![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Buna tuturor .
Sunt Carmen si de cateva luni m-am stabilit in Nisa.Am gasit un preot devotat si o comunitate de romani care inca isi pastreaza credinta in Dumnezeu.Cu totii am hotarat sa ne construim o biserica a noastra, a romanilor la Nisa. M-am decis sa scriu pe forum in special pentru cei care stau in Sudul Frantei pentru a le spune ca existam si primim cu bratele deschise pe oricine. Pentru mai multe detalii in legatura cu locatia,slujbele sau actiunile de timp liber accesati site ul bisericii noatre: http://bisericaortodoxanisa.net/. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit lucruri frumoase despre parohia voastra iar parintele Patriciu Vlaicu care a fost inainbte la Nisa acum este preot la Bruxelles si face multe lucruri bune.
Dumnezeu sa va ajute!
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta sa reusiti sa construiti Biserica.Pentru sfaturi duhovnicesti si pentru spor in ceea ce faceti v-as putea recomanda sa dati o fuga si pana la Manastirea din Essex,Anglia,unde e parintele Zaharia...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti bani? Dati-ne si noua idei de cum sa reusim sa ne facem biserica in diaspora! Vreti sa construiti, sau sa cumparati una?
Am vazut acum si site-ul bisericii. Superb! Faceti multe si in social. Cu aceleasi probleme ne luptam si noi in biserica straina. Cum ati achizitionat terenul? Cam cat a fost pretul?
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 30.05.2010 at 20:39:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur, dati o fuga, ce ti-i sudul Frantei, ce ti-i Anglia, acolo, peste gard. ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dificultati de integrare in comunitatea ortodoxa | ioan cezar | Reguli in Biserica | 41 | 13.03.2015 11:21:26 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 25.10.2010 00:22:10 |
in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 19:43:43 |
|