|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Ce explicatie poate exista?
Vi se intampla vrodata sa va uitati mereu la o anumita ora?Mie mi se intampla extrem de des,sa ma uit la fara un minut in special,ori la ora fixa sau la ore de genul 10:10,11:11..etc.Mi se intampla zilnic de aproape doi ani. se intampla sa ma trezesc la astfel de ore,dimineata...si nu gasesc o explicatie logica.Daca poate cineva sa imi explice mi-ar fi de mare ajutor.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nu acum lasand gluma la o parte,stiu ca din exterior nu pare ceva serios insa numai azi m-am uitat de foarte multe ori la fara un minut!Incepe sa devina enervant!Ma intreb doar daca exista o explicatie.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Totusi, mi-am amintit ceva. Cand eram eu la liceu, o anumita categorie de fete si baieti isi luau repere existentiale de la ceas.:-) Credeau asa: -daca te uiti la ceas la FARA 1 MINUT, inseamna ca NU TE IUBESTE! -daca te uiti la ceas la FIX, inseamna ca TE IUBESTE! -daca te uiti la ceas la SI 1 MINUT, inseamna ca TE INSEALA! Acum depinde tu ce varsta ai, in ce etapa a vietii te afli si in ce esti dispusa sa crezi..:-) Parerea mea este sa nu te mai uiti la ceas pana nu scapi de aceasta mica obsesie:-) |
|
|||
|
|||
Citat:
Ce m-a facut sa intreb este ca aseara am auzit marturia unui baiat care spunea ca el inainte facea tatuaje.Iar dupa o perioada,se trezea in fiecare noapte la ora 03:15.Iar intr-o seara s-a trezit si a avut o vedenie cum ca satana ii spunea ceva la ureche.De atunci a spus ca a incetat sa mai faca tatuaje,iar dupa ce a incetat nu s-a mai trezit noaptea.Si intamplarea asta m-a facut sa intreb. |
|
|||
|
|||
Bine acum eu nu ma ocup cu niciun lucru necurat!
Insa din moment ce mi se intampla des acest lucru cu orele,ma intreb care este motivul. |
|
|||
|
|||
din cauza superstitiei..
|
|
|||
|
|||
Cred ca trebuie sa te lasi de fumat..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ma gandeam ca nu fumezi, dar suna fain sugestia mea:-))
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate exista biserica fara canoane? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 20.11.2009 01:31:57 |
EXPLICATIE | cristina83 | Generalitati | 12 | 10.05.2009 12:53:41 |
|