![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e teama ca nu ti-am inteles ironia, in cazul in care ea exista. Daca n-ai fost ironic, atunci iarta-mi banuiala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Roaga-te la bunul si milostivul Dumnezeu sa-ti dea umilita si-ti va da, dar,nu sunt sigura ca-ti va placea ce vei primi.Ada-ti aminte de topicul cu care am intrat eu pe forum........ |
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne departam de oameni cu trupurile dar sa ne apropiem cu Inimile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca am gandi prea mult,daca ne-am pune intrebari,daca ne-am revolta si am incerca sa ripostam,daca existenta noastra ar capata brusc alte scopuri, am incomoda,asa ca suntem indopati numai cu astfel de iluzii si se pare ca metoda merge de minune! |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit topicul si ma bucur ca si astazi am mai invatat ceva ....putinul care sper sa-mi foloseasca atunci cand voi intra in contact cu anumite persoane din jurul meu..Cateodata adun multe in sufletul meu si mi-as dori sa stiu ca cei din jur ma asculta si imi spun o vorba buna , atit si nimic mai mult......dar sant unii care numai stiu ca o vorba buna spusa din suflet, o mica incurajare ...da omului forta sa mearga mai departe.....sa lupte cu propriile pacate....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Frumoase cuvinte, Jenica: Dragoste dezinteresata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai gandit cine iti inspira TIE aceste ganduri de razvratire? Oricum de la Dumnezeu nu sunt. Atunci de la diavol, poate?!? Daca da, nu te deranjeaza catusi de putin acest gand?!? Foloseste-ti gandirea si vezi daca cele primite prin Duhul Sfant (biblia si Scrierile Sfintilor Parinti) sunt Intelepciune de la Dumnezeu si apoi exprima-te! Iluziile sunt omenesti, bazate pe gandire omeneasca. Vad ca din "prea multa gandire" au izvorat aceste concluzii copilaresti. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumneata nu intelegi ca nu vorbeam de Dumnezeu,ci de anumiti oameni care trag sforile pe Planeta aceasta.Evident ca Dumnezeu nu ne-a lasat sa fim marionete si sa invatam sa discernem binele de rau.
|
|
||||
|
||||
![]()
-M-am grabit:"ci sa discernem binele de rau".
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
..intre oameni bunavoire! | andreicozia | Generalitati | 14 | 02.08.2014 18:37:45 |
Procesiune de 9 milioane de oameni | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 5 | 15.01.2013 09:32:15 |
Biserica nu se sprijina pe oameni | dorinel78 | Intrebari utilizatori | 5 | 19.05.2010 09:21:55 |
Oameni fosforescenti | andreicozia | Generalitati | 9 | 06.05.2010 22:23:22 |
iubire de oameni | zaharia | Umanitare | 5 | 25.09.2007 21:44:09 |
|