![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Il voi revedea dupa ce voi muri?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu poate da garantii,insa sufletul meu imi spune ca da,ne vom vedea animalutzele iubite dincolo.:)
|
||||
|
||||
![]()
Domnul nu creaza ceva, ca mai apoi sa duca in neant, sa dispara pe vesnicie.
Cred ca tot ce a creat Domnul, bun si frumos, va exista si in vesnicie, insa intr'o forma cu mult mai unitara si mai luminoasa. Citat:
Totul va fi "cer nou si pamant nou", iar acest "nou" este inca o mare taina, pentru toti. Cert este faptul ca nimic nu va mai fi ca acum. Vazand cele nevazute, totul va capata un alt sens.
|
||||
|
||||
![]()
Ar trebui sa faci ceva pt mantuire, nu sa pui intrebari din astea. crezi ca e asa usor sa ajungi in rai?
|
||||
|
||||
![]()
Pe un alt topic am lamurit ca sufletele animalelor nu sunt vesnice, doar sufletul omului este nemuritor. Pentru ca te gandesti la vesnicie este lucru bun, dar sa nu traiesti cu impresia ca preocuparea noastra in vesnicei va fi una pamanteasca, cand vom relua o viata pamanteasca fara griji si suferinte. Cei care vor merge in rai vor avea alte preocupari- vor participa la Dumnezeu, ne vom face partasi firii dumnezeiesti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vad de ce nu ar merge si animalele in rai, mai ales ca ele nu sunt pacatoase ca oamenii. Si ele locuiesc pe pamant de mult timp, ce vreti sa spuneti voi ca nu aveti loc de ele in rai ? Animalele nu sunt auto-distructive ca oamenii, ar trebui sa ne comparam cu ele ca sa vedem ca la comportarea noastra umana suntem mai putin evoluati in general.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De mult timp vroiam sa iti spun ca sunt impresionata de postarile tale si le citesc cu mare placere. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare mai buna care ar trebui sa te preocupe: "Voi ajunge in Paradis?"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paradis in formare | florin.oltean75 | Generalitati | 9 | 29.05.2011 22:22:33 |
As dori mai multe informatii despre Paradis si Iad | adelina.e | Generalitati | 7 | 31.07.2010 09:39:50 |
|