![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Va rog sa raspunde-ti sincer ce intelegeti (indiferent de varsta),prin iubire,suflet pereche si comunicare.
Multumesc Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cand unul primeste "o palma" sa-l doara mai tare pe celalalt, si cand unul are un succes sau reusita sa se bucure mai mult celalalt. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce intelegeti prin aceste cuvinte fara a face vreo referire sau presupunere la sot,sotie,fara a va gandi la cineva anume.
Ce va spun aceste cuvinte. Nu inteleg de ce nu se raspunde simplu ,scurt si la subiect,fara multe mesaje,presupuneri s.a.
|
||||
|
||||
![]()
Incerc sa rspund ceia ce inteleg eu chiar daca sunt mai in virsta . Iubirea vine din inima si spui cuiva ca il iubesti atunci cind simti acest lucru cu adevatrat- Suflet pereche este persoana pe care ti-ai aleso sa-ti petreci tot restul vieti cu bune si cu rele ,pina cind Dumnezeu ne va desparti . Comunicare inseamna ca tot ce ai pe suflet indiferent de gravitatea lucrurilor trebuie sa ai curajul si puterea de a comunica cu cei din jurul tau . Cred ca este foarte important sa comunici fiindca asa se poate evita multe neplaceri - Doamne Ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]()
Multa rabdare si respect......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Viata !...
|
||||
|
||||
![]()
Trarire intru Hristos
|
|||
|
|||
![]()
Prin iubire inteleg sa ii porti o dragoste asa de mare celui de langa tine incat sa fii in stare sa iti dai si viata fara sa mai stai pe ganduri, in suflet pereche nu cred iar prin comunicare cred ca inseamna sa ai o discutie absolut despre oprice fara ca interlocutorul tau sa te judece, sa te certe, din contra daca vede ca nu este pe ac. lungime de unda cu tine sa vada daca se poate face ceva pt. a nu aparea divergente. Comunicare inseamna sa stii sa asculti si sa intelegi.
|
|||
|
|||
![]()
Cineva impreuna cu care pasesti pe calea mantuirii..
Mai mult o relatie de profunda intelegere si prietenie, decat de amor spectaculos asa cum ni-l imaginam noi. ![]() (in imagine: Tobie, Arhanghelul Rafail si Sara)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
altceva nimic.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
Cum intelegeti cultul ortodox ? | STEPHAN | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 11.06.2012 17:13:39 |
Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 39 | 28.04.2012 04:29:03 |
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 13:09:26 |
Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? | Vladimir-Adrian | Generalitati | 43 | 25.09.2010 19:00:46 |
|