![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Deoarece de ceva vreme forumul a devenit un camp de batalie si nu un forum ortodox, precum si datorita presupunerii mele ca multi dintre cei care intretin aceste ape tulburi nu fac parte din Biserica Ortodoxa Romana - BOR ci din secte sau din grupari nerecunoscute va propun o noua conduit celor ce posteaza:
Sa incepem fiecare postarea cu indicarea credintei si a trupului biserici din care facem parte. Exemplu: Ortodox - BOR sau Ortodox - BORR - Biserica pe stil vechi sau Catolic - BRC sau Evanghelist - Luteran sau Ateu etc Cred ca este cinstit sa ne cunoastem si sa nu contiuam polemici fara sens cu cei care nu s`au prezentat. |
|
|||
|
|||
![]()
Ortodox - BOR
In acest sens incep prezentarea mea si sper sa ne impacam cu totii fara a ne mai certa. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Din mila lui Dumnezeu crestin botezat in numele Sfintei Treimi si credincios al Bisericii Ortodoxe Romane |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt ortodoxa, cu familie ortodoxa!
|
|
|||
|
|||
![]()
:)crestin ortodox, doar cu numele..cu fapta..sunt un mormant varuit!
|
|
|||
|
|||
![]()
BOR... si îi multumesc Bunului Dumnezeu pt. sansa .... Dumnezeu Sa ne lumineze!
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Sunt preot ortodox in B.O.R.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodoxa
|
|
|||
|
|||
![]()
ortodox
|
|
|||
|
|||
![]()
în contextul actual "ortodox " tinde sa devina cam vag :-) poate ar trebui respectate abrevierile de la începutul topiculuî... nu stiu... zic si eu..! :-) Dumnezeu sa ne lumineze!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 16:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 17:38:09 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 13.04.2010 00:05:22 |
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum | silviadobre | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 10.10.2006 14:29:50 |
|