![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că muzica clasică are și o înrâurire mitologică uneori, mă gândesc la Parsifal de Wagner, cred că aria Inelul Nibelungilor, Wagner a fost preluat de naziști pt că îl vedeau ca pe o fereastră de conectare cu spiritele germanice antice, în ariile lui era fermentul gintei germanice iar cine o asculta se întorcea mistic în dialog cu spiritele străbunilor.
Muzica clasică cred că e făcută în mare parte de popoare imperialiste, expansioniste, slavi (polonezi, ruși), germanici, e un fel de a-și impune cultura lor pe care o consideră dominantă asupra culturilor recesive - asimilabile, e un instrument de asimilare dpmdv.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://youtu.be/Fu04bfwn1PU?si=nD7vJh58Cuogc6Dk Tot te-ar duce la ceva rau cu gandu?
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 12.10.2023 at 12:13:05. |
|