DEZVĂLUIRE în premieră: „Călin Georgescu a intrat pe radarul unor interese...” • 21 noiembrie 2024 • despre Călin Georgescu și creșterea incredibilă în ultimele sondaje”
Vechi 06.01.2025, 23:36:27
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Faptul că ție ți se par normale astfel de strategii nu mă surprinde; nu cu multă vreme în urmă Simion spunea că lui i se pare relativ normală manipularea oamenilor sau tentativele de manipulare, asemănător oarecum cu „principiul șoșocar” de tip „bravo mie că pot, bravo mie că am tupeu”.
Prietene și PNL și USR s-au jucat cu algoritmii, dar ei n-au prins la popor, fiindcă nu mai era elementul de nou - Iohannis a făcut praf credibilitatea PNL și a oricărui candidat garantat de el.
Iar de Lasconi s-a lipit ștampila de proastă de tip zâna suprizelor, Dăncilă șamd, nu mai spun că tot ce se întâmplă zilele astea, pare mai mult oftica lor că nu stăpânesc ei și internetul.
Nu le-ajunge 90% din televiziune și așaziși jurnaliști independenți de net de tip Ciocâzanu, Bot, Cartianu, ei vor să stăpânească absolut, mi-e scârbă de ei și de reflexele lor dictatoriale și de tine că ai aceleași reflexe și mori de ciudă că a trecut Georgescu pe sub radarul de invective și jeg pe care le-a încasat Simion în schimb.

Dacă ar fi câștigat ei cu ajutorul tik-tokului, facebookului, redditului și a altor căcaturi de platforme care doar vampirizează omul care stă captiv în ele de timpul vital de mântuire - ar fi fost o mega victorie a democrației, iar strategii lor - niște desăvârșiți.

Citat:
Faptul că astfel de strategii au fost folosite și de către sau în sprijinul altor candidați decât „poporistul cel ales” Georgescu nu face decât să coroboreze decizia de anulare a alegerilor prezidențiale; practic în timp și eu aflând noi informații îmi dau seama de corectitudinea (relativă, evident) din multe puncte de vedere a deciziei CCR de oprire și anulare a alegerilor prezidențiale.
Astfel de strategii sunt folosite de când în România e internet de mare viteză, mulțumește-i cretinului de Adrian Năstase care a scutit IT-ul de taxe, pt că există o castă fanatică ultra-bogată pro-usr și progresism în general și pt că internetul are putere să manipuleze alegerile fiindcă stau 80% din populație pe el.

Dacă nu era net-ul așa de rapid, nu era atractiv să fie creatori de conținut că dura să urci un film mai mult de 2 ore și nu erau nici oameni care să stea gură cască la te miri ce influenceri, fii sigur că nu prindea manipularea pe net sau cel puțin imbecili care au cultură de Zeitgeist și se declară gnostici și preferă lemnul și spațiile mici, nu aveau atâta putere.

Citat:
Problema este organizarea viitoarelor alegeri, care nu are dreptul, și nu l-a avut nici până acum, să mai fie de factura celor organizate de guvernul condus de extrem de dubiosul și „alunecosul” Ciolacu; cred că recentele campanii electorale, din toamnă cel puțin, au fost cele mai aberante campanii din România cel puțin din ultimele decenii.
Toate campaniile au fost aberante și tot ce face PNL-PSD viciază democrația, faptul că șantajează bătrâni că o să li se taie pensiile dacă nu ies ei, faptul că folosesc urna mobilă pt fraude, metoda autobuzul și a turismului electoral, faptul că folosesc fonduri guvernamentale și șantajează prin primari că nu dau semnături și avize administrative dacă nu iese cine trebuie.
Faptul că a ajuns să se dea mită 10 milioane - 200 de euro pt vot la locale, deci totul e aberant, viciat, e ca și cum joci fotbal în pantă și tu ai poarta de jos unde se prăvălesc toate.

Citat:
Nu știu de unde ai venit cu acele procente, eu am citit că prin ultima săptămână diverse așa-zise „sondaje statistice” îl dădeau pe Georgescu la 6-7%, dar poate că tu ai primit și altfel de informații decât cele publice (am observat că ești un „insaidăr” în anumite chestii ce țin de AUR),
L-am auzit după Turul 1 pe Mirel Palada că l-a văzut la 15%, dar zicea că nu trecea nici în sondajele lui de uz intern de 15-20% C.G., nu sunt insider coroborez și eu ce aud din surse publice, nu am făcut parte niciodată din niciun partid politic.

Last edited by Iorest; 07.01.2025 at 00:08:49.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare