![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa cumpar o candela de masa cu icoana Sf Nectarie din Eghina.Eu locuiesc in Zimnicea si prin aceste tinuturi nu am gasit.Va rog sa mimi scrieti daca stiti de unde o pot achizitiona insa prin comanda postala.Va multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sper ca nu am fost off-topic si ca ti-am fost de folos intr-o oarecare masura. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
...sau ceva si mai usor:
- Daca ai deja icoana cu Sf.Nectarie poti cumpara doar o candela de masa si o pui in fata Icoanei Sf.Nectarie - asa am si eu. Si te poti mirui in fiecare dimineata si seara cu ulei din candela. Multi vor de la Bucuresti de la Manastirea Radu Voda ulei din candela Sf.Nectarie, dar ei nu stiu ca pot avea si ei acasa prin exemplul dat mai sus. Nu locul conteaza - ca e ulei din candela Sf.Nectarie din Bucuresti sau Eghina - ci si fiecare acasa poate avea candela la Sf.Nectarie si CREDINTA in ajutorul Sfantului va vindeca pe cel bolnav cu ulei din candela de acasa de la Sf.Nectarie! Nu e atat de greu, ci numai sa CREZI si sa TE ROGI SFANTULUI NECTARIE!!!! ...ca daca vei atasa o icoana de candela, exista riscul aprinderii.... asa ca e cel mai bine asa cum am si eu...
Last edited by geo.nektarios; 18.02.2010 at 01:10:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca agatzi icoana pe un perete si dedesubt pui o masa/masutza, pe care tii o candela aprinsa (un paharutz cu ulei, sau jumatate apa-jumatate ulei), atunci n-ar (mai) exista (nici) riscul aprinderii...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...exista si candele ce se agata de perete si cad frumos inaintea icoanei si lumineaza superb... asa ca la Biserici!
|
|||
|
|||
![]()
multumesc mult pentru indrumari...intr-adevar imi sunt de un real folos.Dumnezeu sa va rasplateasca!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Candela | icamilin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 84 | 13.07.2017 00:39:17 |
candela! | cdiasimi | Generalitati | 6 | 05.04.2016 22:21:24 |
Candela sau lumanarea | ana ana | Slujba inmormantarii | 7 | 28.04.2011 19:56:27 |
Candela | valiy_ilie | Generalitati | 10 | 17.05.2010 17:24:30 |
A arde in candela | Mara2009 | Vrajitoria | 2 | 25.12.2009 21:07:03 |
|