![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Ai intrat pe programul de glume? Pune matale lozinca asta în biserică precum afișul băcanului șmecher: "Astăzi pe bani, mâine gratis!" ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pe de altă parte, ești liber (oare?) să faci contestație la forurile superioare din biserica ta să modifice "sâmbăta" cu "duminica". Până atunci însă, ce s-a scris, rămâne scris! Citat:
Sancta simplicitas! Antihrist nu e chiar atât de superficial cum îți imaginezi tu... El când te amăgește, nu o face din talpa Iadului, ci chiar din templul lui Dumnezeu, iar tu îl crezi ca fiind chiar Dumnezeu. 2 Tes. 2,4. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Apropos, conform limbii române contemporane, crimele nu "se efectuează", ci se săvârșesc... Citat:
Citat:
![]() "și sabaturile Mele sfințiți-le, și să fie ele semn între Mine și voi, pentru ca voi să cunoașteți că Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru."(Iezechiel 20,20 - versiunea Anania) "Sâmbetele Mele să le sfințiți, ca să fie semn între Mine și voi că Eu, Domnul, sunt Dumnezeul vostru." (Iezechil 20,20 - versiunea Galaction) "Și Sâmbetele Mele sfințiți-le, și să fie semn între Mine și între voi, ca să cunoașteți, că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru" (Iezechiil 20,20 - versiunea sinodală 1914) "Și sâmbetele Meale sfințiți-le și să fie sămn întră Mine și întră voi, ca să cunoașteți că Eu sânt Domnul Dumnezeul vostru" (Iezechiil 20,20 - Biblia de la Blaj 1795) "Și sâmbetele Meale svințiț, și să fie întru sămn între mijlocul Mieu și al vostru, ca să cunoașteț pentru că Eu sânt Domnul Dumnezeul vostru." (Iezechiil 20,20 - Biblia de la București 1688) Citat:
Last edited by osutafaraunu; 19.09.2012 at 08:09:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
În loc să urli majuscular, mai bine ți-ai ține în frâu batjocura ta. Simțul umorului, ironia e una; iar atacul grosier la persoană e alta. Dacă nu-ți poți controla cuvintele vei fi tu însuți ignorat. De data asta pe bune! |
|
|||
|
|||
![]()
Pe topicul/topicele despre sabat, am dat și asemenea versete. Totuși, care e relevanța cererii tale? Dacă Hristos a dat Porunca și tot El a respectat-o, de ce mai pui la îndoială Scriptura, respectând, păzind și sfințind o altă zi decât cea sfințită și binecuvântată de El încă de la Facerea Lumii?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: poti pune si versetele din VT in care sa arati ca oamenii inainte de Moise respectau sambata. Cine stie...poate ai sa gasesti ca si Adam in Eden se odihnea sambata... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Conform întrebărilor tale, s-ar părea că Hristos a poruncit duminica, iar Adam se odihnea tot duminica. Asta vrei să spui? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Verset pentru ce?
Citat:
Dar ce crezi că a făcut în acea primă zi de sabat a planetei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si astepti sambata cand se revarsa binecuvantarile "stapanului tau 666" peste sufletul tau ca sa te linistesti? Pardon! Am uitat ca tu nu ai suflet! Ti l-ai vandut pe o ciorba de linte si o sambata in plus! Ai facut gargara cu apa sambetei si incepi sa ragai necontrolat toate abjectiile tale si ale sectei tale satanice? Ho, Joiana! Ca aici esti in vizita, pe un site Ortodox! Du-te si ragaie-ti bazaconiile sulfurate pe site-ul tau! Controleaza-te, superficialule antihrist 666!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|