Citat:
În prealabil postat de sergiu8
Poate experienta mea le va fi de folos și altora.
E trăită pe pielea mea,ceea ce concluzionez o fac după 7 ani de zile de chin,suferință, de iad.Nu mai am nervii buni,ci zduncinați.
Nu contează detaliile ci ideea. Fosta soacra m-a provocat. I-am spus sa nu se mai bage în relația noastră. A continuat și a continuat și a continuat. De față cu copilul care a văzut cearta.
Apoi a venit fost soție și ca întotdeauna i-a luat apărarea maica-sii. I-am dat ultimatum: ori relația noastră și copilul,ori maica-ta. Ori îți iei bagajele și copilul și te muți la mine ori gata cu aceasta asa zisa relație.
A ales,ca întotdeauna pe maica-sa și sa locuiască tot cu maica-sa.
Discuțiile au degenerat urât și a fost martor și copilul,deci alte traume în plus pentru el.
În concluzie, poate ajuta și pe alții:
Nu este în regulă sa stai intr-o relație toxică pentru toată lumea, chiar atunci când e vorba de un copil hiper-sensibil, care suferă. A sta în acea relație, pe lângă suferința ta îl face și pe el sa sufere. Experiența asta sa fie de învățătura și altora. Doamne ajuta!
Atenție! Ceea ce am scris îmi asum în veșnicie și la Judecata de Apoi!
|
Draga Sergiule 8, fratele nostru ortodox, io te-am sfatuit sa lepezi casatoria si iubirea carnala cu totul fara sa fi divortat si sa o inlocuiesti cu iubirea Duhovniceasca, frateasca in Hristos si cu responsabilitatea ta Duhovniceasca pentru copil, pentru sotie, parinti si socri inclusiv cumnati avand in vedere vesnicia.
Socoteste-te frate in Hristos cu ei si rezuma-ti "casatoria" la rabdarea si bucuria asta cautand iertarea, impacarea, unitatea si nicidecum cearta si dezbinarea. Da' cine-s io sa dau sfaturi? Pacatosii ca mine n-au ce sa dea ei sfaturi, decat asa ca sa se afle si ei in traba, stii tu, gura pacatosului adevar graieste.