![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cite stiu eu la 1 un copil rumin se nasc intre 5-10 tiganusi..ia fa tu frumos calcului si vezi cam ce iese:) si cum arata viitorul cu OCHI mai putin luminosi iar cind ai timp mai plimba-ti privirea pe strada... Nu ca as avea eu cu ei ceva, nu dar o sa consider ca ma aflu in India sau Pkistan si gata..., ca tot suntem noi buni la a ne imagina scenarii |
|
|||
|
|||
![]()
De ce profit vorbesti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite de ex. majoritatea marilor metropole nord americane au ajuns deja la 60-70% cu oameni de culoare si restul albi, care sunt si ei pe duca catre suburbii. Insa MAREA DIFERENTA este faptul ca acei oameni de culoare FAC DUS! si nu sutesc de prin buzunarele trecatorilor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In ce priveste profitul, ma gandeam ca numarul lor fiind mai mare si castigul e mai mare la "imprumutat". Dar, sa nu generalizam, sunt si copii rromi curati si talentati cu parinti muncitori si traditionalisti in ceea ce priveste portul lor. Sa fim optimisti! |
|
||||
|
||||
![]()
De vreun an sau doi nu mai sunt cersetori la Cernica, e interzisa cersetoria acolo, nu mai sunt lasati sa intre pe poarta oamenii care au acest scop...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebare-Manastirea Cernica | skicolour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 5 | 10.04.2014 23:38:11 |
Program Manastirea Ghighiu | AGabriela | Generalitati | 0 | 19.07.2012 16:20:12 |
Sfantul Calinic de la Cernica | caliyo | Moaste | 1 | 10.04.2010 16:10:48 |
MANASTIREA CERNICA | simi | Generalitati | 6 | 31.07.2008 23:21:46 |
|