![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cum de il luati in consideratie daca e deja stricat de una din doctrinele protestante. Un subiect de discutie gasesc ca ar fi urmatorul.Daca apostolul Pavel avea o cultura elena destul de vasta si il inteleg ca fiind mai coerent si rational ca un filozof ,cum se face ca ar fi "predat" el si apostolii parte din ritualurile templelor greco-romane de care sint legate luminarile,tamierea,moastele ,forma cintarilor ,formele arhitectonice bizantine ,interpretarea desprinderii sufletului de trup dupa moarte ,etc? Nu inteleg de ce se pleca de la premiza ca majoritatea care au scris in ortodoxie sau au fost "integrati" in ea,sint perfecti si fara greseala in interpretarea Scripturii dar mai ales a Traditiei. In Scriptura parca scrie ca nu exista nici macar un om neprihanit,de aceea avem nevoie de Mintuitor. Din cite am observat Traditia s-a tot imbogatit cu o gramada de obiceiuri pagine de la fiecare popor ,necontind daca contravin Scripturii. Aceste lucruri mi-au sarit in ochi din adolescenta si am discutat cu multa lume acest aspect ,iar raspunsul consacrat vine tulburator- asa am apucat .Ce sa mai schimbam acum .Birocratie prea mare. De ce multi preotii sint atit de permisivi in multe situatii lumesti? As dori sa nu dati raspunsuri ipocrite, ci obiective,fara ochelari de cal. De ce arata Romania cum arata ,referitor la caracterele indivizilor. Ce ne spune in Apocalips 3 14. Iar ingerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: Acestea zice Cel ce este Amin, martorul cel credincios si adevarat, inceputul zidirii lui Dumnezeu: 15. Stiu faptele tale; ca nu esti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte! 16. Astfel, fiindca esti caldicel - nici fierbinte, nici rece - am sa te vars din gura Mea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
matad a nu se confunda traditia populara cu Sfanta Traditie, intai documenteaza-te si apoi vorbeste
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca n-am precizat ,nu insemna ca nu stiu despre ce vorbesc . Sint crescut in ortodoxie .De aceea cer obiectivitate . povesti cu sectanti sint la toate colturile.Daca ei au ales o alta cale ,trebuie sa dea de gindit majoritatii. Ia ex. Domnului cu samariteanca. Bagi mina in foc ca tot ce au facut Sfintii Parinti era sfint? Ce spui de adoptarea filozofiei grecesti in ortodoxie si nu numai. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sola Scriptura,daruri. | tigerAvalo9 | Generalitati | 70 | 09.05.2020 15:24:21 |
Cititi Sf.Scriptura | misionarul | Despre Sfanta Scriptura | 24 | 07.02.2011 14:41:20 |
Sfanta Scriptura | EDI | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 09.06.2008 15:19:49 |
Contradictii in SF Scriptura? | danyel | Generalitati | 33 | 01.01.2007 01:34:52 |
|