![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Crucea lui Iisus. A mea cruce(Poezie noua…)
Cat ai suferit pentru mine, Si eu mult ti-am gresit Tie… Iar Tu cu dragoste, imi rasplatesti faptele. Imi plec genunchii in fata crucii Tale…. O Iisuse sufletul tare ma doare De ranile Tale cele amare; Si ma intreb ce pot face oare Ca sa iti sterg ranile… Ce te dor… O lacrima imi curge… Langa crucea Ta Iisuse al meu prea dulce Tare mult te-as ruga: Sa nu ma lasi sa imi fie grea crucea Chiar daca mai cad sub ea Tu nu ma lasa! Si fara a suspina Ajuta-ma sa vin pana la Tine cu a mea cruce, Ca sa ma odihnesc la pieptul Tau o drag Iisuse. O dulce Iisus Pentru noi Tu te-ai rastignit, Si noi te-am scuipat si badjocorit ! Cu nenumarate bice te-am lovit, Tu ne-ai iertat ca am gresit. Si pe o cruce te-ai rastignit ; Ca sa fim noi azi mantuiti Vseli si de Tine ocrotiti ! Bratele Tale pe cruce le-ai intins. Pe noi ne-ai cuprins , Si toata greutatea ai luat-o asupra Ta, Crucea ca sa nu mai fie grea. Sa ne fie noua azi mai usoara, Ce noi zicem ca e o povara Si ne tot plangem de ea Ca nu avem credinta in deajuns Si orbi suntem ca nu vedem lumina cea de sus ! Toate ai rabdat Ca un miel te-ai dus la injunghiere Si cu a Ta tacere, Cu iubire si durere , Ai aratat la toti: Ca esti trimis de sus! De la Dumnezeu. Iisus. Sangele Tau prea scump, Pentru noi l-ai varsat; Si cu lacrimi in ochii ai iertat. Chiar si pe cruce Tu te-ai rugat Toate ai rabdat… Sa ne scoti pe noi din pacat Toti s-au inspaimantat, Si s-au cutremurat. Oamenii s-au inchinat, Atunci au vazut Ca esti Dumnezeu adevarat, Si de atunci cu mult drag zicem: Hristos a inviat! Cat ai suferit Cate bice ai rabdat Ca sa ma scoti pe mine din pacat. Ai rabdat durere fara lacrimi Si nu Te-ai plans la nimeni cand Te-au scuipat. Tu crucea o purtai cu credinta si chiar de nu mai puteai, Crucea jos Tu tot nu o lasai. O Iisuse al meu cat ai suferit, Pentru mine Tu ai murit, Pentru mine si lumea toata, Ca sa fim in slava cea cereasca. Dar lumea cu rautatea sa, A uitat de slava Ta, A uitat ca Tu ai murit Pe o cruce rastignit, De toti batjocorit. Eu le-am scris,sper sa va placa:)
Fericiti sunt cei nefericiti Pr Horia In curand cu ajorul Pr Horia voi avea o carte cu poeziile mele.:):) Doua dintre blog-urile mele; http://puiut.wordpress.com/ Poeziile mele, http://georgiana-speranta.blogspot.com/ Cate odata sa putem invinge avem nevoie de ajutor |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 877 | 19.08.2022 03:06:07 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii pentru cei mici | Ekaterina | Generalitati | 14 | 20.03.2013 14:25:14 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|