![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri?
|
|
|||
|
|||
![]()
As merge la Biserica sa ma rog pentru ultima data si sa-i vorbesc lui Dumnezeu,as sta alaturi de familie si m-as imbratisa cu toti si m-as ruga,m-as ruga si iar m-as ruga.Sa speram ca niciodata nu vom afla o astfel de veste ,sa speram ca o sa traim intru Hristos sanatosi,credinciosi si incercand a fi curati.Sarbatori Sfinte fericite!
|
|
|||
|
|||
![]()
M-as spovedi si impartasi insa fara mult tam-tam scurt si la obiect, fara lamentari aiurea care nu ajuta la nimic, insa ce as face pe urma este ca mi-as lua un sac de pamint de flori , l-as desface si as medita cu orele uitindu-ma la pamintul ravasit, amestecindu-l incetisor cu degetele....
Asta sigur m-ar linisti si mi-ar crea un sentiment de pace si liniste in suflet |
|
||||
|
||||
![]()
As incerca LSD.
|
|||
|
|||
![]()
Aș închiria un sistem audio cât mai puternic (ceva asemănător cu cele care se folosesc la spectacole) + o cabană undeva departe de civilizație și aș ține un dubstep/dnb party lung de 3 zile alături de toate persoanele care le cunosc.
Last edited by disbel; 25.12.2010 at 00:53:05. |
|
|||
|
|||
![]()
O idee geniala, asa macar mori in culori vii (din cite am auzit):))
|
|
|||
|
|||
![]()
Impresionant ca cineva de pe acest forum e capabil de o traire atat de frumoasa...:-)Craciun fericit sa ai!
|
|
||||
|
||||
![]()
sa ma impac cu dumnezeu si sa-i multumesc ca a fost alaturi de mine,un pacatos notoriu,care f.mult l-a suparat.
|
||||
|
||||
![]()
M-as bucura, ar insemna ca mi-a ascultat Dumnezeu rugaciunile.
|
|||
|
|||
![]()
M-aș duce la spovedanie, mi-aș vinde toată averea și aș da-o săracilor.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 23:11:59 |
Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait | ory | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 17.02.2011 22:40:47 |
Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 16:31:24 |
|