![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
http://students.washington.edu/cbsf/cool/Chinese.swf
Limba chineza foloseste simple imagini pentru a interpreta ganduri complicate. Inainte de Buddha, chinezii venerau acelasi Dumnezeu descris in Vechiul Testament!(dupa Turnul Babel, oamenii sau impartit in natii si au migrat pe glob, un grup a mers in China de azi)In acest slideshow veti vedea cum multe semne traditionale chineze sunt legate de episoade din Biblie. Limba chineza scrisa s-a format cu mult inainte de scrierea Vechiului Testament si asemanarile intre cele doua sunt surprinzatoare. Din pacate slideshow-ul este in engleza, merita vazut pentru cei care se descurca cu engleza.Toate cele bune si spuneti-mi ce credeti! link: http://students.washington.edu/cbsf/cool/Chinese.swf |
|
|||
|
|||
![]()
Este interesant, dar nu stiu daca nu cumva explicatia nu este trasa de par iar semnele respective sa insemne multe alte lucruri pe langa cele aratate.
|
||||
|
||||
![]()
Merită urmărit materialul, care e de-a dreptul surprinzător.
|
|||
|
|||
![]()
Extraordinar! Multumim elcipo. Nici nu mi se mai pare grea chineza:-))
Intradevar o "tema de casa"! |
|
||||
|
||||
![]()
foarte interesant materialul..nu stiu ce relevanta are dar e interesant.
cum spunea cineva mai inainte limba chineza pare mai usoara ![]()
arca, chineza, dovada, geneza, noe |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
limba chineza | Alexa27 | Intrebari utilizatori | 9 | 30.11.2012 00:29:32 |
Legatura ce le uneste pe virtuti intre ele | patinina34 | Generalitati | 8 | 29.06.2011 00:36:00 |
,,Dezlegare la..." in limba Engleza | Hector | Postul | 5 | 13.03.2010 02:22:57 |
Rugaciuni in limba engleza | ioana.ctin | Intrebari utilizatori | 11 | 05.02.2010 21:56:22 |
Pentru cine cunoaste limba engleza si doreste sa studieze scripturile | speranta1970 | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 21.01.2010 17:04:08 |
|