![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este indicata casatoria cu o persoana (baiat) mai in varsta cu 10 ani?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sunt cazuri si cazuri...Putem generaliza?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se poate generaliza. Depinde...
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare o diferenta de varsta acceptabila, nimic iesit din comun.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unii membri ai speciei decid sa ignore aceasta realitate, casatorindu-se din ceea ce ei numesc dragoste - concept de neinteles pentru noi, extraterestri. Data viitoare vom discuta despre cel mai insemnate organisme care populeaza planeta Pamant si cu care (spre deosebire de oameni) speram sa incheiem o relatie de prietenie: bacteriile.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu, sunt si exceptii, desigur..dar ele nu fac, decat sa'ntareasca regula.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Diferența aceasta nu este foarte mare și au fost multe cazuri în familiile de sfinți în care au existat diferențe de 10 ani sau mai mult, începând chiar cu Sfânta Familie. Este adevărată și observația că există o mare probabilitate ca, spre sfârșitul vieții, femeia să petreacă un timp în stare de văduvie. Dar, dacă ne-am gândi mereu la asta, nu ne-am mai căsători niciodată, după cum nu are sens să facem copii, de vreme ce oricum aceia vor muri. Semnele care sugerează că o căsătorie va fi sau nu reușită sunt: iubirea celor doi, dorința lor de a-L urma pe Cristos și dorința lor ca să fie o căsătorie trainică, trăind mereu împreună, la bine sau la rău, până ce moartea îi va despărți. Fapt care oricum se întâmplă, mai devreme sau mai târziu.
|
|||
|
|||
![]()
Si ce anume se intimpla mai tirziu?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Diferenta de varsta intre soti | anisoara | Nunta | 121 | 10.03.2017 02:10:53 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
esti varsta de 33 ani una fatidica? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 02.01.2011 20:30:57 |
Probleme la varsta mea | TheKing | Intamplari adevarate | 49 | 03.07.2008 09:16:15 |
|