![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am o problema care m-a speriat tare: de ieri am observat un puruit la un san. Cand am intrebat-o pe mama ce este, mi-a raspuns:'trebuie sa-ti gasesti neaparat pe cineva'. Credeti ca este din aceasta cauza? Voua vi s-a intamplat? Ma voi duce si la medic, dar ma gandesc ca atunci cand va auzi ca nu am nici o relatie de ani, ori ma va lua in ras, ori imi va da vreo recomandare...trasnet
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Englezii sunt cunoscuti pt. umorul lor sec ca si pt. principialitatea si zgircenia lor .
Un om, care cazuse de pe bicicleta si se lovise rau , dar care nu voia sa mearga la medic deoarece nu avea onorariul necesar , isi opri pe strada un vecin care era medic si ii spuse : - domnule doctor, ce ar trebui sa faca un om care cazind cu bicicleta s-a lovit si are dureri mari la piciorul sting ? Medicul se uita la vecin de sus pina jos facindu-i pretul ii raspunse : - ar trebui sa merga sa consulte un medic... !!!!!
|
||||
|
||||
![]()
"Intelepciunea populara"cu trimitere la rezolvarea unor probleme pe oamenii le cred hormonale,m-a amuzat intotdeauna.Se pare ca sunt nascocite de niste barbati care si-ar dori mai multa actiune...
Te simti slabita?Nu ai reletii sexuale!Ai dureri de cap?Aceleasi explicatii! Pe langa aspectul jenant al postarii,ma intreb cum iti doresti ca un medic sa te poata ajuta doar printr-o simpla descriere postata aici?Du-te la doctorul tau de familie negresit! Cred ca ai vrut sa spui puroi sau prurit??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 10.07.2011 at 22:23:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai bun e sfatul medicului primit in cabinet. Cat despre sfaturile astea dubioase prin care doctorii te trimit in bratele unui barbat
![]() Cel mai bine mergi la un consult si rezuma-te la tratamentul medicamentos dc e cazul. Numai bine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Of si mamele astea mai bine iti zicea sa te casatoresti daca tot se pricepe la alea homonilor......ma intreb cum se descurca calugaritele in cazuri din astea? Citi ani ai?
|
||||
|
||||
![]()
Prurit - mancarime
Puroi - scurgere. care din doua? Mancarimea poate fi si din cauza unui sutien nou... Oricum, trebuie sa mergi la medic, dar nu intra in panica!
|
|||
|
|||
![]()
Este scurgere (care seamana a puroi) si nu roseata sau altceva.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.sfatulmedicului.ro/Afecti...ala-grava_1177 Dar tot trebuie sa mergi la medic.
|
||||
|
||||
![]()
Depinde de varsta ta,daca ai luat anticonceptionale vreodata,daca ai luat cumva alt medicament care poate da galactoree(dar din cate spui tu e puroi....s.ar putea sa fii subiectiva),depinde daca e dintr.un singur san sau din ambii,daca sanul e rosu ,doare, e tumefiat;poate si menstra e modificata ....Deci sunt atat de multe situatii posibile incat cel mai bine mergi la o doctorita ginecolog (de preferat crestina ca sa nu vina cu abureli din astea cum ca duci lipsa de ceva)
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeule, ce mame in ziua de azi, ti se face parul maciuca de ce auzi, atata dragoste si grija pentru copii mai rar.
Deci, du-te la medic, treaba lui este sa-ti puna un diagnostic nu sa faca conexiuni aiurea, cum face mama ta. Apropo, ca sa scapi de temeri, pentru doctor, cauta o femeie nu un barbat. Nu stiu din ce oras esti dar de obicei la o specialitate sunt mai multi doctori. In rest, nu mai cauta diagnostice pe Internet ca s-ar putea de la o boala sa te ajungi cu sapte. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 20:51:02 |
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 19:43:43 |
Fete arestate la Chișinău, dezbrăcate și puse să facă flotări | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 23.04.2009 23:35:00 |
Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) | BogdanF | Generalitati | 13 | 12.08.2008 08:22:00 |
fete si baieti | viviana | Generalitati | 59 | 26.11.2007 20:36:37 |
|